Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ben gej sluzi da ti zagreje misice :) prosiri krvne sudove valjda :) uglavnom sta ce mu to za koleno ?!

Mislim da nisi u pravu kali, znam mnogo ljudi koji ga koriste kad udare nesto, a i ja sam ga probao tako da znam da pomaze :)

onda nista, ja sam udario kost

ok je daki, ne moras da doneses

Ne slusaj kalija lupa :D uzmi probaj, ili nek ti donese daki ako bude imao mesta :D

ohooo nikita dobra ova prva riba ^^

Bio na Adi jutros od 10 igrao fudbal sa ortacima sa faxa celo prepodne, dosao u 2. Bas sam crko ne mogu da hodam normalno, jedva sam kvacilo gazio kad sam se vracao :D

A i vreme nas je posluzilo do jaja za fucu.

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Izgubio sam u basketu od ajvana :((

Idem da se istusiram, pa veceras na bazen

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Ma jovana je u pitanju. Ali sam bio i sa onom sa cecinog sajta na kineskoj u pinapu prvo.Ukinuli su male porcije btw

ima tome već jedno 3 meseca. Odlična je i kineska u Branka Krsmanovića, na Krstu, možda i bolja nego Pin Up

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

probacu jednom, mada mi nije usput. mada me iskreno malo me smorila kineska...evo danas sam, znam da ce neki ovo zloupotrebiti ali boli me kurac, izgrebao usta onim stapicima. Jede mi se arapska hrana, mada onaj nash restoran Byblos je smehotres od arapske kuhinje

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ima tome već jedno 3 meseca. Odlična je i kineska u Branka Krsmanovića, na Krstu, možda i bolja nego Pin Up

Znaš da ne možeš da omaneš sa kineskim restoranom kad im pod "Dezerti" stoje "Soja sos" i "Sečuan sos" :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...