Zwerko Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Ne znam zašto hejtujete ove green vesti :) Elem, novi Mondeo, tj Fusion (u Americi), dolazi i u hibridnoj varijanti 2013. godine. U pitanju je plug-in hibrid sa najverovatnije 2.0 benzincem koji bi trebalo da troši manje od 3l goriva na 100km. Ne piše doduše koliko može da ide samo na baterije, ali je ovo je svakako hibrid za koga će teško moći da kažu da je smor :) Doduše nije da bih se bunio ni za jedan ovakav: Tesla Model S Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 22, 2012 Author Report Share Posted January 22, 2012 Gay Car Of The Year 2012. Citroen DS4 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Dobro je imati dash kameru :) http://www.liveleak.com/view?i=5b6_1326982331 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 ds4 je super, sestra ga uzela pre mesec-dva ima sve sto je potrebno i praktican je... swe pohwale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 i meni je ok taj ds4, nisam znao da je samo za gejeve! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 ni ja ne kontam zasto je gej, onda je 80% automobila te neke klase gej :) iskreno ja sve vise razmisljam o nekom hibridnom vozilu... samo slab je izbor i dalje :| mislim te potrosnje od 3 litre su neverovatne, naspram sadasnjih 11 po gradu :( i zamislite u hibrid ubacite jos i gas! hibrid nad hibridima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 ispravite me ako grešim, ali mislim da nijedan aktuelni hibrid nije ultimativno isplatljiv, tj. da ni sa jednim nećete uštedeti u gorivu onoliko koliko u startu više platite (naravno, u poređenju sa standardnim dizelom iste veličine) tokom njegovog životnog veka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 ispravite me ako grešim, ali mislim da nijedan aktuelni hibrid nije ultimativno isplatljiv, tj. da ni sa jednim nećete uštedeti u gorivu onoliko koliko u startu više platite (naravno, u poređenju sa standardnim dizelom iste veličine) tokom njegovog životnog veka. U ovom trenutku se ne isplati, usteda u gorivu nije toliko velika. Doduse ako gorivo skoci na 2 eur/l onda je vec drugacija prica... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Po meni su i dalje preskupi, čak mislim da i neki benzinac manjeg motora je isplativije rešenje nego hibrid i sa svim subvencijama itd. Ali i dalje mislim da se tu delimično veštački održava ta visoka cena.the video starts out slow but picks up, there are 3 curb hits, 1 360, about 6 accidents,3 cars in yards, and lots of cars out of control. Utah snow storm. Even after the drivers were warned not to go down the hill by people at the top and cops. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2012 Author Report Share Posted January 30, 2012 fak jea a ev ga i vlasnik > http://www.facebook.com/bogdan.sokolovic facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Novi Ford B-MAX, zvanicno dakle sad imamo B-MAX, C-Max, C-MAX Grand, S-MAX i Galaxy... dzizs, dal oni stvarno sve te venove stignu da prodaju?? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Mogu samo da kazem da sam razmishljao da uzmem Grand C-Max (obichnog C-Maxa nema u Rusiji), ali mi je problem bilo to shto sam automat imao samo sa dizelom (dizel je za -20 i nize veliki no-no) i shto je klirens manji od 13 cm (shto je opet veliki no-no za rusku zimu). Inache mi je bio do jaja, unutra je kao svemirski brod i mnogo su dobra ova klizeca vrata. S-Max mi je isto super, ali je on bio neshto mnogo skuplji od Mondea, tako da sam uzeo Mondeo. Ovaj B-Max mi se svidja iz par razloga - izgleda kao meshavina minivena i dzipa, ima isto klizeca vrata, kompaktan je i ne bi trebao da bude skup. Josh jedan mega detalj je da nema srednji stub - vrata prave srednji stub kada se zatvore. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 mene podseca na onaj citroen pikaso :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Po meni su ti mini mini-venovi sasvim ok, pogotovu za žene, za muškarce je ipak "pravi" mini-ven :) Kad smo već kod toga, slična klasa, prve slike uživo nove Mercedes A-klase, čini mi se da sam očekivao malo više :( Ovako deluje kao smanjena B-klasa: Inače, in other news, vidim bilborde da je Golf sad od 13k evra, to je tako smešna cena da je to strašno, čini mi se da smo tokom prošlog sajma automobila (pre godinu dana) kometarisali da su mu neverovatno spustili cenu na 15k... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 vidi sto je merdza odlucio i da mu A klasa lici na auto, a ne na peglu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 Ne znam sta da mislim za a-klasu.. Krenuli su da jure bmw-ovu jedinicu, batalili su mikroven fore, sto je ok. Moze da bude zanimljivo, a posebno amg verzija :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 meni se dopada. kad bih gotivio mercedes, skroz bi mi bio interesantan auto. prošla A klasa mi je oduvek bila isuviše neobična, ženska i neki fazon smarta kojeg su izujedali stršljenovi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 AKo nekog interesuje Škoda Citigo stiže na naše tržište u Maju, a Rapid/Mision L u Oktobru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 taj citigo možda bude i simpatičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 AKo nekog interesuje Škoda Citigo stiže na naše tržište u Maju, a Rapid/Mision L u Oktobru. Jel se znaju (okvirne) cene? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Jel se znaju (okvirne) cene? Jos uvek ne Edited February 5, 2012 by pirun Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Adrijana Lima maše zastavom Slow Motion, Full HD, 4h57min. http://www.youtube.com/watch?v=vrW68jCy9pc facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 ja neveruem da ovo postoji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Dva noviteta na nasem trzistu, Kia Rio Sport Sedan retko lep sedan na bazi gradskog hecbeka 1,25 16v 85 KS 1,4 16v 109 KS od 10,590 evra Mazda CX-5 2,0 16v 165 KS 2,2 CD150 dizel 150 KS 2,2 CD175 dizel 175 KS 2WD ili 4WD od 20,990 evra facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ovaj Rio sam video uživo, nije loš, s tim da generalno ne gotivim te sedane nabudžene od malih automobila tako da mi se ni ovja nije preterano dojmio. Inače ne znam da li je neko gledao Dnevnik 2 na RTS-u, mnogo dobra scena kad na početku reportaže o snegu Lada Niva nekog seljaka vuče vatrogasnog Puha iz snega :) Našao sam čak i snimak - RTS Dnevnik 2, petak Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts