manager Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 evo ja samo da se javim, ziv sam, poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 guba! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Mitrovica bash dojajan gradic, bio u gostima kod Reala par dana, sinoc overili neki rodjendan i oh jebote kako je bilo dobro. \o/ Svrati i u BG jednom, al' da se javis :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 nema nigde, nažalost. najpristojniji has koji znam u centru je onaj fresco na platou, ili neko kuvano jelo u taze pekari u vasinoj. a loki? :) meni su u taze super sendvici, samo sto su mnogo lagani, treba ti bar 2 da kazes da si se najeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 loki je pokojan vec dva meseca skoroi btw ne mogu se porediti sendvichi sa rostiljem,ako volish da pojedesh nesto toplo jer nece na svim mestima da ti podgreju sendvich...izmedju ostalog jer je vecina umotana u plastiku It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) ne znam da l' si pod pokojan mislio nesto drugo, ali loki je otvoren ponovo pre par nedelja, tacno preko puta stare lokacije. edit: bezveze sam pomenuo sendvice, slazem se da dobru mesinu nista ne moze zameniti. :D Edited April 25, 2010 by skrimke Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 nema nigde, nažalost. najpristojniji has koji znam u centru je onaj fresco na platou, ili neko kuvano jelo u taze pekari u vasinoj. Na zalost, kuvano neshto u Tazeu mi je preskupo, mogu povremeno da svratim eventualno... ja sam pre, kada bih bio ultra gladan jeo piletinu u birjuzovoj ili u onoj pljeskari na pocetku sremske. Probacu tu... a loki? :) meni su u taze super sendvici, samo sto su mnogo lagani, treba ti bar 2 da kazes da si se najeo. Ma te sendviche i jedem, nego su mi se smuchili, moram da promenim malo.;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 ne znam da l' si pod pokojan mislio nesto drugo, ali loki je otvoren ponovo pre par nedelja, tacno preko puta stare lokacije. edit: bezveze sam pomenuo sendvice, slazem se da dobru mesinu nista ne moze zameniti. :D nisam znao...mada realno malo mi i znachi jer im je mleveno meso vec godinama bilo dosta loshe It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Mitrovica bash dojajan gradic, bio u gostima kod Reala par dana, sinoc overili neki rodjendan i oh jebote kako je bilo dobro. \o/ Bilo dobro, bani opet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Kad smo vec kod klope, da li neko zna gde u gradu mogu da se nabave zacini i povrce sa dalekog istoka :) Pre svega mislim na Japanske i Kineske zacine i sosove (soja sos, mirin, tofu, itd). Naravno, ako postoji tako nesto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 imas u ideji Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Za Beograd posle mesec dana. :c Jutro Neo! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 koji kurac sam i ustao. Mrzim ovaj trenutak, jer je sad najudaljenija tacka do sledeceg vikenda ;) i da, da ne zaboravim NESTO NESTO DUSAN KECMAN brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 A jos je prvi maj sledeci vikend, bar sto mene smara... I sad tako moram kod druga u kucu u negde gde smo se dogovorili da pravim rostilj i pijem pivo a radje bi ostao u gradu i izasao ali kada ce sve biti pusto.. A i to sto kazes tek pocetak ponedeljka gde je vikend :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Ja ne znam sta se meni desava,ali ja sam sve ukoceniji i ukoceniji... Prethodnih 5-6 dana me boluckaju ledja,ali nista tako strasno,pa sam mislio da je neka upalica ili nesto,sto ce brzo proci. U subotu sam lezao u krevetu(DA LEZAO) i odjednom me je preseklo,nisam mogao da se pomeram...Evo vec 2 dana me boli, i to ne u nekim specificnim polozajima, nego eto tako kad god... I bol je stvarno bas bas veliki, inace ne bih kukao... :| Da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude, i kako to da resim, a da izbegnem drndanje po lekarima?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 CAOS Evo i ja ustao didem na fakultet, grok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude, i kako to da resim, a da izbegnem drndanje po lekarima?! Ukljestenje. Moras ici kod lekara. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Kad smo vec kod klope, da li neko zna gde u gradu mogu da se nabave zacini i povrce sa dalekog istoka :) Pre svega mislim na Japanske i Kineske zacine i sosove (soja sos, mirin, tofu, itd). Jel si probao u Merkatoru, oni imaju trista svašta, možda i u Veru... A sad mi nešto pada napamet, što toga ne bi bilo negde u kineskom tržnom centru? Ja ne znam sta se meni desava,ali ja sam sve ukoceniji i ukoceniji... Prethodnih 5-6 dana me boluckaju ledja,ali nista tako strasno,pa sam mislio da je neka upalica ili nesto,sto ce brzo proci. U subotu sam lezao u krevetu(DA LEZAO) i odjednom me je preseklo,nisam mogao da se pomeram...Evo vec 2 dana me boli, i to ne u nekim specificnim polozajima, nego eto tako kad god... I bol je stvarno bas bas veliki, inace ne bih kukao... :| Da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude, i kako to da resim, a da izbegnem drndanje po lekarima?! Mozda te negde udara promaja? Ono kao, podmuklo, ne znaš da postoji, jer ti je neki prozor ili nešto drugo "sitno" otvoren, i onda posle toga jao kuku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Stigao pre pola sata u Bgd, raspadam se tbh. Chekam 1 da idem da se izvrnem u krevet! ;c . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 @Lesko probaj neke vezbe da radis svako jutro, bice ti bolje 100%. Cisto neke vezbe razgibavanja i istezanja. Od ranog jutra su me stisli sa poslom, mrzim ponedeljak. A inace bice lep dan, izgleda... Mozda veceras padne neka bleja. :) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 pola sata sam gledao razne klipove sa sinoćne utakmice. ne vrijedi koš, jao! inače, što neko reče, džaba što se loki ponovo otvorio kad im je meso govno a lepinje večito bajate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 upravo, Loki je teško govno, jedino valja Žuća u Venizelosovoj, blizu pumpe u Francuskoj / Žorža Klemensoa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Ma i nova lokacija je u suštini bezveze, onako unutra u dubinu ono kad se natrpaju ... a i uzak je trotoar :) Ja sam baš razmišljao svojevremeno, kako sam prestao da jedem pljedže i to, valjda baš zbog toga što nema gde nešto da se pojede a da je ok. Čak ni gore kod mene, može do Mare da se ode, ali tamo je pljeskavica više neka kategorija za sebe, nije baš pljedža u bukvalnom smislu te reči. A dole u centru, ne znam šta je sa Nišlijom u Balkanskoj? Meni se ta pljeska uvek dopadala, jedino što se štekare za priloge, a i nikad nisu bili najpovoljniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 ima Kod Nišlije u Sarajevskoj, i tu je dobar roštilj 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 MekDeck, ugao 14. Decembra i Maksima Gorkog. Jedino tamo. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts