komaa Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 joj kako sam jeo spagete, ko nezdrav... kad cujem tv iz druge sobe (a posebno one neradnike sa Farme,jelte), najezim se camo yp6aHo tebrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 dade mi brat aca da isprobam htc desire. mnogo je dobar telefon. Drugi put pare u jedan džep a maramice u drugi. heeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Bas sam danas čitao test na Bench-u. Impresioniran sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 lakunoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Dobro jutro. U cemu je tajna tvoje svezine? (da ustajes rano svakog jutra) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 ja vec danima, nedeljama ne mogu da spavam kako treba. Po celu noc se budim, stalno se cimam, i uvek imam osecaj da cu za nesto da se uspavam. Enivej, sad idem na neki kolokvijum koji cu 99% da padnem, tako da se nadam da ce nas takvih biti preko pola, kako bi dobili popravni za 2-3 nedelje... :) e da, i dalje je sve sranje, ali... dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 hahahaha :) e lesko lesko :) blejkica ce ti doci glave !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Koja si žena jeeee Meni sve živo ide loše osim posla pa jel me vidiš možda da kukam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Mental note "Ne citirati Yodu devojci pre seksa" :) Inace, sinoc sparingovao malo...otpadose mi cevanice danas...jedva hodam :/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Always two there are, no more, no less: a master and an apprentice ?:P:))ili Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? ;)inaceh zavrshio sam lepshi deo diplomskog, sad ostaje fizikalija najgora. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Pre ce biti Meditate on this, I will.a ona odgovara Much to learn, still you have You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 ne, ne, pre ce biti powerful you have become, the dark side I sense in you Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 ne ne pre će biti penis bonus pax in domus Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 pre će biti da je Do or do not... there is no try zna me stija :DDD QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Koja si žena jeeee Meni sve živo ide loše osim posla pa jel me vidiš možda da kukam! tako je vudzi, samo tvrdo @leško: drži se kralju blejke! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Sto je nešto bangav dan, ne znam o čemu se radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Sad bih ceo dan ostao kuci, dan je bash za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Sve su iste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Opet nisam otishao na fakultet jebem ti lenjost moju On the other hand, sranje je vreme pa ce to da mi bude razlog ! And now, to the playmobile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Legao u 4, jebem ti seminarski... probudio me sad macak da mu dam da jede. niste ni svesni na kojoj frekvenciji zavijaju macke kad su gladne enivej, pod tus pa do cala Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 poz drugovi, vreme na kurac nabijem! ja vec danima, nedeljama ne mogu da spavam kako treba. Po celu noc se budim, stalno se cimam, i uvek imam osecaj da cu za nesto da se uspavam. Enivej, sad idem na neki kolokvijum koji cu 99% da padnem, tako da se nadam da ce nas takvih biti preko pola, kako bi dobili popravni za 2-3 nedelje... :) e da, i dalje je sve sranje, ali... dobro jutro! nesto te tisti, djole!!!! a svi znamo sta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Koja si žena jeeee Meni sve živo ide loše osim posla pa jel me vidiš možda da kukam! mozda tebi takvo stanje odgovara? Ja "kukam" jer zelim da bude drugacije, a verujem i nadam se da ce biti... :) tako je vudzi, samo tvrdo @leško: drži se kralju blejke! nesto te tisti, djole!!!! a svi znamo sta!!! volim vas drugari! Djole, oces na pivo, da zablejimo malo? Ozbiljan sam. Ajde! Kad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Daj nesto ranije, smara me da blejim gajbi. Do kad si ti na poslu? Oce neko mozda da se pridruzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 it's a date! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts