Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Bio na maturi, sabio viski, a sabio i on mene. Bilo je poprilicno do jaja.

Jedini fejl je sada rejdz devojke na slike sa bivsom sa mature. Jeb'o vas facebook i kacenja svih slika sto imate...

There are people who almost never smile but are almost always happy.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lognley, naruči sa shopto.net, jeftinije a i brže. Ja sam odatle uzimao igre za PS3, nikad neprijatnost :)

E super, posto preporucujes, upravo sam se registrovao pa sad proucavam, malo se gubim posto nisam jos nista nikada narucivao preko neta ... Predpostavljam da treba kartica za internet kupovinu?? U ponedeljak dobijam VISA iz rajfajzen banke za net kupovinu pa cu orderovati...

Naravno, treba kartica. Meni šljaka Visa Internet Intesina, a i ta iz Rajfa bi trebalo da radi

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Naravno, treba kartica. Meni šljaka Visa Internet Intesina, a i ta iz Rajfa bi trebalo da radi

:) naravno da sam kapirao da treba kartica, nego nisam bio siguran da li treba iskljucivo zza internet kupovinu :) ako treba, onda je to ta sto uzimam u pon. uglavnom, hvala.

Miljakovac :)

to je blizu tebe?

Nije toliko blizu vitji ali je zato meni na pljucometar! + ne ides kroz kosutnjak iz miljakovca nigde osim za banovo brdo, a i ka tamo ti je sa miljakovca blize preko vidikovca.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

problem numeracije zgrada u kblu je taj sto postoji parcela ogromne povrsine koja nije ispresecana ulicama i onda cik pogodi koji je broj i kojoj ulici pripada zgrada u sredini.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...