Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Koliko znam stiže.

mada opet, zar ne možeš SC2 da kupiš preko neta, tj. samo cd-key, instant dobiješ svoju igru i ne pitaš se da li će stići?

btw, dobro jutro svima :)

btw2, neo, misliš da ćeš kolima brže dolaziti, kad upadneš u gužvu i to? :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jedva cekam pola pet.

Jel zna neko da li jedan lik moze da donese vise od jednog laptopa iz amerike?

Ortak hoce da kupi sebi i meni po laptop, pa me zanima da li ce moci da iznese/unese recimo 2 komada...

Edited by zex_

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

@Lale, znam da hocu - ima kul put kroz Kosutnjak kojim do posla dolazim (svaki put kada uzmem sluzbena kola) za +-25 minuta i nikada nije zakrcenje :)

Verovatno cemo uskoro da postanemo komsije :)

I ja cu tuda morati do posla :(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

a i kad imas kola, najmanji bonus koji sa njima dobijas je za koliko minuta ces brze stici do posla

A i kad imaš kola, svi ti bonusi za koje si mislio da su veliki zapravo postaju kroz vreme sve manji i manji, a u reciprocitetu kreću da niču minusi :)

Jedem gibanicu i pijem jogurt mlekare Mladost!

Da li bi neko mogao da ukuca na planplusu ulicu Radoja Dakica (U Zemunu, ne na Nbg-u), i ako zna da mi kaze kojim autobusom da stignem do tamo!?

mozesh 18ticom, kroz tosin bunar. sidjesh na trceoj stanici posle fontane kod kilera(stanica ti ej tachno gde je ova isprekidana linija na mapi), ili mozesh 15icom do parka u zemunu ona ti staje u 22oktobra.

e da, mozesh i 78 ona prati putanju 18ice u tom delu.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

^ autobus br 15 sa zelenog venca

ne znam koliko poznajes zemun, pitaj gde da sidjes 'kod vatrogasnog doma' pa onda nastavis pravo od te stanice i pratis trotoar, on zavije blago ulevo i ta ulica pravo koju vidis ti je radoja dakica o/

edit: al ste brzi na odgovorima, kontam da mu treba slonche, blize mu je 15 da 'vata

Edited by WuDu

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

A i kad imaš kola, svi ti bonusi za koje si mislio da su veliki zapravo postaju kroz vreme sve manji i manji, a u reciprocitetu kreću da niču minusi :)

Jedem gibanicu i pijem jogurt mlekare Mladost!

Imati kola je uvek bonus!

^ autobus br 15 sa zelenog venca

ne znam koliko poznajes zemun, pitaj gde da sidjes 'kod vatrogasnog doma' pa onda nastavis pravo od te stanice i pratis trotoar, on zavije blago ulevo i ta ulica pravo koju vidis ti je radoja dakica o/

edit: al ste brzi na odgovorima, kontam da mu treba slonche, blize mu je 15 da 'vata

da,da,Slonce...a i 15 mi je super, odgovara mi Zeleni venac...

Hvala ljudi!!!

2ch4bup.jpg

Hvala skrimke, a kolika je ta carina? ne znam da li se u tom slucaju isplati :D

Hmm pa carinu ce ti oni odrediti, sve zavisi kolko kosta taj laptop cini mi se da je tako nisam siguran, moze ortak da kaze nesto tipa da su oba njegova za posao ili tako nesto i da ih koristi vec duze vreme, znaci ne nosi ih u kutiji u kojoj ih kupi naravno :D tako je meni drugar preneo role iz nemacke, izvadio role iz kutije malo isprljao kao da su vozene i ispalo kao da su njegove i da ih ima od pre :)

Da li neko ima iskustva sa narucivanje preko Amazon.com, tj da li uopste stize u nasu zemlju i je li pouzdano? Jel neko nesto kupovao vec pa kakva su iskustva? Razmisljam da pre orderujem sc2...

lognley, naruči sa shopto.net, jeftinije a i brže. Ja sam odatle uzimao igre za PS3, nikad neprijatnost :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

sa dvd.co.uk može da se desi da te opelješe ovde za carinu, meni se npr to jednom dogodilo. Sa shopto nikad

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...