Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam navijao za holandjane od pocetka, ali me iznervirase u poslednje dve tekme mnoooogo. Kad pocnes da igras cepaj, neee oni vode 3:1 i onda naprave akciju dobru i useru na kraju i kao smesno je. To je fora kod Nemaca, oni cepaju do kraja, doduse i oni su mogli da bolje zavrse protiv Argentine, par puta ko da im bilo glupo u poslednjih par minuta da daju jos koji gol.

BTW Sudije retardirane kao i uvek.

jebeni pedja strajnic, ne mogu da dodjem sebi. koja stoka od komentatora, je bo te.

JEBO TE KAVANI IZ LAZIA MAJMUNCINO I TO 5X PONAVLJA

a ja jos mentol proveravam na vikipediji da nije mozda presao u lacio :)

koliko retardirane komentatore imamo, strasno.

smorio sam se zbog urugvaja, jebi ga, ali sva tri gola od stativu :)

ne znam, onaj drugi gol je mogao i ofsajd da se svira, svakako je rvp uticao na igru.

jebiga, nema pravde

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja navijam za holandiju od pocetka i presrecan sam sto su u finalu,ali igraju realno ko kurac,asmo sto sam ja na pocetku pricao kao u fazonu da igraju koliko im je dovoljno

:)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Face it: Nemci su pokazali najbolju igru, najbolji duh, najspremniji su, ofanzivni su i nisu picke da se valjaju po terenu.

Spanija == Argentina, isti qrac samo drugo ime, i jedni i drugi oce da se usetaju u gol s loptom. Kad nekako zabodu gol za 1:0 u tesnoj utakmici onda se samo brane do kraja. Svaki faul se valjaju ko da im ovi drugi lome kosti i sipaju so na ranu. A kad gube onda ne znaju da okrenu rezultat. I jebale ih sapunice preko glave su mi!

Oktopod se popeo na kutiju sa ciganskom zastavom samo da bi se pokenjo na istu! Jbt kolko sam ja kivan na spance >.>

It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself.