Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam hteo cele prosle nedelje jer sam imao dosta vremena, pitao sam i ovde i na ircu, i nista.

Cak sam se bavio mislju da pustim onu smekersku foru "ja od tolko i tolko sedim tu i tu", mada bih na kraju zavrsio sam na tom mestu pa bi bilo mnogo jadno

Ja sam hteo cele prosle nedelje jer sam imao dosta vremena, pitao sam i ovde i na ircu, i nista.

Cak sam se bavio mislju da pustim onu smekersku foru "ja od tolko i tolko sedim tu i tu", mada bih na kraju zavrsio sam na tom mestu pa bi bilo mnogo jadno

brate, sto kenjas sad...jel sam lepo poslao poruku i tebi i igoru da se dogovorite za pivo...njemu je bio bolestan klinac, a ti si rekao nesto u fazonu, jao sutra ne mogu, radim to i to, a uvece sam na poslu blabla

srpskivojnik-3.jpg

brate, sto kenjas sad...jel sam lepo poslao poruku i tebi i igoru da se dogovorite za pivo...njemu je bio bolestan klinac, a ti si rekao nesto u fazonu, jao sutra ne mogu, radim to i to, a uvece sam na poslu blabla

Brate to je bio onaj jedan dan, cetvrtak, ostalih dana sam mogao (doduse i petak mi je bio poprilicno zajeban al svejedno), uglavnom vidim ja nista od tog pijenja, fala dovidjenja

Brate to je bio onaj jedan dan, cetvrtak, ostalih dana sam mogao (doduse i petak mi je bio poprilicno zajeban al svejedno), uglavnom vidim ja nista od tog pijenja, fala dovidjenja

pa kad mozes i pije ti se ti pustis poruku, a ne neodredjeni pm na forumu, poz!

srpskivojnik-3.jpg

pa kad mozes i pije ti se ti pustis poruku, a ne neodredjeni pm na forumu, poz!

Brate jebote, pa neću ja cimati tebe kad mi dune jer ne znam ni u kom si delu Beograda niti da li si uopšte u Beogradu, znači prirodno je da TI javiš kada TEBI odgovara neki dan unapred, pa da se izorganizujemo. Al ti nećeš da pijemo i to je to, shvatam ja kad mi se kaže, ne mora mi se ponavljati.

pa kod hajlija na pivo uz soni :) gruja moze koktele da pravi :) coka da pusta muziku :) jedino se ne zna ko moze neke zene da dovuce :D

Kole :o

Osim toga, ja popio danas 3 piva, pa vi vidite...

Ajde se dogovorimo dok sam jos u formi :D

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

iz neutralne pozicije mogu da konstatujem vudi da si mnogo tezak covek :)

ma vudu samo sere po forumu :) inace je gotivac :)

Kole :o

Osim toga, ja popio danas 3 piva, pa vi vidite...

Ajde se dogovorimo dok sam jos u formi :D

aha hvalis se da mozes mnogo da popijes ?:D pa onda nisi dobrodosao :D

Нема  будућности без истине.

idem da spavam uskoro za promenu malo ranije :) ujutru skola ;))

btw vudi

! C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\Mortal Kombat 3 (4) [!].zip: CRC failed in Mortal Kombat 3 (4) [!].bin. The file is corrupt

:((

^.^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...