Lucky Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Nešto mi ima mnogo visoko "čelo", ili makar iz ovog ugla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 buahahaha btw, Ford od sledece godine najverovatnije izbacuje CD plejere iz novih kola ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Da, Ford je objavio da CD ionako niko ne koristi i da ce imati "samo" mogucnost korishcenja USB-a ) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 To je zanimljiva vest ... mislim, USB jeste superkoristan, ali ja se nekako tripujem da CD-ove u prodavnicama ionako kupuju samo ti što ih slušaju u kolima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 dve smrti optičkim medijima Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 Restilizovani Renault Twingo drugari japanci im poslali nacrte od dzuka :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 A zar ne bi trebalo da se pojavi potpuno novi Twingo uskoro, a ne restilizovani? Znam da nešto nisu bili baš specijalno zadovoljni prodajom ovog, što i razumem, mali a skup a ni po čemu se ne ističe... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Sada ce se isticati debilnim farovima ala Juke... Inache Juke se dobro prodaje u Moskvi - skoro svaki dan vidim nekoliko. Ne znam kako to nekome moze da se svidi А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 28, 2011 Author Report Share Posted July 28, 2011 Sto je najgore, i ovde je slicna situacija. :/ A Twingo nije bas skup.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Vi jednostavno ne razumete juke filozofiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Sto je najgore, i ovde je slicna situacija. :/ A Twingo nije bas skup.. Nije baš skup, ali nije ni baš jeftin, tipa ovaj novi Kia Picanto košta 7.999e, a isto toliko košta i Twingo koji je model star četiri godine, nekako mi deluje da ga uopšte ne forsiraju... Inače kad smo kod te Kije - oni je reklamiraju da proizvodi manje od 100 g CO2/km, što je konkuriše da dobije onu državnu subvenciju od 1.000 evra. Jel zna neko da li je ova cena koju su stavili na B92 sa subvencijom ili bez? Ako je bez to znači da može da bude baš povoljna kupovina u tom segmentu. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 To je cena bez subvencije, mada ne znam dal je to uopste krenulo u praksi da se primenjuje? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Novi Picanto izgleda bash dobro i dosta ozbiljnije od starog. U principu je gotivan mali auto, po meni bolji od istog tog Twinga. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 To je cena bez subvencije, mada ne znam dal je to uopste krenulo u praksi da se primenjuje? Pisao Mirko Alvirović u SAT-u :) kao to bi trebalo direktno uvoznici da primenjuju. Meni je bilo interesantno pošto je u tom njegovom članku stajalo da bi dobro opremljena Corsa sa onim 1.3 CDTI Ecoflex motorom bila nešto oko 10.5k evra, što je stvarno vrlo lepa cena, plus što taj auto troši dizela realno kao upaljač, nešto tipa 4-4,5l po gradu maks. A to bi isto trebalo da se odnosi i na ovog Picanta. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Šteta što je Hajli kupio auto, ili što nikome drugome od nas ne treba sad, jer smo mogli da se "ponovimo" sa: Fiat i modna kuća Gucci lansirali su Fiat 500C by Gucci – kabriolet verziju čuvenog trendi modela. Sve karakteristike koje su proslavile Fiat 500 by Gucci naglašene su i kod kabrioleta koji će biti dostupan u beloj i crnoj boji sa elegantnim hromiranim detaljima. Pokretni električni krov crne je boje sa prepoznatljivim Gucci šablonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Three years ago I posted a video nailing Jiffy Lube for scamming customers. It now has half a million views, and is the 4th result on Google when searching for "jiffy lube". Jiffy Lube said they had cleaned up their act.. but they haven't. They, and other lube and tune chains, are still scamming their customers. Thanks to NBC LA's Joel Grover (www.nbclosangeles.com) for uncovering these unfortunate truths. Šta li tek kod nas rade :) Ili u Rusiji (za Srbu :))? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 nista so jedan jugic ne moze da prezivi. dokaz da je bio bolji od honde tf postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Kako kaže onaj u reklami za Golf 2 - "sipajte u njega lož ulje i zamirisaće fina aroma prženih krompirića" :)) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 10, 2011 Author Report Share Posted August 10, 2011 Novi Hyundai i30 frankfurt, za mesec dana facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 jebachki izgleda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Najmanje voljen automobil u SAD, za ovu godinu - Nissan Murano CrossCabriolet logicno facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Iako cena sirove nafte na svetkim berzama već dugo pada, kod nas se ne menja cena benzina. Gorivo u Srbiji ubedljivo je najskuplje u regionu. Po cenama u maloprodaji, Srbija je prestigla i Sloveniju i Hrvatsku, od kojih je do sada bila jeftinija. Da sve bude gore, u ovim zemljama su prosečne plate znatno više nego prosečne zarade naših građana. Najviša cene benzina evropskog kvaliteta kod nas iznosi 140 dinara, a evrodizela 138 dinara za litar, i mada se ovi derivati, u zavisnosti od pumpe, mogu kupiti i po nižim cenama, većina kompanija se uglavnom drži gornjeg maksimuma. Takođe, cene naftnih derivata u Srbiji ne padaju ni pored pada cene nafte na svetskim berzama, a stručnajci kažu da pojeftinjenje ne treba ni očekivati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Prestani da nas deprimirash sa danashnjim postovima Lucky! Daj neke zgodne devojke ili neshto zanimljivo da se iskupish i razveselish nas! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Koliko sam ja u toku, NIS je delimichno ili sasvim prodan Rusima, tako da je sve jasno - u Rusiji, koja inache ima svoju naftu i ogromnu naftnu industriju, cena benzina je na nekim mestima veca od one u Evropi! Pri tom benzin poskupljuje nevezano za to da li nafta pojeftinjuje. Ilustracije radi - u 2007 kada sam kupio prvi auto ovde, benzin 95 je koshtao 18 rubalja, a dolar je bio 28 rubalja. Danas benzin 95 koshta 31 rublj, a dolar je opet 28 rubalja. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts