Guest Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ja baš kontam da pričaju o tvrđavi, ona radi 24h. pet metara od zgrade politike, horor. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 u jbte,stalno uzimam pivu u toj tvrdjavi,nije valjda onaj batica izbo,cini se kao kul lik... inace,ceo dan igram basket i pratim kladzu,VRH,pokidao sam sket i skacem kao konj i sa 10kg vise nego lane,ono srecan sam... poz carevi ps. cekam porto,3-1 kamaaaaan Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 kako sam se danas odvalio na rostilju, prosto mi je mrsko na samu pomisao da moram i da jedem sutra obilno...prosto mi nekako suvishe ublazhi danasnju kefaja akciju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) Sve je to ok, ali tu malu barabu treba naguziti. Jer sada bi svi da budu male FB barabe, e bato neka si dobio nozaku. Sad da vidimo oces li sledeci put. Sad moj trip je da oce i da ce biti ponosan, jer situacija je drmaroski losa. Napomenucu da ja sam bio klinac 91-ve, klinci koje sam ja zatekao u deusu 2001-ve su bili grozniji od najgroznijih nekada. A tek sad ne smem zamisliti No ponavljam, problem je sto ce prodavac najebati, a ja bi mu licno priredio prijem kod djilasa. Meni je zao sto i ostale nije malo bocnuo. Video sam snimak sa neke sigurnosne kamere na sajtu RTS-a, on je krenuo za njima i poksao je da uzme nazad stvari sto su ukrali i onda su krenuli da ga biju e onda je on morao da se brani. Najvise me nervira sto svi govore kako je "dete" izbodeno kako bi stvorili veci hype za ovaj dogadjaj. Kakvo crno dete, napaljeni mangup od 17 godina koji misli da moze da radi sta hoce i huliganise se u sitne sate sa slicnim malim imbecilima, od kada se takva stoka naziva ''dete'' ? Pogotovu ce biti veselo kada se mediji uhvate toga kako je taj jadni radnik izleceni narkoman koji je ranije imao probleme sa zakonom. P.S: Zar nije pre par godina donesen zakon da maloletnici nemogu da budu napolju posle ponoci bez pratnje roditelja ? P.P.S: Snimak sigurnosne kamere mozete pogledati ovde Edited April 3, 2010 by Herr Flick Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 odoh ja na spavanjac...zveknuo sam jos jedna fervex za svaki slucaj,valjda cu sutra biti zdrav i prav. :) laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Auuu predivan dan bio... prvo roshtilj na adi... morao sam da idem oko 4... sit do vrha :D posle otishao kod sestre na ruchak... doshao oko 1... tamo bilo josh bolje... druzhenje vrhunsko ,prijatelji,familija... sjajno... voleo bih da mi je svaka subota kao ova shto je bila... <3 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 dobro jutro! alpha, jel taj kos stoji na visini od dva i po metra 8D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Hristos vaskrse, fino sam se nacvrcao sinoć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 poz, braćo srećan vam praznik nemojte puno jesti, ne valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Sta da radim ceo dan, jedino sto znam da cu raditi jeste da cu citati knjigu, al' treba isplanirati i ostatak vremena. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 http://www.mondo.rs/s165567/Ludi_svet/Rasprodaja_opasna_po_zivot.html haha koji amateri od pandura ! i posle kazu nasi penzosi smaraju kad su popusti :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Ave, morituri... Puno srece svima... predivan dan... poz :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 poz, brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Srecan uskrs!! Koji mega izlazak sinoc, otisao na par piva posto radim od 8, naravno zapio se ko pedercina, dosao u 6 kuci... zato sada vilenim po posluuuu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Srecan Uskrs svima koji slave odoh na rucak poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Srecan vam praznik na kome cemo da se svi najedemo ko prasici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Ima nas koji rade i danas :( SAMO REJV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 srecan praznik link ne razumem kakav je ovo bulšit od vesti? Nisam ispratio detaljno priču ali po vesti iz ovog snimka RTSa ta 4 nevinašca "su napadnuta"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 srecan praznik rure! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 prebio me dzak :( don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 HRISTOS VOSKRESE! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 voistinu ! srecan praznik zelim svim rurovcima ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Srecan Uskrs svima! Bio na Adi,bilo kul sa klincima,dosao kuci,rucao,i sad ce da padne teeeeska blejka... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Komirao sam se od spavanja, ustao sam oko 10, legao opet oko 11 i sad sam ustao :S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 sinoc, u mom omiljenom klubu je sedeo canak za separeom pored <3 \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts