xtreme.sale Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 VOLIM TE SRBIJO!!!! svaka cast momcima na igru (kakva god ona bila) nismo imali srece penal je bio (i nama su sudili 2) lol pantelic dao gol na SP vi sto pljujete u pobedi i u porazu reprezentaciju ste olos i treba da vas je sramota. neko je napisao pre par dana, nema veze za fudbal budite zivi i zdravi osvojicemo odbojku, vaterpolo, kosarku i tako te sportove ! VOLIM TE SRBIJO!!! Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 a sve zato shto ovaj stijovic hoce da gleda tekmu kuci:P:* Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 neko je napisao pre par dana, nema veze za fudbal budite zivi i zdravi osvojicemo odbojku, vaterpolo, kosarku i tako te sportove ! ne znam sto al mi je urnebesno Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Па мислио је на спортове са лоптом, ох њаит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 hahaah, jbt, na dnevniku su upravo okrivili pantelica za poraz, pa jbt.... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Pantela proradio \o/ LOL Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 stijo, krasic je bio najgori na terenu Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Razocarao sam se u Krasica, na ovom svetskom igra ko strina neka. Mislio sam da je glavni sraf za ovaj tim, al lik kao da sutira vojnickim cizmama, a ne kopackom... Nema potrebe da pljujete Pantelica da on nije usao, bilo bi 3:0 za ove "Australce". Ne znam sta da kazem, nije da se nisu borili i trudili, ali jednostavno nije islo. Deluje kao da su vec bili u osmini, pa se cuvaju da ne dobiju kartone, nekako oprezno. Trebali su presing kao sa nemcima od prvog minuta, daju jedan gol i posle lagano. Al' kobas. A i ovi crnci sidasi svi navijaju za Australiju... Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 sad kad sam se iskulirao koliko nismo imali sreće protiv gane i australije, imali smo protiv nemaca. mnogo mi je krivo, ali makar smo igrali pošteno fudbal u 2 dve tekme, protiv žutih nas nije išlo, jebaga, ne smeš da promašiš ono što smo mi promašili. nismo se obrukali, igrali smo dobar fudbal, ali kad te neće, neće i tu nema pomoći ono što sam pričao još od kvalifikacija, fali nam špic ko leba pa kako dobar brate :S mi ne mozemo preko 5 dodavanja da povezemo, bukvalno. (brojao sam) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 suza.... Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Al' realno pejo ovi Australijanci nisu mogli da povezu ni 3 dodavanja, pa su dali 2 gola. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 jebeni sudija, da li je moguce ljudi :) 2:2 nas vodi dalje i da ono ne vidi, jebem ti zivot sve ti jebem Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 jaoj dule smanji rakiju poz...krasic je najvece razocarenje ovog prvenstva, makar za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 ne preterujem brate...to sto smo bili prejadni do ovog SP, to je drugo. sad smo sam jadni. protiv nemaca smo igrali dobro prvo, drugo smo bili prejadni. znaci ne jadni, nego prejadni Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 krasic je veceras bio pokretan dosta ali nije imao ideju za dribling u svakom slucaju igrali smo solidno (bolje ne mozemo), ne ide nam davanje golova i to je to, gg no re :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Zajebite, Krasic je odigrao sasvim dobro. Jedino se izmajmunisao sa tim sutom kada je vec prosao golmana, ali po meni je ok odigrao. Ne znam samo sto ga je izbacio napolje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 pa evo ti racunica 80% napada preko njega broj minuta u igri - mnogo broj golova na prvenstvu - 2 broj uspesnih krasicevih centarsuteva - do 5 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Još kad nam ne bi išlo i primanje, hijao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Ovo je za sve one koji su govorili da hoce da vide kako igramo muski pa makar i izgubimo .!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Mi smo bez grobara u startnoj postavi napravili istorijski uspeh protiv Nemacke, sada je morao Obradovic da unisti ono sto su zvezdasi napravili. Tole srami se za sve sto nam radis !!!!!!!!!!!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 @starbak Pa realno ako si gledao protiv nemaca, vise smo isli na levu stranu i na Jovanovica, sad su forsirali sve vreme Krasica i taj desni bok, a lik nije mogao da se sastavi. Pricam samo realno, dok je igrao za mladu repku, sabijao je igru, svuda ga je bilo po terenu. Tad je i odveo repku u finale evropskog prvenstva... Sad gledam, kao da nije to taj isti igrac, jos je i onu sto postotnu sansu promasio. Ali sta da se radi... Slede kvalifikacije za evropsko, tu smo u finalu :D Mada nije iskljuceno, ove evropske ekipe katastrofa... Da nije juzno americkih selekcija, ne bi ni gledali dobar fudbal :)) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 I da, vi sto pljujete po Krasicu kod doktora odma! (Ne racunam prvu utakmicu, tu je bio los) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 aj malo da se veselimo, da prebolimo! http://www.youtube.com/watch?v=x5SI3OEYc4s OP OP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Zasto nisu igrali Kacar i Kolarov :(( Meni se svidja kako smo odigrali, ali stvarno nismo imali srece...i onaj Vidic, pa sto je pobegao od lopte kad je ovaj sutnuo sa 30 metara i dao gol?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Zasto nisu igrali Kacar i Kolarov :(( Čuvao ih Antić za osminu finala Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts