ZerBah Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Renoi su u poslednje vreme veliki fail shto se dizajna tiche... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Yaris mi se dopada iznutra cool enterijer, dok me Reno-ov SUV podseca na Santa Fe... "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Evo tri slike bratovog monaco gp megana da procenite taj dizajn fail http://img535.imageshack.us/img535/3935/imag0832.jpg http://img820.imageshack.us/img820/6025/imag0834.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/802/imag0844.jpg Zamislite jos da ima crni panorama krov, kakav je trebao imati ali je neko zajebao u porucivanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Meni je Megane coupe do jaja, ali brate, ovaj Monaco GP ne kapiram u čemu je poseban. Te felne i? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 http://www.netauto.rs/magazin33/index.php?option=com_content&view=article&id=860:megane-monaco-gp-limited-edition&catid=37:vesti&Itemid=145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 nema slika, ovaj PR bullshit me ne zanima :) http://www.topspeed.com/cars/renault/2011-renault-megane-monaco-gp-ar104395/pictures.html lep je, ali ako je tačno da cena kreće od 27k evra (http://www.zercustoms.com/news/Renault-Megane-Monaco-GP-Price.html ) po meni je onda to bacanje para, nhf, my 2 cents. Ukusi se razlikuju naravno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 jeste 27k Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ^ Laki brate, r u for real? :) megan eeeeventualno RS, al to samo zato sto sam lozana. Ovo sve ostalo je za shreder, po meni. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Ne znam, Megan i Laguna su mi uzasni spreda sa tim farovima. :/ Posebno sto sam ja nekada gotivio Reno bas mnogo, bas sam recimo gotivio nekadasnji Safrane, al ovo sad mi je.... ne znam, meni se ne dopada. A dati preko 20.000 evra za francuski auto je potez koji mora biti baziran na velikoj ljubavi prema marki. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Da se razumemo, ni ja ne bih kupio Megana, jednostavno mislim da ima lepših automobila, ali mi nije ružan. A ovo za preko 20k za francuza ne bih komentarisao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 zato je ok dati 17k na korejanca :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ja bi dao:) mislim, do jaja je auto, realno... ne znam, pre bih uzeo ful prosida nego ful golfa, zavisi ko sta voli kod avta, ja volim sto je seksi, a sto se tice ostalog, nije velika razlika :raises shield: al recimo, da kupujem auto od 40 iljada, ne bih uzeo koreanca nikad. megan je meni do jaja ovaj novi, samo sto je jos veca podmornica od prosida, medjutim navikne se covek vremenom. inace, gomila tih novih b automobila lici na prosid, ZERG POWAR:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 a prosid liči na a3, samim tim nemački auto najbolji! ne, nema potrebe da se pravdaš dule, jer mi upravo govorimo o tome da ne treba imati takve predrasude - ne više od 20k za francuza, nemački je najbolji, za forda su najskuplji delovi, alfa je sranje i kvari se ... sve je to bzvz, osim ovog za alfu, to je naravno tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 zar nisu za sitroen najskuplji delovi, naročito kad mu se pokvari hidraulika, ajaooj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 :) pa dobro, ako ti ode krilo od golfa cetvorke, izadjes napolje i nadjes ga u parku, takodje ga prodas posle tri godine za 90% cene otprilike. prosid se prepolovi posle godinu dana sa cenom, a delovi ne postoje polovni mislim, meni je okej da neko tako gleda, ja ne gledam jer sam u fazonu da su kod te klase razlike u nijansama. a i uzeo sam nov auto, a to je jos jedan faktor, svaki od tih automobila, nov, je super sam po sebi. e sad, neko planira da zavalja auto posle sedam godina, neko oce da se vozi petnes godina u istom autu... ja idem witta flow, vozim jos 'nepokazan' model, videcemo kad ce da krene da se kvari i to... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Generalno gledano, sva moderna i manje-vishe normalna kola su generalno prilichno pouzdana (osim Alfe, naravno ) i verovatno se nishta posebno nece kvariti prvih 5 godina ekspluatacije. E sad, postoji mnogo faktora od kojih zavisi koliko ce automobil da prezivi - vremenski uslovi (nije isto voziti kola u pustinji gde nema kaplje vode ili u Rusiji gde je zimi -40 i sneg, a letom +30 i kisha), benzin, servis i slichno. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ovaj srba stalno priča o rusiji, kao da živi tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 a i stalno nesto prdi o zimi ko da ju je ikada osetio... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 i "vi ste srećni što ste tamo u srbiji, ovde je sve gore" često provejava iz njegovih postova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Hej, ja bih se rado vratio tu da me puste Da ne ispadne da trolujem dovlinu temu, Honda najavljuje novi CR-V: А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Izjava da ne treba davati vise od 20k za francuza je zasnovana na ogromnom padu vrednosti njihovih automobila, nista vise. Ono, ovaj sad novi C4 kosta priblizno isto kao Golf, ali ga neces prodati kao Golfa posle, dok je Prosid sa druge strane u startu ipak mnogo jeftiniji, a i npr. drugi vlasnik ce jos uvek imati fabricku garanciju na kola. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 Toyota Yaris, sa troje vrata 1,0 VVT-i 69 KS 1,33 VVT-i 99 KS 1,4 D-4D 90 KS facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Ako vas zanima kako uzivo izgleda novi Audi Q3, pretpremijerno ga mozete videti u subotu i nedelju (2. i 3. jul) na karting stazi Autokomerca (auto-put). facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 a mozete i u gugl ukucati "old q3", "new q3", "any q3", "audi", "any audi" :))) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts