Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

Не знам, мене свемирска пегла никад неће сморити, осећам да ћу га пазарити за типа дваес година и возити га са кезом од увета до увета:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Не, не, требају нам новитети, не кажем ја да оставе исти ауто педес година, али ја бих сивика дирао само у ауди маниру:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

otisle mi plocice na 53.500 km na prosidu... prednje skroz otisle u kurac, zadnje pred kraj.

Odem u servis kod Kije Djordjevic, gde inace redovno odrzavam, kazu mi kao skroz si sjebo plocice, toliko da su ti sjebale i diskove - moras nove plocice i nove diskove! Nit auto ima lampicu da su plocice pri kraju, nit su mi oni na 45.000 km, kada sam radio redovan servis, rekli da su mi plocice pri kraju. Imaju obavezu da to urade, po servisnoj knjizici. Na kraju - dva prednja diska 27.000 din (!), prednje plocice 12200, zadnje 8200! Racunaj tu i rad = 500 evra.

Odem kod komsije Mijaljevica, obradim diskove i stavim plocice za 150 evra. Na svim tockovima. Djordjevicu, cao.

facebook.com/speed.rs

Pih je, koje sranje :)

Mada vidiš, izgleda da ovi moji u Delti onda nisu bili toliko daleko kad su mene jurili da zamenim onomad :) Then again, uopšte ne znam gde mi je taj pokazivač da isto kao odlaze pločice, ako ga uopšte imam u kolima.

Jedino sad ne kapiram to što si obradio diskove, jel to nešto sad "ok" sa strane sigurnosti pošto nisi stavio nove, ili kako?

ma ok je, imas fore da obradis diskove nekoliko puta, jer ih svakom obradom malo stanjujesh (jel se moze tako reci?).

al oni su u djordjevicu bili na fazon kao zardjali su sa zadnje strane, plocica ih je sjebala itd.... a ustvari, nije tako strasno..

inace, jos uvek mi se malo cuje ono brundanje, kazu mi da je od guma definitivno, tako da je ovo sigurno poslednja njihova sezona... trošče, smiješiš mi se ti.

facebook.com/speed.rs

Meni su na Swiftu menjali prednje diskove i zadnje one plochice (tamo nisu diskovi bili nego onaj bubanj fazon) na 30K i to je koshtalo... Bash me zanima koliko ce da me kolju za Forda, mada chujem od mnogih da nije skupo odrzavanje.

Chekaju me zimske gume, krenucu da ih jurim ovih dana dok ne poskupe pred sezonu.

А в чем сила, брат?

Jel zna neko gde ima najjeftinije da se nabavi novi komplet za prvu pomoć? Nije bitan kvalitet, ionako kontam da ne bih znao šta s tim da radim, nego da imam da pokažem pandurima. Video sam nešto da je bila za vikend akcija u DIS-u za nekih iljadu trista-četristo dindži ali kad sam otišao tamo nije bilo. I ideji ima za dve iljade, ali bih da nađem ako negde ima jeftinije :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...