GibanicA Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ronaldo je realno bio nula na celom prvenstvu ali kako da ne bude nula kad igra sa onim jadnicima..niko sem meirelesa ne zna nista..deni se pogubio u odnosu na moje poslednje gledanje njegovih majstorija u ruskoj ligi.. spanija bila bolja ali je bio ofsajd da se ne lazemo..serem se u sudije, svaki cas neko sranje.. moja prognoza 1/2f argentina - gana brazil - spanija (mada onaj paragvaj uopste nije za potcenjivanje..da imaju nekog vrsnog spica a ne valdeza, umrlog rokija i presporog kardoza imali bi daleko vece sanse) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Barios igra jako lepo ovo svetsko prvensto, mene je iznenadio. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (mada onaj paragvaj uopste nije za potcenjivanje..da imaju nekog vrsnog spica a ne valdeza, umrlog rokija i presporog kardoza imali bi daleko vece sanse) Ali zato imaju Larisu Rikelme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 viljin ofsajd je bio takva brula da sudija jebeno nije to mogao ni da vidi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 istina, pravili su greske ali ova im se mora oprostiti, znaci ofsajd je jedva vidljiv samo ako se situacija pauzira u savrsenom momentu, ovako je to milisekunda jebena Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 bogami do sada su stalno sudili te centimetarske ofsajde, i to me je nerviralo pogotovu kad su protiv nas sudili:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 kod nas su se izgleda desili svi sudijski izuzeci, nesvirana igra rukom posle 19 penala i milion centimetarskih ofsajda Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) moja prognoza 1/2f argentina - gana brazil - spanija (mada onaj paragvaj uopste nije za potcenjivanje..da imaju nekog vrsnog spica a ne valdeza, umrlog rokija i presporog kardoza imali bi daleko vece sanse) zar ne ide arg/nem-par/spa i uru/gan-hol/bra ? EDIT: slika Edited June 30, 2010 by Bojinho Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Pa ide ali u 1/4 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 covek je pitao ko se s kime ukrsta u polufinalu jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) de mozhe gana da izbaci uruse, ne lozhite se :) inache ja mislim da ce nemachka dobro namuchiti argentinu, mozhda chak i dobiju. paragvajci nemaju shta da trazhe protiv shpanaca, a holandija - brazil bem li ga. vrlo je verovatno da ce im holandija uterati gol il dva, a u tom sluchaju je sve moguce. Edited June 30, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 viljin ofsajd je bio takva brula da sudija jebeno nije to mogao ni da vidi. istina, svakako! ali kako su jebeno sudili sve ostale ofsajde banana ekipama (koja je to krucijalna greska po redu na prvenstvu ?) ... zato kazem serem im se u svetsko prvenstvo, i ne treba kinjiti i srati po nasim igracima i treneru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Хоботница је рекла да Немачка добија Аргентину. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 i to na penale ili u produzetku :D Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Oche postoji li mogucnost da dosadasnje predikcije hobotnice nisu slucajnost, vec da one predstavljaju emanaciju Bozjeg Providjenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 usrace se iguana i mesi po hobotnici i njenim prognozama.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 nikada, hiljadugodisnji rajh forever! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 realno, argentina ni protiv onih crnaca nije pokazala dominaciju koju su nemci pokazali i protiv nas sa 9 igraca u drugom poluvremenu i protiv engleza. nas su mogli da napune bar 4 gola al se podolski izmaso za sve utakmice u zivotu (hvala Bogu). Argentina je jedva pobedila prvu utakmicu i igrali su ko picke najvece. Nemci jednostavno imaju taj mentalitet i fizicki su najspremnija ekipa. + hobotnica je rekla svoje :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Oche postoji li mogucnost da dosadasnje predikcije hobotnice nisu slucajnost, vec da one predstavljaju emanaciju Bozjeg Providjenja? Са обзиром на то да се Бог не бави фудбалским утакмицама и намештањем резултата, хоботница је једноставно свесна свих паралелних универзума и може докучити шта се десило у оном будућем! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 iskreno se nadam da ce zig hajl odradi sve do kraja i uzeti titulu, nemci i njihova disciplina su cudo, samo im je onaj podolski malo razmazen ali on je ionako poljak jebo ga adolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Nadam se da Nemci sa ovim timom nece osvojiti. To bi bila uvreda za ostale timove koji su osvojili, neshto kao Grcka na EP =P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Danas se navija za Holandiju... Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 danas se navija za brazil i urugvaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 realno, argentina ni protiv onih crnaca nije pokazala dominaciju koju su nemci pokazali i protiv nas sa 9 igraca u drugom poluvremenu i protiv engleza. nas su mogli da napune bar 4 gola al se podolski izmaso za sve utakmice u zivotu (hvala Bogu). Argentina je jedva pobedila prvu utakmicu i igrali su ko picke najvece. Nemci jednostavno imaju taj mentalitet i fizicki su najspremnija ekipa. + hobotnica je rekla svoje :) brate podolski masha zadnje 2-3 godine tako, nije izuzetak kada on omasi vec kad pogodi e sad potoji verovatnoca da ce se poklopiti i zvezde i podzemne vode i da proradi i on i klose i onda caozdravo ne placi argentino na kurac te nabijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 ja ti kazem, od argentine nece ostati ni mrvice :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts