togFU Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 mnogo bolje fotke nego prošle godine, "swe pohwale" za fotografa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 kako bi legao jedan photoshop na ovoj poslednjoj slici gde je laki, ako se ne varam... sve da ostane isto, samo okruzenje da se promeni u strahinjica bana :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Hvala, hvala :) Za otprilike sat vremena će na Speed !ndustry fejsbuk stranici biti objavljene SVE probrane fotografije iz Ženeve, oko 800 njih (!), te možete nas obići i posetiti link sa foto-albumom: http://www.facebook.com/album.php?aid=297616&id=8177433179 Sve fotke je moguce preuzeti i u vecoj rezoluciji, a ako neko posebno zeli neku, nek mi trazi da mu posaljem u izvornom formatu (2256 x 1496 pix). kako bi legao jedan photoshop na ovoj poslednjoj slici gde je laki, ako se ne varam... sve da ostane isto, samo okruzenje da se promeni u strahinjica bana :) weeeell...? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ja i dalje čekam slike sa Citroenovog štanda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Sve slike su, konacno, tu!!! PRVI ALBUM > http://www.facebook.com/album.php?aid=297616&id=8177433179 DRUGI ALBUM > http://www.facebook.com/album.php?aid=298526&id=8177433179 TRECI ALBUM > http://www.facebook.com/album.php?aid=298545&id=8177433179 CETVRTI ALBUM > http://www.facebook.com/album.php?aid=298574&id=8177433179 IZVESTAJCICI :) http://www.facebook.com/speed.rs?sk=app_7146470109 Uzivajte! ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 baš sam mogao odabrati neku bolju boju za auto, ali sam bio u fazonu da se slaže sa stolicama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Ajd malo ljudi, nek krene neka spika, gomila novih kola je tu :)) Ako ne znate gde sve to da vidite odjedared - pravac Speed !ndustry na fb! http://www.facebook.com/speed.rs?sk=app_7146470109 Meni se u Zenevi nekako prilicno dopao Suzukijev Swift S koncept. Prosle godine mi je bila super Skoda Fabija RS, a ne bih za sebe uzeo takvog hecbeka tako da sam bas ja neki objektivan. :) Inace, Suzuki ide na Vagenov 1,4 bi-turbo benzinac sa 180 KS, ali nema DSG vec obican manjac sto je kulisha! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 (edited) Swift izgleda super, a verujem da i je odlichan u voznji. BTW, juche sam testirao nekoliko automobila - novu Astru, Insigniju, Antaru, Grand C-max i novi Mondeo. Astra je cool, ali je jako teshko u nju uci i izaci. Ima dosta problema sa preglednoshcu zbog A stubova napred i malog stakla pozadi... Verzija 1.6 turbo sa 180 KS je veoma shustar auto, ali mesta pozadi ima dosta malo, a i gepek nije bash veliki. Insignia je bila najvece razocharenje - toliko malo mesta u tako velikom automobilu josh nisam video! Kada sam seo u nju glava mi je bila u shiberu... Pozadi nisam mogao da ispravim vrat. Chak i kada sam spustio sedishte vozacha, nisam mogao normalno da sedim + je stub tako blizu glave da osecam da bi pri svakom jachem kochenju ostao sa chvorugom na chelu :( Jebesh dobar motor i dobre materijale u salonu kada je auto pravljen za patuljke. I kako je samo ovaj automobil bio auto godine?!? Antara 3.2 V6 - iako deli istu platformu sa Captivom, ovaj autic je simpatichniji nekako i unutra je bolji. Ubrzava ovo chudo do 100 za 9 sekundi, shto je zaista impresivno - iako nisam ja bio za volanom, dok smo se vozili lik je nekoliko puta startovao tako da sam se zalepio za sedishte u momentu. No, opet ima nekoliko problema - amortizeri su tvrdi do bola, tvrdji jedno 2 puta od onih koje imam na Swiftu shto je suludo, a zvukoizolacija je tragichna - kada auto krene da ubrzava chuje se kao da imate jumbo jet u salonu :( Grand C-Max - u Rusiji moze da se kupi sa 1.4 i 1.6 ecoboost benzinskim motorom, uparenim sa mehanikom i 1.6 dizelom uparenim sa Powershift robotom. Nisam ga vozio, samo sam sedeo u njemu, ali i to je ostavilo prilichno fin utisak - puno mesta i napred i pozadi, svemirski odradjen interijer, gomila mogucnosti transformacije salona i, naravno, sliding doors pozadi + automatska vrata na gepeku! Mnogo fin autic, ne preterano veliki i veoma praktichan za porodichnog choveka. Jedini minus, koji se uglavnom odnosi na Rusiju, je mala visina vozila od okolo 12 cm. Znajuci kako moj Swift sa svojih 14 cm grebe led i sneg zimi svojom zashtitom kartera, skroz me je ovo izbedachilo... I za kraj, obnovljeni Mondeo - u Rusiji sada dejstvuje popust od 4000 dolara na sve Mondeo u opremi Titanium. To znachi da za pare za koje mozete ovde da kupite Astru 1.6 turbo u Cosmo varijanti, mozete kupiti Mondeo sa novim 2.0 turbo ecoboost motorom i Powershiftom u opremi Titanium! Mondeo je zaista kvalitetno uradjen i napokon ima odlichne motore u ponudi (ranije je najjachi motor bio 2.3 sa 161 KS, a sada postoje 2 motora 2.0 turbo sa 200 i 240 KS), sa vec proverenim Powershift robotom. Mali restajling je dodao josh i danas moderne LED-ove, a komforni amortizeri i veoma kvalitetni materijali u salonu su zaista napravili od ovog ionako dobrog auta neshto shto bi ja nazvao best buy u D segmentu na danashnji dan. edit: generalno gledano, mogu da kazem jednu stvar kada poredimo moderne Opel i Ford automobile - Opel ima lepe karoserije, dobre motore, ali i mnogo ergonomskih promashaja + sve je nekako nedoradjeno (plastika je tvrda, vrata se chudno ponashaju, na Astri visi kabl pod zadnjim branikom!?). Ford izgleda jednostavnije (ako ne uzimamo u obzir izgled komandne table Grand C-Max), ergonomski je skoro idealan, motori su mirniji, ali je komfor na visokom nivou. Kao vozach koji voli da "nagazi na gas", meni se Opeli svidjaju (osim Insignije gde ne mogu ni da sednem normalno), ali za porodichnog choveka, Ford je definitivno bolji izbor. Edited March 9, 2011 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Ford Mondeo je sjajan automobil. Powershift je u principu govno, ali ide uz imidz porodicnog automobila kakvi su Fordovi. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 moj komentar na ove slike, bez podsećanja (pošto sam ih gledao kad ste okačili odmah) sviđa mi se novi lambo. onaj škoda koncept mi je jako lep, nadam se da će njihov dizajn krenuti u tom pravcu. i onaj citroen dugački koncept mi je brutalal i zao, iako ne gotivim citroen ono mi je jako dobro :) a tek da je u crnoj boji, hijaoo :) eto, recimo da su ovo moja top3 picka sa ženeve, verovatno sam nešto i zaboravio, al mrzi sad ponovo da listam one silne slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 ... top3 picka sa ženeve.... hmmm... pa i nisu im neke picke :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Od koncept i supercarova, meni je nekako ovaj novi Porsche 918 bash dobar (pogotovo sa ovom turbinom nad motorom :), Lambo kao i uvek razbija (svidja mi se shto su produzili da prave kola u stilu Reventona), Huayra mi je nekako same shit kao i Zonda (mislim postoje razlike, ali i nisu neshto), Mazdini i Renoovi koncepti su odlichni kao i uvek, Shkoda isto nije losha, Ferari mi je nekako bash fail :(, a Alfa 4c je nekako totalno istripovan auto sa onim zguzvanim vratima. Dobar je i ovaj novi Aston, ali je opet nekako copy/paste kao i Pagani. Shto se tiche onog dugachkog Citroena, ne znam shta im je bilo u glavi kada su pravili onu haubu od 2 metra?!? Shto se tiche obichnih automobila - Veloster i i40 izgledaju odlichno, novi Focus mi je nekako meh (nema neku normalnu ideju u dizajnu), DS4 je nekako debeo i nezgrapan posle onako dobrog DS3, novi A6 je spolja onako ali unutra izgleda mnogo dobro i to bi bilo to otprilike. Nekako je slab ovaj poslednji sajam u Zenevi... E da, video sam ovih dana novi Infiniti M u Moskvi - kako dobro to chudo izgleda! :p А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Meni se uopšte ne dopada nova Infiniti linija sa tim "krivim" tripovima, "organskim" dodacima u dizajnu i slično. Baš mi je retko ružan auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Shayton Equilibrium V12 1100 KS 950 Nm 2,9 sek/100 km/h (est.) 1.000.000 EUR made in Slovenia! http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150121776453180&id=8177433179&aid=300416 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 3D model izgleda dobro, ali neshto sumnjam u performanse... Lucky, ni meni se ne svidjaju Inifiniti FX, ali ovaj M mi se svidja: А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 infiniti synd :D aha, popravio si :) do jaja mi je ovaj slovenački auto, nadam se da će im uspeti da ga naprave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 dovla, zasto ne osvezite cenovnik na sajtu? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 dovla, zasto ne osvezite cenovnik na sajtu? Pravi se novi cenovnik, bice na fejsbuk-stranici. Biće pušten u rad pred sajam automobila u bgd. Speed.rs sajt je za sada sideline-ovan. :/ facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 mrski fejsbukhttp://theoatmeal.com/comics/state_web_winter Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Pricah gore o slovenackom super-automobilu, ali je ponovo aktuelan i - srpski! Mozda se neko seca koncepta Zoragy, bio je svojevremeno na SAT-ovom standu na sajmu u bgd, ali sada ima novi koncept pogona i dizajn. Osnova je Honda NSX i motor je njen (V6), ali uparen sa elektro-motorom. Kazu da bi mogao do 100 km/h za samo 2,3 sek! Jbg.. teorija... Nije sve to ni bitno, bitno je da imamo 3D model tog automobila sto je nesto zaista najlepse sto sam ja skorije video u auto-industriji: facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Al ste patriote... :P Nego, sta mislite o novoj Alfi 4C Concept? 1750cc 16v turbo 200+ KS 4 sek. 100 km/h >250 km/h facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Crveni Betmobil... Baza mu je jako kratka, a to znachi da ako je 8c iz ljudi izbijao dushu svojim tvrdim ogibljenjem, ovaj ce da ubuja. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 totalni vrh 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Alfa je lepa, nego da vratim ja priču na svoju vodenicu :) Kako deluje V60 plug-in hybrid? Meni to deluje kao suludo dobar koncept s obzirom da možeš da voziš i na struju nekih 50ak km ako sam dobro skontao, plus suludo mala potrošnja kad voziš sa dizelom, jel ima nekih indicija kada će biti dostupan i koliko će koštati? Nekako skroz sebe mogu da vidim u takvom automobilu kao sledećoj kupovini, iako generalno nisam za karavane. Jel mu znatno smanjen prtljažnik? Pošto ovi iz SAT-a kenjaju i na običan V60 da ima relativno mali prtljažnik, tipa malo veći od mog Fokusa... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts