absolute Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 prihvatam :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Dobro jutro! Šta ima kod vas? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Probudi me strina sa sestricem, sad moram da ih "zabavljam" oboje zzzzz -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Ja prco, k'o car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Dobra ti je ta zastava Zimbabvea u potpisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 tudom tudom istenem madjaricu mladu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Doneo sam neke torte ovde na sljaku, da ne poverujes koliko malo treba da se usrece ljudi U drugim vestima zvali me sa fax-a na svecanu dodelu diploma koju cu carski da iskuliram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 gledao NBA do sabajle ,probudila me vrucina u 11 ,tako da sam neispavan,sad sam rashladio gajbu,al ne mogu da spavam le fu gledam da pojedem vreme do 4 a onda \o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 sta bre do 4, vec od 2 pocinje ludnica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 aaaaaaaaaa, dobijem odlichan posao dva sata pred splavarenje za koji moram da posaljem prve nacrte 3 sata nakon sto se vratim sa istog....da poludi covek It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 uradim sva pitanja na kolokvijumu i kliknem Submit, izadje Greska na sistemu... ja ajd' da uradim opet, al' kurac malo... i pise da imam 0 bodova. kako cu slatko da nekome iz one tehnicke podrske jebem mater kad odem na fakultet na ispit... jebao ih oracle sugavi Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 jebote dosao je i taj dan.Ivke zheno,zovem te da mi kuvas i peglas dok ja gledam fudbal gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Napokon sam se naspavao! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 jebote dosao je i taj dan.Ivke zheno,zovem te da mi kuvas i peglas dok ja gledam fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Petak danas \o/ veceras na trening, a posle toga cu da idem negde da se oblocem...treba mi neki beg od stvarnosti :) Oces sa mnom na frusku goru u kafanu mali park? krecemo oko 17 sati, ostajemo do smrti, 2000 dinara ukljucuje prevoz, neograniceno pice i hranu (buteljke vina ne litrace), palacinke u satou, i Acu za klavijaturama do kraja. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 a mene ne zoves siso:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 2000 je ufur za all inclusive, ne 20000 :( Oces? Pazi najmladji sam ja tamo, to je malo frkoticno :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ocu ako ide kole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Oces sa mnom na frusku goru u kafanu mali park? krecemo oko 17 sati, ostajemo do smrti, 2000 dinara ukljucuje prevoz, neograniceno pice i hranu (buteljke vina ne litrace), palacinke u satou, i Acu za klavijaturama do kraja. Ne mogu da stignem do 5 kad radim :) mada sam u iskusenju da se pokupim i odem na lastovo :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) sedeo u kaficu sa drugarima i u jednom trenutku vidim da mi nema telefona, a telefonirao sam jedno 15 minuta pre toga i vratio ga u dzep od bermuda. pogledam okolo nema ga, pozovem sa ortakovog mobilnog - nedostupan. bash sam se smorio, nije zbog telefona koji je oko ~100e nov nego zbog brojeva + sam postpejd :/ pogledam ja josh malo tu naokolo i krenem smoren gajbi kad kod skc-a na semaforu umbro plavi novchanik. pomislim ja u sebi, ko da me neko testira, jebeno ima da pogledam kad dodjem kuci kome pripada, da ga pozovem i vratim novchanik. kad ono u novchaniku nishta od dokumenata, dve karte za gsp, rachun iz maksija i 10.250din :D tako da ako neko ima vezu u panduraciji da mi povrati telefon chastim ga sa 10250 dinara i dve karte za prevoz :D i jedno pitanje, kako se kod SE-a po defaultu zove fajl u kome su eksportovani kontakti? edit: nasho sam, ignorishite pitanje :D Edited June 11, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ahaha, eto pravde:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 jebote dosao je i taj dan.Ivke zheno,zovem te da mi kuvas i peglas dok ja gledam fudbal ja ću da prcam dok gledate fudbal, nek vam druge žene kuvaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 joj marija kilibarda vodi ovu emisiju, pa ne mozhe bolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Odo na kolokvijum po ovoj poganoj vrucini,a gleda mi se fudbal :( :@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts