prota_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 svi se preselite u bg ovde ima mesta kolko oces i obavezno u strogom centru neka ti deda ostavi stan pa da zapocnes lepo svoj omladinski zivot na fakultetu Izvini kili, ali faks koji ja zelim da upisem nema u Novom Sadu. Evo obecavam da necu praviti guzvu. Inace sam ovako mrshav i jadan, neces me ni primetiti da sam tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Izvini kili, ali faks koji ja zelim da upisem nema u Novom Sadu. Evo obecavam da necu praviti guzvu. Inace sam ovako mrshav i jadan, neces me ni primetiti da sam tamo. i mojne slucajno da se vozis gradskim, pa da kili nema gde da sedne u troli zbog tebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 pusti prevoz i onako stojim stalno a ko ce posle da placa carinu u centru jer prolazis kolima :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 bio sa jednom drugaricom (koja me je smarala celo veche time sto nije skinula naocare za sunce i mislim da je prosto neuvidjavno, da pred likom koga nikada neces smatrati nizasta drugo osim za druga nosish dekolte do pupka i da ti sise zbog toga kipte i hoce kao nabubrela vrela kava iz dzezve da se preliju) na kineskoj, posle se malo prosetao po centru d, isprobavao neka podesavanja na fotoaparatu, sad se pakujem za splavarenje sutra i tako provodim veche btw od kada se to komarci prskaju IZ KOMBIJA !?!? zar nemamo vishe para za avione??? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Imamo, nego rade kombo, u jednom terminu avionima, posle sa zemlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 ja tek sada vidim da se to radi iz kombija...deluje mi krajnje neefikasno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 kazu da je to efikasnije mnogo :) jer je dosta preciznije :) da je najbolje kombinovati ta dva nacina zaprasivanja :) i daj slike tih sisa mislim post je vodio ka tome ona velike sise ti aparat koji si poneo da isprobavas :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Radili su oduvek to sa zemlje i iz vazduha, mada sam i ja tek skoro zapravo video to sa zemlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 kazu da je to efikasnije mnogo :) jer je dosta preciznije :) da je najbolje kombinovati ta dva nacina zaprasivanja :) i daj slike tih sisa mislim post je vodio ka tome ona velike sise ti aparat koji si poneo da isprobavas :D da, kali bilo je "e aj daj malo napravi neku kompoziciju od tih sisa, da imam sta da slikam za forum" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Iskomponuj mi ga xexea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 jel moze u srbiji da se nadje negde maska majkla majersa? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 mrdnuo sam se sa mrtve tacke... Videcemo sta ce biti, ali ima nade! :) sutra radim ceo dan, bukvalno. Subota isto. Pare pare pare pare pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Home sweet home! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 dobro jutro. poprilicno sam lose spavao, stalno sam se nesto budio, jer sam bio u nekoj frci da cu se uspavati. Bice ovo dug dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Nisam ni ja spavao, ali zato sto pugna stoji iznad mene i dere mi se na uvo besno. Moram da uzmem neku knjigu old skul o vaspitanju derista. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ma ako dobro zamanesh bilo koja knjiga ce da posluzhi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 hahahaha :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Dobro jutro! Ja sam za promenu nocas lepo spavao, stigoh na posao, i malo sam prizdravio, grlo me popustilo. Lepo vreme, lepe devojcice! Izadjimo na ulice! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 danas prvenstvo woho! komarci su se uvek prskali sa zemlje i to je daleko efikasnije (poprskaju se bare, kanali sa vodom i sl, siprazje i svo zelenilo generalno)... negde sam procitao da smo jedina zemlja u evropi koja jos uvek komarce prska iz aviona Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 danas prvenstvo woho! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Petak danas \o/ veceras na trening, a posle toga cu da idem negde da se oblocem...treba mi neki beg od stvarnosti :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) Petak danas \o/ veceras na trening, a posle toga cu da idem negde da se oblocem...treba mi neki beg od stvarnosti :) kupi wow ! xD Edited June 11, 2010 by Coyote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 heheh...nece te me navuci...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 tgif! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 heheh...nece te me navuci...:D it's necete! :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts