Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 pali bre siso, ne moze covek da te izvuce iz kuce na jedno jebeno pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ja sam hteo cele prosle nedelje jer sam imao dosta vremena, pitao sam i ovde i na ircu, i nista.Cak sam se bavio mislju da pustim onu smekersku foru "ja od tolko i tolko sedim tu i tu", mada bih na kraju zavrsio sam na tom mestu pa bi bilo mnogo jadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 e, evo došao sam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ja sam hteo cele prosle nedelje jer sam imao dosta vremena, pitao sam i ovde i na ircu, i nista. Cak sam se bavio mislju da pustim onu smekersku foru "ja od tolko i tolko sedim tu i tu", mada bih na kraju zavrsio sam na tom mestu pa bi bilo mnogo jadno brate, sto kenjas sad...jel sam lepo poslao poruku i tebi i igoru da se dogovorite za pivo...njemu je bio bolestan klinac, a ti si rekao nesto u fazonu, jao sutra ne mogu, radim to i to, a uvece sam na poslu blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 aj necu ja, neko drugi ce (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 brate, sto kenjas sad...jel sam lepo poslao poruku i tebi i igoru da se dogovorite za pivo...njemu je bio bolestan klinac, a ti si rekao nesto u fazonu, jao sutra ne mogu, radim to i to, a uvece sam na poslu blabla Brate to je bio onaj jedan dan, cetvrtak, ostalih dana sam mogao (doduse i petak mi je bio poprilicno zajeban al svejedno), uglavnom vidim ja nista od tog pijenja, fala dovidjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Brate to je bio onaj jedan dan, cetvrtak, ostalih dana sam mogao (doduse i petak mi je bio poprilicno zajeban al svejedno), uglavnom vidim ja nista od tog pijenja, fala dovidjenja pa kad mozes i pije ti se ti pustis poruku, a ne neodredjeni pm na forumu, poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 pozvoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 kili kali :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 i kad idemo na to pivo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 pa kad mozes i pije ti se ti pustis poruku, a ne neodredjeni pm na forumu, poz! Brate jebote, pa neću ja cimati tebe kad mi dune jer ne znam ni u kom si delu Beograda niti da li si uopšte u Beogradu, znači prirodno je da TI javiš kada TEBI odgovara neki dan unapred, pa da se izorganizujemo. Al ti nećeš da pijemo i to je to, shvatam ja kad mi se kaže, ne mora mi se ponavljati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 pa kod hajlija na pivo uz soni :) gruja moze koktele da pravi :) coka da pusta muziku :) jedino se ne zna ko moze neke zene da dovuce :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 iz neutralne pozicije mogu da konstatujem vudi da si mnogo tezak covek :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 pa kod hajlija na pivo uz soni :) gruja moze koktele da pravi :) coka da pusta muziku :) jedino se ne zna ko moze neke zene da dovuce :D Kole :o Osim toga, ja popio danas 3 piva, pa vi vidite... Ajde se dogovorimo dok sam jos u formi :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 kad je ta zurka kod hajlija?:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 iz neutralne pozicije mogu da konstatujem vudi da si mnogo tezak covek :) ma vudu samo sere po forumu :) inace je gotivac :) Kole :o Osim toga, ja popio danas 3 piva, pa vi vidite... Ajde se dogovorimo dok sam jos u formi :D aha hvalis se da mozes mnogo da popijes ?:D pa onda nisi dobrodosao :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 zurka kod hajlija? ja dovodim kera da se druzi sa hajlijevom mackom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 e, evo došao sam ! Puca nam Kita™ realno! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 idem da spavam uskoro za promenu malo ranije :) ujutru skola ;)) btw vudi ! C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\Mortal Kombat 3 (4) [!].zip: CRC failed in Mortal Kombat 3 (4) [!].bin. The file is corrupt :(( ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Nas maturante boli kurac, mi nemamo nastavu Samo pripreme za prijemni, na kojima je ionako do jaja Ali je i dalje sranje dan http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Probaj ovaj http://www.romnation.net/srv/roms/50862/genesis2/Mortal-Kombat-3-4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Hvala , radi! ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 hijao kako sam lepo sprco... ima da spavam k'o jagnje Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 aj javi kad raskinete. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Igro sa jos dva drugara little big planet, stomak me boli od smejanja, havarija :D sad samo mogu da se izvaljam u krevet i spavam srecno do kad hocu <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts