Majstor bora Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Ovaj Drljaca je kralj haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Hopa cupa! 2 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 haha, dosao sam da okacim ovo isto.. i dont even.. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Na 1:40 se baš uživela :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 ma šta se bre ovde dešava Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Sad i ja videh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 ахахаха брате јој:) Ал готиван је овај АББА вајб матрице:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 (edited) Ja reko saće DAFT PUNK! Edited August 3, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Al Bundy Posted August 3, 2013 Popular Post Report Share Posted August 3, 2013 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 ЕТО ПЕСМЕ ЗА СЛЕДЕЋИ ЏЕМ СЕШН! ЈА ЋУ НАУЧИТИ ТКЕСТ НАПАМТЕТ АКО ТРЕБА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 To je to, samo jos malo da uhvati zalet i da se procuje za nju, ode ona u neki rijaliti shou da pravi posao. Sto vise idiota da skupimo to bolje, jebi narod! Moguce i da je ovo neka parodija, nisam upucen, ali meni ova lici na zenskog ekrema. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Ovako je i brena počela... Sa istim stasom Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Iju Simonida kraljica trola. A Đogani je napravio i spotčinu i hitčinu! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 simonida kida (eto rime!) već blizu 150.000 pregleda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=8jfcjXR7KX0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 @Nikita to je to , urbani Romi , nema dalje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Plavi anđeli Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 (edited) http://youtu.be/unKVA9LfqSU Originalno,sexy,provokativno,moderno i sa stilom! Zatupeli i povrsni mozgovi mogu samo da gledaju,i da ostave neki glupi-neukusni komentar kao znak da se tajno dive Vendi i da su ipak pregledali pesmu iako im se ne svidja. ;) Samo napred! (Y) Vendi samo tako! <3 Edited September 29, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Не дај боже да изађе спот. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 http://youtu.be/2OoFObM99Wc Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 swag ganci http://youtu.be/8pgrPwssg5o Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Ovo je bila vrlo popularna pesma bek in d dejs, nije joj mesto ovde :0 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 ze maroni oldschool. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) dupli lol Edited October 12, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts