Diego Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 super post Aco! hah i Pante na slikama, malo malo pa ga zapazim po tim eventovima ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Aco,koje turnire igras na starliveu? Inace,pridruzio sam se i ja klubu:)Za 6 dana na starlajvu sam osedeo ko dzordz kluni:) Grindam nl10,zadovoljan sam kako ide,ne tiltujem,sto je meni najbitnije,sa obzirom na to da mi se desavaju neverovatne budalastine u kolicini na koju nisam navikao,imam osecaj da cu da umrem za pet godina:)Krenuo sam sa 20 buy inova,a plan mi je da se sa isto toliko prebacim na nl20,a kako mi ide,mislim da bi to moglo da bude vec za koji dan...igram 4-5 stolova u isto vreme,i vec mi postaje dosadno,a ne znam da li je fizicki moguce bez drugog monitora da igram vise stolova,a da mi se ne preklapaju?Posto ja gurnem 4 stola po coskovima,i jedan u sredini mi se preklapa,ali mi to toliko ne smeta... i pisi mi na PM,slobodno WOTuj,daj neke hintove itd itd :) super post Aco! hah i Pante na slikama, malo malo pa ga zapazim po tim eventovima ;) Panta ti je jedan od nasih najboljih pokerasa :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ja sam na 21.5'' igrao 12 stolova, pa vidi iskombinuj :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ja sam na 21.5'' igrao 12 stolova, pa vidi iskombinuj :) igrao sam i ja na full tiltu,ali na starliveu te on fizicki limitira na cetiri stola,jednostavno ne mozes da ih smanjis koliko ti hoces... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ovaj wot ne bi postovao vec bi bio "sprco", samo da je sprco, jel. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 grujo, daj skype da ti kazem sve sto te zanima, a na sta imam odgovor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Bacio sam ti ja PM sa mojim skypom :D Zanima me par detalja oko bankroll kontrole a i neki detalji oko same igre/grinda. Pa ako si rad da pomognes. Igram evo vec duze vreme online i cenim da imam neko solidno znanje sto se tice same igre al me jebe bankroll menagment. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Carski http://lifewithfacecards.tumblr.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 plakao sam ahahahahahah 6/9/2012 6:18:04 AM - Round 256519250 starts ZisLopus is seated with 2,110 dekac is seated with 1,350 cvrle is seated with 2,880 buccioni92 is seated with 2,890 dojson is seated with 3,250 Crocodile 87 is seated with 2,200 Crocodile 87 Posts small blind of 50 ZisLopus Posts big blind of 100 Dealing cards dojson: 9d 9c dekac Folds cvrle Folds buccioni92 Raises to 2,890 (all-in) dojson Raises to 3,250 (all-in) Crocodile 87 Folds ZisLopus Folds dojson gets refund of 360 buccioni92 shows 4d 4s (Pair of Fours) dojson shows 9d 9c (Pair of Nines) Flop: 9s 4c 4h Turn: 9s 4c 4h 9h River: 9s 4c 4h 9h Jd dojson wins the main pot of 5,930 with Four of a kind, Nines Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 99 snap fold obvious quads lol donkaments Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 jel igra neko ovih dana na starlive-u/vegas-u? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 grujane, zanima me sta bi ti na tu ruku rekao GORANJO :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 e bio sam sinoc u meridianu, puko 3 soma... sutra pocinje neka letnja liga buy in 2200, jedan re-buy u prvih sat vremena... kaze bice 4 stola... i bodovace se sve i najbolji rangirani ide na danube u grand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 (edited) 99 snap fold obvious quads lol donkaments ja sam snapovao 9ke :)))))))))) lik je gurao all in svaku ruku i zunuo jedno 10 rebuyeva,najbolje da cu da mu bacim 9ke:) kasnije sam bablovao,kud sam ostajao budan:) @moyo poceo sam ja pre 15ak dana,a imas i Acu koji je tamo vec dugo regular:) @skrimke e vidis,mogao bih da ga pitam :))))))) Edited June 9, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 koji su vam nickovi? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 dojson Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Ne pratim ovo, pa mi je bilo zanimljivo, kapiram da vi iskusni već znate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) jeste matoro al ja nisam gledao ranije :D Zasto kenjaju u komentarima da je njena greska? Ovo je dilerova greska. Inace dok sam gledao klip vidim sastrane ovo. I klip a i prvi komentar [roflmao] Edited June 13, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Gruja drug pokera, javi sta si uradio na turu na kraju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 ispao sam pred finalni,imao sam najbolesniji 15minutni downswing u zivotu mrzi me sad da pisem,raspisacu se posle posto je sve to prilicno urnebesno bilo,bio sam chiplider turnira:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 koji je turnir u pitanju? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 samo da pohvalim grbitja koji je zabo danas drugo mesto na turu u meridijanu:) ja sam naravno ispao pred babl,bez karata sam se triplirao u prvih sat vremena posto sam imao najlaksi sto svih vremena,posle su krenule i da dolaze karte,ali sam onda pred finalni izgubio ruku za masivni chiplid kada me je lik chekrejzovao all in sa ak na q107 rainbow boardu,a ja sam imao 77,river je j,i umesto chiplida,spustio sam se na above average.Dogiljao sam do finalnog i onda sam flipovao kq vs a4,nisam se unapredio iako sam imao i gutshot izlaz i to je bilo to.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 hvala grujsone :D odrigao sam po meni odlican turnir, bez nekih oscilacija u heads-upu sam imao 3x vise, ali me momak nadigrao lepo i zasluzeno uzeo... posto je bio chip leader tokom celog turnira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Treba me prebiti. Neko je jos davno rekao da pijan ne treba igrati poker al nevredi. Anyhow ruka na koju sam sprzhio ceo bankroll: Ja J9 suit Flop J93 Random player bets Ja all in On K10 turn 10 river 10 a to sto sam na turniru gde je prvo mesto bilo 300e ( vegas365 je u pitanju tako da je to jedan od jachih turnira) ispao 5. sa QQ vs 55 gde je retardu sa peticama izasla runer runer boja, to necu ni da komentarisem. Uglavnom odo da spavam, jebe mi se za poker Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts