Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

sto, ja sam mislio da je stanje mnogo gore, pogledaj recimo ove za etiku, udaranje sefa/kolege, seksualno uznemiravanje...

jedino me brinu ovi koji bi jebali ako bi se stvorila prilika, ima ih najvise...pa stvori priliku jebo te ja

Gde cesh gore Doolio? Ako pazljivo pogledash pie chart videcesh da 74,9% smatra da su moralni standardni opali samo 14,9% smatra da je to dobra stvar. Verovatno zato shto josh uvek nisu uzvukli deblji kraj [:D].

75 posto je 3/4 ukupno ispitanih. Tri cetvrtine. Zamisli da 3/4 ljudi navija za jedan fudbalski klub ili kupuju jedan proizvod ili neshto slicno. Eto koliko je 3/4 mnogo. Stanje ne da je loshe, nego je skoro katastrofalno.

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, ali da si mene anketirao sta mislim kakav ce biti chart, ja bi pretpostavio da bi bilo 90%, a ne 75%. takodje bih pretpostavio (bez zajebancije) da bi 90% njih iznabadalo svog sefa, cak sam isprva istripovao da su da i ne obrnuti, posle sam pet minuta gledao u statistiku u neverici jer mi nije jasno da bi manje njih iznabadalo sefa. takodje, tripovo sam da ce barem pola ispitanika da bude u fazonu 'seksualno su me napastvovali ali ne smem da kazem' i tako dalje i tako blize...

nisam ja rekao da je situacija sjajna, samo da sam pozitivno iznenadjen u skladu sa ocekivanjima. to su dve razlicite stvari.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ok razumem tvoj stav, ali nisam znao da si takav pesimista/doomsayer [:D]. Cak i ja nisam imao ocekivanje od 90% a prilicno sam oshtar u komentarisanju pada moralnog standarda [:D].

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Ok razumem tvoj stav, ali nisam znao da si takav pesimista/doomsayer [:D]. Cak i ja nisam imao ocekivanje od 90% a prilicno sam oshtar u komentarisanju pada moralnog standarda [:D].

pa neam pojma, em je konkretno u nasem okruzenju ogroman pad moralnih standarda u biznisu evo vec dvaes godina, em je ceo taj zapadni fazon u neverovatno ekspanziji nesto duze od dvaes godina, mislim, cak i u holivudu snimaju filmove povremeno sa tom tematikom...kad pogledam, cela okosnica tog kapitalistickog poslovanja mi deluje kao moralni ponor:)

zato mi je utisak takav:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Jebote o čemu vi tupite na ovakvom topiku. Btw, ja bik rado šutnuo u lice svog bivšeg direktora.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

kapitalizam je samo najnoviji pojavni oblik najgore osobine čovečanstva - pohlepe i gladi za moći. uspešan je zato što je svakome omogućio da ima makar iluziju uspešnosti i bogatstva, za razliku od ranijih uređenja, gde je to bilo rezervisano samo za one na vrhu. danas svako može da oseti čar novca i superiornosti, od rotšilda, preko bila gejtsa, pa sve do konobara koji te zavrne za kusur.

Aj sad kolko će biti zanimljiva ne znam al sam se prilično iznenadio kad sam pre neki dan naleteo na ovo (još dok je bilo prelepo vreme, nema oblačka na nebu osim te formacije i onih u daljini)

E da a ova "kula" ispred je deo crkve koja se gradi trenutno, što me je još više istripovalo, devilry at work !

dsc00478f.jpg

Go then. There are other worlds than these.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...