Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

Lancia Ipsilon (na bazi Fiata Pande/500 ali sa 5 vrata) - jedna zanimljivost je da ce se u UK prodavati kao Krajsler Ipsilon

110214lnuovaypsilon01.jpg

110214lnuovaypsilon02.jpg

110214lnuovaypsilon03.jpg

110214lnuovaypsilon04.jpg

meni lichno deluje nekako chudno, sa mozda prevelikim klirensom, ali videcemo kako ce izgledati u Zhenevi i na ulicama posle

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ova prva mala lancia čak i pored prepucanih studijskih photošonova mi je ružna jako :)

a ova thema je totalni WTF?? realno nije ružan auto, ali je skroz američki i izgleda kao da je neki baja sam nalepio lacia znak, tako da je ovo po meni blagi carbage :) kao kad bi na mustanga nalepio ferarijev znak...

Edited by BLACK JESUS IS BLACK

ova prva mala lancia čak i pored prepucanih studijskih photošonova mi je ružna jako :)

a ova thema je totalni WTF?? realno nije ružan auto, ali je skroz američki i izgleda kao da je neki baja sam nalepio lacia znak, tako da je ovo po meni blagi carbage :) kao kad bi na mustanga nalepio ferarijev znak...

To se upravo i zbilo. ;) Lancia = Chrysler

ocekuju "minus i minus daju plus" efekat, posto ni krajsler tamo ni lanca vamo nisu bas uspesne firme u poslednje vreme...

facebook.com/speed.rs

Pa skontao sam šta se desilo, vidi se iz aviona da je krajsler, nisam glup jebem mu miša :) al nije u tome poenta mog posta. hteo sam da reći da me taj auto podseća na neke bisere sa carbage topica, čini mi se da smo imali ford focusa sa ferari znakom, al eto sada imamo i serijski model iz te priče :)

Edited by BLACK JESUS IS BLACK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...