Lucky Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Koliko znam stiže. mada opet, zar ne možeš SC2 da kupiš preko neta, tj. samo cd-key, instant dobiješ svoju igru i ne pitaš se da li će stići? btw, dobro jutro svima :) btw2, neo, misliš da ćeš kolima brže dolaziti, kad upadneš u gužvu i to? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 TGIF :) Inace u drugim vestima imam posla i u subotu lol.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) a i kad imas kola, najmanji bonus koji sa njima dobijas je za koliko minuta ces brze stici do posla Edited June 4, 2010 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) Jedva cekam pola pet. Jel zna neko da li jedan lik moze da donese vise od jednog laptopa iz amerike? Ortak hoce da kupi sebi i meni po laptop, pa me zanima da li ce moci da iznese/unese recimo 2 komada... Edited June 4, 2010 by zex_ Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Jedva cekam pola pet. koliko ? btw dobro jutro svima, lepo je što nema kiše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 @zex moze ako ga ne navataju kod nas kad bude unosio. a moze i ako ga navataju, samo sto ce da plati carinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 @Lale, znam da hocu - ima kul put kroz Kosutnjak kojim do posla dolazim (svaki put kada uzmem sluzbena kola) za +-25 minuta i nikada nije zakrcenje :) Verovatno cemo uskoro da postanemo komsije :) I ja cu tuda morati do posla :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Miljakovac :) to je blizu tebe? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 a i kad imas kola, najmanji bonus koji sa njima dobijas je za koliko minuta ces brze stici do posla A i kad imaš kola, svi ti bonusi za koje si mislio da su veliki zapravo postaju kroz vreme sve manji i manji, a u reciprocitetu kreću da niču minusi :) Jedem gibanicu i pijem jogurt mlekare Mladost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Hvala skrimke, a kolika je ta carina? ne znam da li se u tom slucaju isplati :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Da li bi neko mogao da ukuca na planplusu ulicu Radoja Dakica (U Zemunu, ne na Nbg-u), i ako zna da mi kaze kojim autobusom da stignem do tamo!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Miljakovac :) to je blizu tebe? HaHa useljavas se kod tašt....oh wait :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) Da li bi neko mogao da ukuca na planplusu ulicu Radoja Dakica (U Zemunu, ne na Nbg-u), i ako zna da mi kaze kojim autobusom da stignem do tamo!? mozesh 18ticom, kroz tosin bunar. sidjesh na trceoj stanici posle fontane kod kilera(stanica ti ej tachno gde je ova isprekidana linija na mapi), ili mozesh 15icom do parka u zemunu ona ti staje u 22oktobra.e da, mozesh i 78 ona prati putanju 18ice u tom delu. Edited June 4, 2010 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) ^ autobus br 15 sa zelenog venca ne znam koliko poznajes zemun, pitaj gde da sidjes 'kod vatrogasnog doma' pa onda nastavis pravo od te stanice i pratis trotoar, on zavije blago ulevo i ta ulica pravo koju vidis ti je radoja dakica o/ edit: al ste brzi na odgovorima, kontam da mu treba slonche, blize mu je 15 da 'vata Edited June 4, 2010 by WuDu People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) ili 83ojkom jednu pre pinkija pa presechesh kroz milosha bandica! Edited June 4, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 15icom je lakse, 18icom je blize;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 A i kad imaš kola, svi ti bonusi za koje si mislio da su veliki zapravo postaju kroz vreme sve manji i manji, a u reciprocitetu kreću da niču minusi :) Jedem gibanicu i pijem jogurt mlekare Mladost! Imati kola je uvek bonus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 ^ autobus br 15 sa zelenog venca ne znam koliko poznajes zemun, pitaj gde da sidjes 'kod vatrogasnog doma' pa onda nastavis pravo od te stanice i pratis trotoar, on zavije blago ulevo i ta ulica pravo koju vidis ti je radoja dakica o/ edit: al ste brzi na odgovorima, kontam da mu treba slonche, blize mu je 15 da 'vata da,da,Slonce...a i 15 mi je super, odgovara mi Zeleni venac... Hvala ljudi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Hvala skrimke, a kolika je ta carina? ne znam da li se u tom slucaju isplati :D Hmm pa carinu ce ti oni odrediti, sve zavisi kolko kosta taj laptop cini mi se da je tako nisam siguran, moze ortak da kaze nesto tipa da su oba njegova za posao ili tako nesto i da ih koristi vec duze vreme, znaci ne nosi ih u kutiji u kojoj ih kupi naravno :D tako je meni drugar preneo role iz nemacke, izvadio role iz kutije malo isprljao kao da su vozene i ispalo kao da su njegove i da ih ima od pre :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Da li neko ima iskustva sa narucivanje preko Amazon.com, tj da li uopste stize u nasu zemlju i je li pouzdano? Jel neko nesto kupovao vec pa kakva su iskustva? Razmisljam da pre orderujem sc2... lognley, naruči sa shopto.net, jeftinije a i brže. Ja sam odatle uzimao igre za PS3, nikad neprijatnost :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Čuo sam da isto važi i za dvd.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 sa dvd.co.uk može da se desi da te opelješe ovde za carinu, meni se npr to jednom dogodilo. Sa shopto nikad 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 ne brini se nista ! zivot je pred tobom !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Sinoc bio na maturi. Malko se napio. Nije bilo loshe koliko sam ocekivao. Sad mi se zivot prevrce. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Brateee ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts