dovlagsi Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Zlo! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ovo je neki pimp-my-ride sto posto, nego mi ne kapiramo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Ovi Brazilci su carevi :) pre neki dan je proizveden milion-ipo-iti VW Bus, i ne nameravaju da stanu! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 haha, daj da ih uvozimo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Ne prizivaj djavola, kakve ideje imaju ovi sa vrha ne bi me cudilo da se i to desi :)) "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Toyota GT 86, konacno zvanicne fotke i podaci dugo se nije pojavio automobil koji sam pozeleo na prvu loptu, evo konacno jednog 2,0 16v B4 200 KS 205 Nm mnogo toga nije proslo sa onih koncept-vozila sto smo videli u poslednje 3-4 god, ali i finalni rezultat je prilicno dobar imajuci u vidu sta mu je upotrebna vrednost. VISE SLIKA > https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150425413058180.388701.8177433179&type=1 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 jel ovo neki naslednik celice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Nije, iako pripadaju slicnim klasama. GT 86 ce biti znatno bolji a i skuplji, oko 30 soma. Takodje, bacimo pogled na to sta ce se za koji mesec isporucivati iz Fiatove fabrike u Kragujevcu: Fiat "L Zero" ovo je trenutno kodni naziv pod kojim se radi prva serija, radi se o nasledniku Fiatovog modela Idea i Lancine Muse. Vise detalja ovde: https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150418974603608 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 super motor u toyobaruu ali nekako bezvezno izgleda :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 dovla zna li se cena ovog L Zero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 super motor u toyobaruu ali nekako bezvezno izgleda :( meni se svidja, nekako je fino stalozhen. dovla zna li se cena ovog L Zero? pa ako ce naslediti ideu i musu, onda treba racunati na oko 14-15 hiljada za osnovnu verziju. E sad, posto ce se raditi kod nas moze to da bude i jeftinije sigurno. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 meni izgleda kao da je mazda furai silovala bmw z4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Josh uvek mi je Jaguar X16 lepshi od ove Toyote, a i Subaru BRZ je skoro isti... Motor mi je isto nekako smeshan 200 KS i 205 Nm - pa moj Mondeo ima 200 KS i 300 Nm Kapiram da je lakshi auto i to, ali svejedno je malo za sportski auto u 2012. Shto se fiata tiche, izgleda kao meshavina 500, DS3 i nekog kineskog dzipa А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 (edited) Kako je moguće da u ovaj L Zero naguraju 7 sedišta? Meni ovo deluje ranga veličine Citroen C3 Picasso... Kao da su malo uvećali Fiću... A čekaj bre, gledam danas Mirka Alvirovića i on je na svom NAVAK-u nabacio neke novinare koji biraju auto godine u Evropi i jedan od takmaca je i Fiat Idea, koja je doduše kao zamaskirana do 13. decembra kad je zvanična premijera, kako onda ovo menja Ideu? Pritom ova na snimku izgleda iste veličine kao i dosadašnja... Inače Toyota je meni skroz kul, samo kapiram da joj je snaga pri visokom broju obrtaja posledica boxer motora. Ali objasnite mi nešto - Kia Rio sa 1.2 motorom postiže maksimalnu snagu od 84KS pri 6.000 obrtaja u minuti? Pa koja je logika toliko da nasviraš motor u gradskom automobilu? Aj kao da kontam ove sportske, ali zamišljam moju kevu sa 65 godina kojoj bi realno tako neki auto i bio namenjen koja ono vozi po gradu konstantno na 3-4k obrtaja?!? Edit: Najveći obrtni moment je pri 4.000 obrtaja jebote... Šumaher? :) Edited November 27, 2011 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Josh uvek mi je Jaguar X16 lepshi od ove Toyote, a i Subaru BRZ je skoro isti... Motor mi je isto nekako smeshan 200 KS i 205 Nm - pa moj Mondeo ima 200 KS i 300 Nm Kapiram da je lakshi auto i to, ali svejedno je malo za sportski auto u 2012. Raspored tezine, pogon pozadi i najvise bokser motor, koji je prilicno nizak i omogucava sjajnu upravljivost celog automobila, ce biti faktori zasto ce auto biti dobar. Ovakav motor zahteva znatno vise skillova ako oces brzo da ides i da motor u potpunosti iskoristis, al barem usput ne moras mnogo o handlingu da brines. :) bice gt 86 super. I da, Jaguar ce biti znatno skuplji.... Tojota ce biti jeftinija i od Hjundaija Genesis kupea. Kako je moguće da u ovaj L Zero naguraju 7 sedišta? Meni ovo deluje ranga veličine Citroen C3 Picasso... Kao da su malo uvećali Fiću... A čekaj bre, gledam danas Mirka Alvirovića i on je na svom NAVAK-u nabacio neke novinare koji biraju auto godine u Evropi i jedan od takmaca je i Fiat Idea, koja je doduše kao zamaskirana do 13. decembra kad je zvanična premijera, kako onda ovo menja Ideu? Pritom ova na snimku izgleda iste veličine kao i dosadašnja... Inače Toyota je meni skroz kul, samo kapiram da joj je snaga pri visokom broju obrtaja posledica boxer motora. Ali objasnite mi nešto - Kia Rio sa 1.2 motorom postiže maksimalnu snagu od 84KS pri 6.000 obrtaja u minuti? Pa koja je logika toliko da nasviraš motor u gradskom automobilu? Aj kao da kontam ove sportske, ali zamišljam moju kevu sa 65 godina kojoj bi realno tako neki auto i bio namenjen koja ono vozi po gradu konstantno na 3-4k obrtaja?!? Edit: Najveći obrtni moment je pri 4.000 obrtaja jebote... Šumaher? :) 1. Bice problem za 7 sedista, to se i ja pitam kako ce izvesti. A to sa SAT-om i Alvirovicem - pa mora da misli na ovaj novi iz Kragujevca pod tim "nova Idea", realno, ovaj ce da menja ideu (i Lanca Musu). Pred kraj godine ce se zvanicno znati izgled, a na Zenevi je prva zvanicna promocija. 2. Pa sto ti moras da koristis svu snagu koju taj motor ima, posebno ako vozis mali, gradski auto? Njemu je 84 KS prilicno dovoljno, ali ces ti oko 4-5 hiljada opm koristiti njegovih 70-75 KS, i za takav auto ti i ne treba vise najcesce. A imaj tu u vidu i potrosnju. Max obrtni momenat na 4000 obrtaja je sasvim normalan za takav motor/automobil. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Startech RR Evoque 3-door mjau facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 фино ово лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 meni je bzvze...al zato je ona tojota mrnjau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 stvarno kul izgleda na slici, samo mislim da irl nije tako efektno jer ovako deluje kao neki mali auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 meni je ovo na granici carbage-a, a inače jako gotivim taj evoque. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Izgleda do jaja. Uzivo Evoque izgleda josh bolje nego na slikama. stvarno kul izgleda na slici, samo mislim da irl nije tako efektno jer ovako deluje kao neki mali auto Meni je Evoque izgledao kao veci auto dok ga nisam video uzivo - u stvari je on sport car on big wheels :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 meni se sviđa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 kako ste podeljeni, ko za merlina bogte! btw, noooooooooooooooooooooo! mercedes-benz c63 amg black series wagon ??! 6,2 V8 510 KS facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jel opet uz njega dolazi warning pismo o koriscenju vozila ? :D "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 sto ste tako gadljivi na sportske karavane? bmw m5 touring je nesto najbolje na svetu... stavis zenu, dvoje dece, tastu i kera u auto i vozis se 300km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts