Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

Meni je Megane coupe do jaja, ali brate, ovaj Monaco GP ne kapiram u čemu je poseban. Te felne i?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

nema slika, ovaj PR bullshit me ne zanima :)

http://www.topspeed.com/cars/renault/2011-renault-megane-monaco-gp-ar104395/pictures.html

lep je, ali ako je tačno da cena kreće od 27k evra (http://www.zercustoms.com/news/Renault-Megane-Monaco-GP-Price.html ) po meni je onda to bacanje para, nhf, my 2 cents. Ukusi se razlikuju naravno

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ne znam, Megan i Laguna su mi uzasni spreda sa tim farovima. :/ Posebno sto sam ja nekada gotivio Reno bas mnogo, bas sam recimo gotivio nekadasnji Safrane, al ovo sad mi je.... ne znam, meni se ne dopada. A dati preko 20.000 evra za francuski auto je potez koji mora biti baziran na velikoj ljubavi prema marki. :)

facebook.com/speed.rs

ja bi dao:)

mislim, do jaja je auto, realno... ne znam, pre bih uzeo ful prosida nego ful golfa, zavisi ko sta voli kod avta, ja volim sto je seksi, a sto se tice ostalog, nije velika razlika :raises shield:

al recimo, da kupujem auto od 40 iljada, ne bih uzeo koreanca nikad.

megan je meni do jaja ovaj novi, samo sto je jos veca podmornica od prosida, medjutim navikne se covek vremenom. inace, gomila tih novih b automobila lici na prosid, ZERG POWAR:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

a prosid liči na a3, samim tim nemački auto najbolji!

ne, nema potrebe da se pravdaš dule, jer mi upravo govorimo o tome da ne treba imati takve predrasude - ne više od 20k za francuza, nemački je najbolji, za forda su najskuplji delovi, alfa je sranje i kvari se ... sve je to bzvz, osim ovog za alfu, to je naravno tačno.

:)

pa dobro, ako ti ode krilo od golfa cetvorke, izadjes napolje i nadjes ga u parku, takodje ga prodas posle tri godine za 90% cene otprilike. prosid se prepolovi posle godinu dana sa cenom, a delovi ne postoje polovni [:D]

mislim, meni je okej da neko tako gleda, ja ne gledam jer sam u fazonu da su kod te klase razlike u nijansama. a i uzeo sam nov auto, a to je jos jedan faktor, svaki od tih automobila, nov, je super sam po sebi. e sad, neko planira da zavalja auto posle sedam godina, neko oce da se vozi petnes godina u istom autu... ja idem witta flow, vozim jos 'nepokazan' model, videcemo kad ce da krene da se kvari i to...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Generalno gledano, sva moderna i manje-vishe normalna kola su generalno prilichno pouzdana (osim Alfe, naravno :tf:) i verovatno se nishta posebno nece kvariti prvih 5 godina ekspluatacije. E sad, postoji mnogo faktora od kojih zavisi koliko ce automobil da prezivi - vremenski uslovi (nije isto voziti kola u pustinji gde nema kaplje vode ili u Rusiji gde je zimi -40 i sneg, a letom +30 i kisha), benzin, servis i slichno.

А в чем сила, брат?

Izjava da ne treba davati vise od 20k za francuza je zasnovana na ogromnom padu vrednosti njihovih automobila, nista vise. Ono, ovaj sad novi C4 kosta priblizno isto kao Golf, ali ga neces prodati kao Golfa posle, dok je Prosid sa druge strane u startu ipak mnogo jeftiniji, a i npr. drugi vlasnik ce jos uvek imati fabricku garanciju na kola.

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...