patrijarh11 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Al sam iskilovao pecenje palacinki. Hijao. Vreme je do jaja, ne moram da izlazim, samo drkam i vezbam za prijemni. :) Одреци се уживања у разврату приземноме, сине Божји, јер блуд је смртни грех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Jesi počeo da šljemaš i viski matoriiiii wat, to neka aluzija na mister noa ili ja ne kapiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ne brate to je aluzija na Jezdimira Vasiljevića, mislim alo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 padaaaaaaaa facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ko se javlja da napravi episkopa Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 vudu ne zna ko je mr no :( Ahhahaha nove avanture mr hika, koji umesto pajpera vozi sub-zero :)))) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 vudu ne zna ko je mr no :( Vidi sad ovog, teretana udarila u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 FU!!! Sta OCESBRE A A A!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ladno razmisljam zasto je kisa zuta a onda mi sevne da sigurno povise ima neka gradnja pa od onog zutog peska :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ahhahaha nove avanture mr hika, koji umesto pajpera vozi sub-zero :)))) samo mishibishi matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Уклоните профил Патријарх11 јер са сигурношћу знам да то није патријарх. Са друге стране, неко покушава мене да копира уместо да буде оригиналан. Тужна ли си Србијо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 A jel ste videli ovo http://www.youtube.com/watch?v=HTchJcIXmh8&feature=player_embedded Grad u Valjevu, ali prekrio ulice skroz, kao sneg. Nadam se da niko nije bio napolju za to vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ja se nadam da neko jeste! Ali doduse ja sam zla svinja! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Koji pljusak i ju! Sa druge strane bio sa ortakom da se tetovira,usput i ja zakazao termin,pa cu da se sharam opet, jeeeej, josh dan ,dva,pa pochinjem da radim do exita, a posle cemo lako :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Jao, ja se danas slupao biciklom! \o/ Neka budala izletela s parkinga i to jos u suprotnu stranu u jednosmernoj ulici, 'eeej! Fino preleteh preko haube, al' nikom nista, ni bajsu, ni meni, tako da opusteno, BOG CUVA MADJARE! \o/ Joj, moram da ucim, a tako mi se drogira... >.< Zivi bili hrabri granicari! \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 slusam ovaj novi ritam medveda i ono, ocekivani metalika sindrom, ali ipak nije toliko, valjda je to u srazmeri sa time koliko je bend popularan:) igram pes jer sam dete od deset godina koje gleda svetsko prvenstvo. bavim se rurstripom, it seems to me da ce biti neki alternativni univerzum sa slovenskom mitologijom Jao, ja se danas slupao biciklom! \o/ Neka budala izletela s parkinga i to jos u suprotnu stranu u jednosmernoj ulici, 'eeej! Fino preleteh preko haube, al' nikom nista, ni bajsu, ni meni, tako da opusteno, BOG CUVA MADJARE! \o/ Joj, moram da ucim, a tako mi se drogira... >.< Zivi bili hrabri granicari! \o dobro sto si ziv:) ja se uvek vise smorim u glavi nego fizicki, al vidim tebi do jaja, tako da vozi:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrijarh11 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Уклоните профил Патријарх11 јер са сигурношћу знам да то није патријарх. Знаш ти мој курац, одметниче од цркве Христове. Сврати сутра у Патријаршију да мало попричамо о фудбалу, интернету, сунчаним наочарима и другим твојим скретањима са пута живота Исусова. Понеси световну одећу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 hijao, vr' :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 hahahaah ovo mora da je igor :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
putar Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Evo samo da vam se javim da sam ziv. U penziji je super, previse slobodnog vremena. Ima se vremena i za citanje knjiga, gledanje filmova, ali trenutno je centru svega Svetsko prvenstvo u fudbalu! Nadajmo se uspehu crvenih momaka, nadajmo se pobedi protiv Australije! Inace, danas u Uzicu padao grad velicine oraha, kolege iz tog grada su bile u velikoj panici. Ali necu o poslu, ja vise nisam u sluzbi. Pozdrav svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostun Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Косово, то је прво име Србије! Косово је Србија! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити! Koсово је Србија! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts