leisure Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Ne, Kezman je kriv za sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 vazi.zanimljivo kako je sada to procurelo psole poraza.gluposti. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Hahahaha koja teorija ololo, smeh je to, demantovali su.Ne znam samo kako je tim novinarima u interesu, kapiram kao prodace vise novina ali jebo majku jel moguce da toliko ne vole Srbiju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 a bash me zanima oko cega su se pokachili...sta to moze biti - ko ima bolju manekenku za kezhual seks, bolja kola... preplaceni manekeni, posebno pantelic Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Krenulo je prozivanje kako je Pantelic samo u repki zato sto mu je Deki kum, itd.A Pantelic naravno mora da vodi glavnu rec i valjda se Vidicu smucilo. Mogu da demantuju koliko hoce ovo je info iz prve ruke. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Prva ruka je? Nadam se da nije tajna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Mihajlovic.Keva mi radi u savezu, dalje ne mogu da pricam. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 a sta to znachi ako mu je Deki kum? Jel Stankovic najbolji igrach nashe repke i selektor?... Boze ako te ima na nebesima, molim te ukini pravo Srbima da imaju fudbalske reprezentacije i te pare preusmeri na kosarku, vaterpolo, odbojku i rukomet, sportove gde se repke manje foliraju i pale a zapravo su nesto i osvojili Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Da muž može zapravo da postigne ijedan, pohvalila bi se i kako zna šta je gol! :( sa obzirom da nikad nije odigrao tekmu a da nije primio, kapiram da dobro zna sta je gol Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 lol ljudi.. to je Svet objavio :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 "Keva mi radi u savezu, dalje ne mogu da pricam." koja glupost udari se monitorom u glavu Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 I meni tako zvuci. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 realno :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 To su te rekla kazala i josh Svet objavio. Ajvan ne verujemo ti, daj slike neke... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Brate kakve veze ima Mihajlovic, covek veze nema sa savezom, lik trenira Fiorentinu... A meni je recimo rekao ortak, koji je radio u kovilovu (kao kuvar) za vreme priprema, da su svi ok likovi i da se zezaju non-stop, nikakvih svadja ni tenzija nije bilo. Kaze da su sve te price oko svadja/tuca iz kovilova dezinformacije, za dalje ne znam... Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 lol, ja sam to znao pre nego sto je svet objavio oO Ne bitno, ja sam rekao sta sam znao i na vama je da li cete da verujete ili ne. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Brate kakve veze ima Mihajlovic, covek veze nema sa savezom, lik trenira Fiorentinu... Rečeno mi je(isto iz prve ruke :P) da je Mihajlović nazvao Stankovića odmah posle utakmice, pa mu je tu i rekao. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Na ruru se sve saznaje iz prve ruke, izgleda. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ja sam cuo iz prve ruke da je pantelic retardirana kretenchina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Hahahaha koja teorija ololo, smeh je to, demantovali su.Ne znam samo kako je tim novinarima u interesu, kapiram kao prodace vise novina ali jebo majku jel moguce da toliko ne vole Srbiju... pa oni vole samo sebe rodjace :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Ajvane sto nisi rekao pre nego sto je svet objavio? Da te BIA ne uhvati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Od svih sjajnih prvih ruku, rekijeva jedina pouzdana. I ja sam se smorio kad je zasrao drugi go ovaj Nigerijac. Stvarno je lud baja. Chak je proglasen igracem utakmice. Bas me zanima koji ce veliki klub prvi da ga kupi i stavi na klupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Ajvane sto nisi rekao pre nego sto je svet objavio? Da te BIA ne uhvati? Ne gubi se. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Mihajlovic.Keva mi radi u savezu, dalje ne mogu da pricam. Rečeno mi je(isto iz prve ruke :P) da je Mihajlović nazvao Stankovića odmah posle utakmice, pa mu je tu i rekao. sada mi je mnogo lakse, moj 'info' je milijaseva zena :D lol koja je rezervisala letovanje za 25.6. :) inace, 'procurilo' je i sledece, startna postava vs nemaca: stojkovic bane vidic subotic obradovic krasic kuzmanovic stankovic bambi pantelic zigic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Mihajlovic.Keva mi radi u savezu, dalje ne mogu da pricam. http://www.youtube.com/watch?v=SCnwt3myaiI#t=06m25s Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts