Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebo pas mater, usrane chamuge zamalo da dobiju u poslednjem minutu...ajmo sad penali!

Pa sta ako su chamuge? Smarate...

U principu zasluzena pobeda Urugvaja... zao mi je za Ganu i Rajevca, al' dobro... Znaci polufinale Holandija - Urugvaj. Sutra navijam za Argentinu, a u duelu Spanija - Paragvaj mi je svejedno...

Coa023

Suarez mali cigan.

Dule ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali urugvajci su se sve vreme valjali i prigovarali. Njihov klasicni ciganski potezi tipa shutni ga dok sudija ne vidi pa kad ti on vrati ti se baci i pocni da placesh kao malo dete. Obe ekipe bi zasluzeno proshle, Ganci ovoga puta nisu uspeli. Sucks to be them.

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

zato sto su isti cigani kao portugalci, stalno nesto prigovaraju i prljavo igraju, nema to veze dal su chamuge ili ne:)

Nisam nesto primetio da su prigovarali (mada sam zglavno odgledao samo jednu utakmicu Gane, protiv nas), ali mogu da tvrdim da su Brazilci po tom pitanju danas bili mnogo gori...

Coa023

kakav car treba da budes da onako sutnes odlucujuci penal:)...sta bre nije fer kakoo, dobili su penal i crveni za to, ovi promasili, gg

taj crveni im je mnogo pomogao.realno gledano da suarez nije igrao rukom(a i onaj ispred njega je isto pokusao al mu nije poslo za rukom:)) gana bi prosla.njih dvoje su znali da nemaju sta da izgube.al dobro jebiga, takva su pravila...jedino sto sad fifa moze da ga kazni sa dosta tekmi zabrane igranja.ja bi mu lupio maksimalnu kaznu.

salt wat fish fresh wat fish?

Shto se tice prigovaranja, foliranja i provociranja tu se odavno zna stanje. Najbolji u tome su Urugvajci zatim Argentinci i posle njih Italijani. Posle toga deset mesta prazno pa ostale ekipe.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

picka urugvajska mamu mu jebem pedersku, kurac bi rukom vadio loptu iz gola da nije milioniti minut jebem ti mater seljacku. pa jel to sport picke usrane urugvajske. a teo sam za njih da navijam, al na trecini tekme sam se presaltao na ganu zato sto nisu igrali ko picketine i konacno su pokazali nesto na ovom prvenstvu. zao mi ih sto su se usrali kod penala, jebiga.

treba revidirati sva pravila jebes mi sve, sport treba da bude sportski, a u ovom fudbalu otprilike te najvise uce kako da budes djubre. naravno, ne mislim ja da su samo urugvajci takvi, ali ovo mi je vrhunac cobanskog mozga. on ceo zivot uci da ne drka loptu rukom, ali uspe u mikronskom delu sekunde da sjebe taj instinkt racionalnom analizom da ako dobije crveni i penal na kraju tekme, to je sigurno bolje nego da primi gol. pa jebem vam mater, treba ukinuti fudbal i a u picku materinu...mislim stvarno...tvoje je da pokusavas da stignes loptu glavom, ako ne mozes, onda je protivnik dao gol i pusi kurac. jebes sport gde covek najnesportskijim i najpederskijim potezom na prvenstvu odvede svoj tim u polufinale, to bi u samom principu igre trebalo da bude nemoguce. jebes penal, penal moze i da se promasi, zato je seljacina i mlatarala rukama.

a holandjane necu ni da pominjem, rekao sam da ce biti cupavo sa brazilom i rekao sam da su jedan od najmasinerskijih timova, al brate, dosadni su u picku materinu i picke su najvece na prvenstvu. onaj van persi treba da se ubije jer ne moze sam ne da da gol, nego da sutne bilo gde, treba njegov lik da mu otima loptu da bi sutnuli na gol. a kad treba da se pada i glumata i igra rukama celu tekmu prvi su, onom robenu i snajderu zabraniti fudbal da igraju ceo zivot jebo im pas mater. dvesta penala su napravili, ali ne, sudija je retard i ne sme da svira. vise sam se iznervirao danas za ove dve tekme nego nas kad sam gledao ikad...

uh, dobro je, sad sam malo rantovo pa sam se malo oladio:)

Nisam nesto primetio da su prigovarali (mada sam zglavno odgledao samo jednu utakmicu Gane, protiv nas), ali mogu da tvrdim da su Brazilci po tom pitanju danas bili mnogo gori...

jesu brazilci poceli da prsnjavaju i da se tripuju ko tinejdzeri u pubertetu, ali imali su zasto. one picketine su ih sutirale kad god su stigle, pa brazilci su ih karali sa svojim 'okretanjima na petoparcima', a onda su ovi krenuli da ih gaze sto na sat i da se valjaju, jos su gori bili od urugvajaca...

jebem ti tekme i ljude i sportiste, pu mamu vam jebem siptarsku, sve vas treba pobiti ko govna, a ne davati vam milione sto ste djubrad, sto vece djubre, to vece pare dobija. ona picketina urugvajska je sad osecam nacionalni heroj sto je uradio nesto za sta mu treba zabraniti da igra fudbal na segi a ne na travi.

opet sam se iznervirao, moram da se iskuliram:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

not in my book, ja to ne bih uradio ni za milijardu dolara (in bifor 'otkud znas' - znam, nisam seljacina, i ne, nema veze sto su high stakes u pitanju, i ne, nema veze sto nisam bio u situaciji).

sama definicija sporta se kosi sa tim, sad, sto je sve izvrnuto naopacke i sto svi to rade, ne znaci da je to odjednom okej, kud svi tu i mali mujo. da je 'u duhu sporta', fudbal bi mogao da se igra i bez sudije, ako cemo tako.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Tako je Doolio ja se u potpunosti slazem sa tobom. Takodje to ne bi uradio i mislim da treba revidirati pravila u tom slucaju i dodeliti gol reprezentaciji i crveni karton cobanu koji to uradi. Hteo sam da navijam za Urugvaj ali kada sam video kakve su picketine smorio sam se i poceo iz sveg srca da navijam za Ganu. Iznervirali su me isto koliko i tebe, samo sam se ja bolje iskulirao ocigledno [:D].