mitamacro Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 To je cisto SR*NJE od filma, sram ih bilo kakvu glupost su napravili. Boga su predstavili kao djavola a andjele kao demone i kao to je to ... andjeli koji se ponasaju kao zombiji piju krv, kao pretvaraju se u bube alo ANDJELI haahahahah NAJVECA GLUPOST OD FILMA ja evo koliko sam se iznervirao sto sam u opste gledao film imam potrebu da ispljujem film javno i da SKRENEM PAZNJU SVIMA da NIKADA NE PLATE da gledaju ovaj film ako u opste zele da gladaju ovaj film... SRAMOTA djubre .... reziser na lomacu ... strasno ja sam se iznervirao nemam reci ... Film LEGION 2010 HAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAJGORI FILM IKADA SNIMLJEN znaci ne postoji nista gore od ovog filma ne postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Jesi bas ljut? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Javi se kada pogledaš ovo http://www.imdb.com/title/tt0368226/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 There is no God. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) ^sto bi iko gledao to? :D mislim.. ko te je naterao? :)) a ovde je ljude privukao poster, koji je priceless :))) idiocracy http://www.imdb.com/title/tt0387808/ mene je ovaj bio oduvao, u negativnom smislu, nisam mogao doci sebi. razumem te pilgrime!!! p.s. inace imam odlican osecaj za te.. trash filmove. mnoge sam iskusno izbegao :) Edited March 6, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 To je cisto SR*NJE od filma, sram ih bilo kakvu glupost su napravili. Boga su predstavili kao djavola a andjele kao demone i kao to je to ... andjeli koji se ponasaju kao zombiji piju krv, kao pretvaraju se u bube alo ANDJELI haahahahah NAJVECA GLUPOST OD FILMA ja evo koliko sam se iznervirao sto sam u opste gledao film imam potrebu da ispljujem film javno i da SKRENEM PAZNJU SVIMA da NIKADA NE PLATE da gledaju ovaj film ako u opste zele da gladaju ovaj film... SRAMOTA djubre .... reziser na lomacu ... strasno ja sam se iznervirao nemam reci ... Film LEGION 2010 HAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAJGORI FILM IKADA SNIMLJEN znaci ne postoji nista gore od ovog filma ne postoji Mislim brate znachi ajmo da ih bijemo bre pu pizda im materina jeretichna! Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Postal anyone :D? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 To je cisto SR*NJE od foruma, sram ih bilo kakvu glupost su napravili. Lakija su predstavili kao dakija a ivana kao de1ja i kao to je to ... ivan koji se ponasa kao dule pije ko smuk, kao pretvara se u rejvera alo IVAN haahahahah NAJVECA GLUPOST OD FORUMA ja evo koliko sam se iznervirao sto sam u opste čitao forum imam potrebu da ispljujem forum javno i da SKRENEM PAZNJU SVIMA da NIKADA NE TROŠE BANDWIDTH da čitaju ovaj forum ako u opste zele da gladaju ovaj forum... SRAMOTA djubre .... admin na lomacu ... strasno ja sam se iznervirao nemam reci ... Forum RUR 2010 HAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAJGORI FORUM IKADA SKLOPLJEN znaci ne postoji nista gore od ovog foruma ne postoji Evo, sad možete da ga banujete da ne smara više glupim topicima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitamacro Posted March 6, 2010 Author Report Share Posted March 6, 2010 Evo, sad možete da ga banujete da ne smara više glupim topicima. ne razumem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Spasio bi sebe muke da si pogledao topic "pričajte šta ste gledali", tu se govorilo o ovom filmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ^sto bi iko gledao to? :D mislim.. ko te je naterao? :)) a ovde je ljude privukao poster, koji je priceless :))) idiocracy http://www.imdb.com/title/tt0387808/ mene je ovaj bio oduvao, u negativnom smislu, nisam mogao doci sebi. razumem te pilgrime!!! p.s. inace imam odlican osecaj za te.. trash filmove. mnoge sam iskusno izbegao :) Idiocracy je jbno sjajan film :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ^^ Pratim sa WORD i ulažem +1 pride :) Debelo potcenjen film koji je skoro načisto (i nepravedno) upropastio režisera, inače autora jednog Office Spacea. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Idiocracy mi ulazi u top 100 filmova koje sam gledao. A odgledao sam skoro svaki film koji valja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Idiocracy je keva film, Legion je vetj sranje od Drakule 3000 chiji je kraj na tako obskuran nachin mnogo smeshan :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ma nosite se :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ^sto bi iko gledao to? :D mislim.. ko te je naterao? :)) volim da skidam filmove B produkcije i underground, a taj sam svukao upravo zbog nominacija možda najglupljeg filma ikada :))) izdržao sam nekih 20 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 dragon wars najgori film ikada :( Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) Sledici put kada budesh hteo da ispljujesh neki film molim te koristi interpunkciju i koliko toliko neka bude gramiticki ispravno i smisleno. Ja licno nisam pogledao film, ali sam siguran da je losh zbog komentara ljudi sa ovog foruma. Edited March 7, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 +1 za Idiocracy :D SHIT SUCKS a ja cu da stanem iza legiona, iz razloga zato sto je bilo jasno k'o dan iz trejlera na koje karte film puca. ne bi' mu dao neku visu ocenu ni u ludilu, delom zato sto je ne zasluzuje (a nije ni pravljen da je zasluzi), a delom jer bi to masilo poentu filma, koji je, imho, nista vise nego jos jedan od onih filmova pravljenih sa idejom da zagolicaju neciju mastu, unesu malo akcije i malo vise efekata, uzmu pare od video rentala i to je to, a ne da ima sad ne znam kakav scenario ili filzofske implikacije, i tu nema nista lose. mozda se neko nece sloziti sa mnom, pa ce reci kako su ti i ti elementi filma jako losi blablabla, ali tu cemo se samo sloziti da se ne slazemo, meni nista tokom filma nije bilo toliko lose pa da mi pokvari ugodjaj, ako se ima u vidu da sam pristupio filmu kako sam vec objasnio. ovde nema mesta nekoj raspravi o radnji filma ili kontempliranju o dogadjajima u istom, to bi bilo potpuno van konteksta. plus je i gluma u filmu pristojna, sto se mene tice. nista posebno, ali fin filmic da se utrosi sat i po izmedju ucenja, barem je meni bio. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) Twilight je Schindler's List za ovo sranje -> http://www.imdb.com/title/tt0475944/ Digao mi se pritisak kad sam gledao film, nisam ga ni zavrsio. odgledajte trailer bice vam sve jasno http://www.youtube.com/watch?v=aP0C9gox1yc Edited March 7, 2010 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 i've set the bar to the floor and still managed to trip over it :D . Ugasio na pola. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0462482/ ovo je najgora stvar ikada mozhda je gore samo http://www.imdb.com/title/tt0439834/ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Pa mora biti takav kad glumi Fred Durst :D Inace, Legion je teeeski crap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Gotovo svi filmovi su neopevano djubre, ne one koje ste ovde pominjali, nego svi filmovi uopste. Cast izuzecima Ne secam se kad sam zadnji put gledao neki film ili seriju... uglavnom samo gledam dokumentarce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ok, matori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts