Immortalis Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 brate, ako bude shitstorma, zasluzili su, jebo mater pa one exit ulaznice su bile najkul kartice ikad, nek se jebu sa ovim vaucerima i trakama... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Da exit 07 je bio do jaja i ulaznice su lepo bile na kartici i cao zdravo, a ne ovo govno... Uopste mi nije jasno zasto nisu pravili kartice vise, verovatno su izvalili da ima jeftinijih metoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 ja sam se svake godine posle paklenog cimanja na ulazu (naročito prvog dana) cimao da im šaljem na mejl link za ovo, ali džaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 ja nikakvog cimanja nisam imao u poslednje dve godine ni jednog dana, posecenost je daleko manja ili sam ja imao srece, ali cekale su me prazne kapije kada god bih dosao meni je naj naj ceo dzajn plakata karata i svega bio 2002. sa sve majcama i onim samolepljivim smajlijima apsolutnih vrhunac je bio 2005. posle toga je postalajalo sve vise komercijalno poseceno nadrogirano inekulturno i na kraju mtv... mnjah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 meni je nekako najkul onaj pasoš, to je valjda bilo 2005. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 au... osecam da ce biti pogibija za te narukvice u cetvrtak :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 bice 60 fakin saltera za narukvice Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 meni je nekako najkul onaj pasoš, to je valjda bilo 2005. Uh taj pasosh je pobedio definitivno, najbolja fora je bila sa tim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Narukvice retardirane su em jeftinije, em nema "razmene karata - idem prvi, ne idem drugi, idem treci i cetvrti dan". Tako vise para na ustedi na jbnom platnu i neko ce morati da kupi kartu. A sve to zato sto je ove godine govno total. Da me ne shvatite pogresno, idem petak subotu nedelju ;) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 ko ide na behemoth i awaiting fear posle toga naravno :D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Maksimalno nesmetano uživanje posetioca u svim sadržajima festivala jedan je od najvećih prioriteta organizacije. Ako to uživanje podrazumeva i kul narukvicu koju ćete nositi tokom četiri festivalska dana (a verovatno i duže), važan deo misije je ostvaren :-). ahhahahaha koji su ganferi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Cek,posto sam ja nubzor za te stvari,kad jednom stavis narukvicu,ne mozes da je skines i opet vratis ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Yep, zauvek ti ostaje na ruci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 ne lozi choveka, mehanizam narukvice je takav da sam otpadne posel 7 dana. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 ma kapiram ja da moze da se skine omg,nego da li mozes da je skines u petak zato sto hoces da fapujes bez iste,pa je nataknes u subotu ,zato sto hoces da udjes :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 jednom kada ti stave narukvicu nema skidanja osim ako je ne presechesh. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 kako smarate, te narukvice se nose na svim festivalima. doduse, malo je jadno ovo sa bar kodom. uz ulaznicu treba da dobijes narukvicu sa sigurnosnom kopcom, da ti je zatengu da ne moze da se svuce sa zgloba i aj cao, a ne stiker... Tako će verovatno i da bude na kraju, samo kontam da će to da objave par sati pred početak, verovatno zato što time misle da će da zajebu evenutalne falsifikatore narukvica, što je lol naravno - ko će da se cima da falsifikuje narukvice kad niko neće da ide ove godine :) Pričam ovo jer se pojavljuju raznorazne informacije, nekima su rekli prilikom preuzimanja narukvice da je taj bar kod samo oznaka plastike na narukvici, a ne bar kod koji će registrovati na ulazu, i da nema frke ako otpadne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 poslednji put kad su delili narukvice (2002. čini mi se) to niko nije gledao, samo su skenirali barkod sa karte na ulazu. je l to ove godine uopšte nema karata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 imaju pojedinacne karte :) kad kupis za odredjeni dan :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 koliko su odvratne ove narukvice, gledam da li da sečem ovo sranje što mi visi ili da ga ušijem nekako, jako me iritira. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 mada meni nije jasno koliku ustedu/zaradu mogu da naprave, idem jedan dan od 4 i dam drugom da ide ko ne bi isao uopste (a bice tamo da cepa pivo i jede preskupe bajate sendvice) ili ne bi isao ako je cena visoka... mada realno preprodavaca je bilo preterano mnogo u zadnje 2 godine, ko za derbi or something pre je bilo cewl na mostu nadjes neke smorene likove koji prodaju svoje karte jer ne mogu da idu iz nekog razloga... sada bradati masni likovi umesto devize devize furaju karte...mnjah nisam pametan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ja krecem sad u ns da stanem u red po tu narukvicu vidimo se tamo:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 clark live, o kom clarku se radi ? :O Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ne o tom na kog ti mislis :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ne spominjite njegovo ime, ni moderat plače mi se :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts