iguana Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Jadna je ta Italija koja ima Jakvintu kao spica. Toni je legenda za ovog lika, da ne pominjem Pipa, itd... Ali ja sam se iznenadio kada sam cuo da je, iako imaju metuzaleme kao sto su Kanavaro, Zambrota... Italijani mladji od Engleza ( a mozda i od Novozelandjana) namesteno svetsko prvenstvo svi najveci favoriti kiksaju da kladze uzmu pare a svi ce da prodju bez problema. sem francuza koji su nesrecni sami po sebi. pa sad nije da treba neko da namesti ovakvoj Italiji da bi se muchila sa Kivijima. Mozda Spaniji ili engleskoj ali ne Italiji Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Italijani ce tesko dalje od 1/8, ako i prodju grupu, verovatno idu na Holandjane i kapiram da im uopste nije toliko bitno sta ce uraditi ove godine, s obzirom da su uzeli prosli Mundijal. Maldini, Nesta, Del Piero, Toti i bratija su time sasvim lepo zaokruzili jedan ciklus. Ja ne bih preterano tipovao na Holanđane, oni uvek najbolje odigraju po grupama (prošlo svetsko i evropsko), pa ih neko izbaci u 1/8 ili 1/4. Da ne govorimo da imaju katastrofalnu odbranu i da će ih pre ili kasnije neko nakantati. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Moram da istaknem očigledno, a to je da mi osvajamo ovo svetsko prvenstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Mi u finalu na Holandjane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ^^^ u jebote, imamo Argentinca na forumu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 vrh Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 VRISTANJE Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 italija je ipak najbednija ekipa na ovom prvenstvu..muciti se u onoj grupi je stvarno poseban oblik jadnosti..srce bi mi bilo puno da je onaj klinac Wood dao onaj sut u 85om.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 hahahaha ovaj gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Fabijano egzekutor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 a Aca u toku kontre Brazila uzbudjemo krene, u stilu radio voditelja, da fura italijanski naglasak. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Brazil:Obala Slonovace tragedija sudjenja. Ovaj sabanoti dva puta igra rukom namerno u razmaku od sekundi i da gol. Posle toga ga jos glupavi sudija pita jel udario rukom i on kao nisam i onda se smeju zajedno bas retardirano. Kao da je utakmica beton lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Usrashe Slonove ovi Brazilci :( Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 hahahaha sudija je bio u fazonu "video sam, igrao si ramenom" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 brazil objasnio steta za kaku, bzvz dobi crveni.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 pa sklonice mu crveni valjda Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 carski je isceniro svaka cast crncu u odlicnom trenutku , mora da ima italijanske korene Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 smeshan crveni, pa i ceo kraj mecha ali ce mi biti veoma zao ako Obala Slonovache ne prodje dalje. Igraju mnogo bolje od Portugala koji ce se verovatnije provuci dalje umesto njih Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ma sutra severna koreja gazi ronalda i ekipu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 pa sklonice mu crveni valjda pa da, verovatno da ce mu ukinuti suspenziju Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 zasto smesan crveni? za prvi zuti iskreno nisam video, ali drugi sto je dobio je sasvim opravdano. tacno se videlo da postavlja ruku u polozaj da ga odgurne, iako ovaj lik nije ni video da ima nekoga ispred njega. namerno se postavio i drago mi je da covek koji nikada u zivotu u profesionalnoj karijeri nije dobio zuti karton, na jednoj dobije dva. e da, i fabijano odbojkas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 namerno se postavio? brate crnac se zaleteo na njega kao brzi voz, ovaj je samo MALO podigao ruku, znaci ugao od 85 stepeni, da ga ne zvekne punom silinom... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 \o/ @tema: Realno fabijanov gol 2x igranje rukom...hmm... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 taj rad Keita se zaleteo na Kaku koji se zagradio... lakat cak nije bio uperen u njega... Keita je ocigledno isao na kontakt... http://www.youtube.com/watch?v=Q52HvF32ZCk Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts