noodle Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 buhu jebeno,kako zli larionda sudi u osmini finala posle nas!Kako jebeni Johanson uopste dodje na Mondjial a ne vidi ruku Anrija,kako Ovrebo sudi Ligu sampiona i drugu godinu zaredom nakon sto je brutalno pokrao celzi(a ove godine i fiorentinu).Dovidjenja prijatno. za Ovreba se slažem, a ko je pokro Irce nisam stvarno znao, ni da je on u Africi. uglavnom, ne bi im dao ni da sude i u prvoj ligi svoje zemlje, a ne na svetskom prvenstvu. jebeno ti sudije ubije želju za gledanjem fudbala! ne navijam za engleze, ali ko zna kako bi se razvijao rezultat da su priznali onaj, čisti gol. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 gubish od nemaca 4-1 i umesto Defoa uvodish u igru Heskija ( a ne Kraucha ) ?!? bilo kako bilo, kada englezi nisu osvojili ili barem do polufinala dosli, sa ehli kolom, lampardom, dzerardom, terijem (koji ce biti prematori za brazil 2014te), runijem... nece nikad nista uraditi. Jebe ih sto nemaju 2 postena spica i golmana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ma daaaaaaaj, najbolje da ce se englezi vaditi na to KAKO NEMAJU 2 SPICA I GOLMANA :))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 pa koga imaju da upare sa Runijem (defo je ok nekada, ali njima treba neko malo vishi i jachi za skok igru) i hocesh mi reci koji je to dobar golman branio za engleze posle robinsona? Dzejms, Grin? i nisam rekao da ce da se vade, nego samo da ja mislim da su im to najloshiji delovi tima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Runi je lose igrao i ovu tekmu. Nemci su na steroidima il slicno, vuku loptu preko pola terena, ekstra pasovi, sve kul :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hart je po meni najbolji izbor, po prikazanom u prosloj sezoni. jbg, to je neka kapelova vizija. alo ljudi, on je poveo jebenog heskija. cak sta vise, on ga forsira :)) bent, carlton cole,agbon.. ima tu dosta solidnih igraca, ne u rangu runija, al sasvim solidnih napadaca Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Nemachka dobija sa 2 razlike. poz Sudija retard btw. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Cherchil bi fejspalmovao posle ovog trpanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Pa imaju Volkota u napadu Englezi, on je bolji od svih sem Runija. Sva njihova stampa je iznapusavala Kapela sto ga nije poveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 svabe su carevi, imam osecaj da sad stavis rurce u reprezentaciju nemacke, karali bi sve redom timskim trpanjem. igraju ko zmajevi, ja ne znam zasto svi seru da svabe ne valjaju kurcu. kul je sto ih napunise ovoliko, da se smirim sto je sudija pokro engleze. da je bilo 3-1, pa da spekulisem nesto tipa 'a ovi su se onda smorili pa su posustali blabla', ovako su ih lepo zapecatili. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 volkot ti je krilo niti je nesto posebno efikasan ili znacajan uopste u arsenalu. ali koliko su englezi bili predvidljivi i spori ovde, mislim da bi barem njegova sprinterska brzina bila od koristi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 uuau :(( tezak dan, zasto je ovako moralo, prvo fedor, pa englezi :(((((( PORKEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 koji cas fudbala u drugom poluvremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Каква фисија. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Masakr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Samo me zanima statistika, koliko su englezi pretrcali, a koliko nemci. Jebena kontra 2 na 2 a nazad 20 metara nijedan engleski igrac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 http://www.fifa.com/live/competitions/worldcup/matchday=17/day=1/match=300061501/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 dok cekamo da Arg-Mexico pocne, cisto da se podsetimo Maksijevog gola u produzecima od pre 4 godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 jaaaaaadno sudjenje danas, jadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Jel i sudije idu na doping testove, il ih pustaju tako drogirane da sude? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Bojim se da je (pomocni) sudija usrao tekmu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 HAHAHAHHAHAHAHA tek sam sad video na yt da nije presla HAHAHHAHA xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hahaha :D kako je ovaj okrenuo demikelisa, odlichan 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 e drugari, ja dobio na kladži :)) jutros prolazim pored mocarta i kao - daj da uđem, da mi bude zanimljivije da gledam mečeve. I odigram nemačka - engleska 2+ golova u prvom poluvremenu, a argentina - meksiko 4+ sveukupno, i opa - 620 dinara je sada moje (na uloženih 50)! :) Kapiram da sad opet neću ići u kladžu makar do finala, a posle toga jedno godinu dana, dok me ponovo "ne pukne" :) nadam se da ste ponosni na mene! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 lale carchino :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts