markotod91 Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 cek, cek, ima tu i neki Cantheal, Legionare, Heavygunner... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 To je sve on. ^^ ow BC soz ;( Happens to the best of us. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Kobaya idi skidaj SC II beta EU ili trci kod frame da uzmes diskove, stigli kljucevi za tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Happens to the best of us. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Taj rad, Killy. ^^ Kobaya idi skidaj SC II beta EU ili trci kod frame da uzmes diskove, stigli kljucevi za tebe. Ima buraz na kompu.Copypaste all the way. ^^ Sto sam zaboo shield iz ICC 25 sad i pre par dana Last Word.Proc je jebeno lud. <-- tankadin Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Kobaya idi skidaj SC II beta EU ili trci kod frame da uzmes diskove, stigli kljucevi za tebe. Moze BJ za key? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Kad porastem zeleo bi da budem kao ovaj cika ! http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kel%27Thuzad&n=FilovirusEdit: Sad ukljucio da gledam stream od onog paladina sto ima najbolji 2v2 rating u svetu, igra sad na altu warru 2v2 na ne znam kom ratingu http://www.xfire.com/live_video/flubbah/ Usli im boomkin+rogue i osakatili ih za 2,3 sec, lik nije ni iskoristio trinket i umreo u prvom cheapshotu XD I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 (edited) iskreno za lvlovanje ovaj magtheridon u hordi uopste nije los pobedjujemo bgove skoro sve i uvek nadjem ljude za grupne kvestove i ofkors jos jedna totalna dominacija horde u svakom pogledu :) kako sam napisao ovaj post da pobedjujemo tako smo izgubili eots 4-0 poserem se po karmi/sreci/zivotu/visim silama dobro za manje od 4h imam 90% lvla 79-80 sa nijednim heirloom itemom i bez restovanog expa... Edited May 2, 2010 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 (edited) http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Thunderhorn&cn=Akcope&gn=Ambuscade Edited May 2, 2010 by Dzere Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 10k je kao puno poena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 10k je kao puno poena ? Ne vec 30 fosa..nisam video jos,a par njih je postovalo 15-20 sto je bilo uber itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 pa jedino malo vise extrmeno su zg tigar i insane, ostalo je mogo da ima svaki retard koji u pokusao par puta nesto da uradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 (edited) pa jedino malo vise extrmeno su zg tigar i insane, ostalo je mogo da ima svaki retard koji u pokusao par puta nesto da uradi Mislio sam i na ostale achie...Ima skoro sve xD Battlemaster Off the Alliance Justicar itd. Edited May 2, 2010 by Dzere Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 imao sam i ja mesec dana posle wotlka sve to pa niko nije linkovo moje achivmente Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 30 FoS,od kojih samo par vredi.Kad smo kod epeena.Koliko se secam sve je ovo jedan isti lik: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Talnivarr&cn=Vyoh http://armory.wow-europe.com/character-achievements.xml?r=Talnivarr&cn=Eighths&gn=Numen http://armory.wow-europe.com/character-achievements.xml?r=Talnivarr&cn=Raeysha&gn=Numen The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 uf secam se ovog dka sto je prvi link taj lik je imao vise achv. poena od 90% ljudi vrlo vrlo brzo :) zivotni san mi je da mi je takav covek burazer ili nesto da me bustuje u igrici :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runja Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) Vise retardiranih izjava nisam procitao u nekom postu...U stvari, lazem, jesam.Takodje od tebe, ranije na wow-serbia. Da ti nemas mozda night elf druida(Kobaja) u cyclon battle group-i? Edited May 3, 2010 by Runja Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2010 Author Report Share Posted May 3, 2010 Killy, daj molim te bar ti objasni dragom mi bratu da ne moze na 43. lvlu kao enha shaman da koristi cloth iteme i staff iz SM Library jer misli da ima dobar dps, vec da uzme 2x po 1h i leather / mail iteme i da pegla k'o i svaki drugi. Ja pokusavam, ali ne uspevam :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 neki ljudi jednostavno nalaze razloge da bi posle rekli da je igrica sranje :D a sto se podrske tice evo, vudu druze to sto nosis nisu nosili ni ljudi pre 5 godina kad niko nije znao sta znaci SM Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2010 Author Report Share Posted May 3, 2010 Sad me zove da mi prijavi kako je na moju molbu odlucio da predje na shield i 1h mace, i onda mi kaze "gledaj kakav armor imam", na sta ja odgovaram "a cekaj, sta ce ti armor, i sta ce ti shield uopste kao enha?" :D Cuti, ovo mu je najveci lvl koji je izdrzao da izlvluje Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Killy, daj molim te bar ti objasni dragom mi bratu da ne moze na 43. lvlu kao enha shaman da koristi cloth iteme i staff iz SM Library jer misli da ima dobar dps, vec da uzme 2x po 1h i leather / mail iteme i da pegla k'o i svaki drugi. Ja pokusavam, ali ne uspevam :/ :)))))) Vudu car! Menjaj to bre a i shield ti takodje ne treba! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 kad jednom isproba dual wield sa stormstrike i wf procovima nece nikad ni pozeleti da opet nosi shield :) saman je najphun klasa za lvlovanje imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 da li je moguce da i dalje postoje botovi koji farmuju rude ispod zemlje u wgu .......................http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Taerar&cn=Caspi&gn=Refuge takoc svi achviemnti uzeti na svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Decko ocigledni igra igricu phor phun. Ako mu se fura go sa cloakom i warn daggerom u offhandu nema potrebe da mu kazes vise od jedanput kako da igra. :) @ kili Ne znam da li mislimo ne iste ali ja sam video pre par dana onog ste se krece 50 yardi u sec i nevidi se da li je to gnom ili glava od orka. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts