Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

Aco,koje turnire igras na starliveu?

Inace,pridruzio sam se i ja klubu:)Za 6 dana na starlajvu sam osedeo ko dzordz kluni:) Grindam nl10,zadovoljan sam kako ide,ne tiltujem,sto je meni najbitnije,sa obzirom na to da mi se desavaju neverovatne budalastine u kolicini na koju nisam navikao,imam osecaj da cu da umrem za pet godina:)Krenuo sam sa 20 buy inova,a plan mi je da se sa isto toliko prebacim na nl20,a kako mi ide,mislim da bi to moglo da bude vec za koji dan...igram 4-5 stolova u isto vreme,i vec mi postaje dosadno,a ne znam da li je fizicki moguce bez drugog monitora da igram vise stolova,a da mi se ne preklapaju?Posto ja gurnem 4 stola po coskovima,i jedan u sredini mi se preklapa,ali mi to toliko ne smeta...

i pisi mi na PM,slobodno WOTuj,daj neke hintove itd itd :)

super post Aco!

hah i Pante na slikama, malo malo pa ga zapazim po tim eventovima ;)

Panta ti je jedan od nasih najboljih pokerasa :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja sam na 21.5'' igrao 12 stolova, pa vidi iskombinuj :)

igrao sam i ja na full tiltu,ali na starliveu te on fizicki limitira na cetiri stola,jednostavno ne mozes da ih smanjis koliko ti hoces...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

Bacio sam ti ja PM sa mojim skypom :D Zanima me par detalja oko bankroll kontrole a i neki detalji oko same igre/grinda. Pa ako si rad da pomognes. Igram evo vec duze vreme online i cenim da imam neko solidno znanje sto se tice same igre al me jebe bankroll menagment.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

plakao sam ahahahahahah

6/9/2012 6:18:04 AM - Round 256519250 starts

ZisLopus is seated with 2,110

dekac is seated with 1,350

cvrle is seated with 2,880

buccioni92 is seated with 2,890

dojson is seated with 3,250

Crocodile 87 is seated with 2,200

Crocodile 87 Posts small blind of 50

ZisLopus Posts big blind of 100

Dealing cards

dojson: 9d 9c

dekac Folds

cvrle Folds

buccioni92 Raises to 2,890 (all-in)

dojson Raises to 3,250 (all-in)

Crocodile 87 Folds

ZisLopus Folds

dojson gets refund of 360

buccioni92 shows 4d 4s (Pair of Fours)

dojson shows 9d 9c (Pair of Nines)

Flop: 9s 4c 4h

Turn: 9s 4c 4h 9h

River: 9s 4c 4h 9h Jd

dojson wins the main pot of 5,930 with Four of a kind, Nines

gruja novi alen

99 snap fold obvious quads

lol donkaments

ja sam snapovao 9ke :))))))))))

lik je gurao all in svaku ruku i zunuo jedno 10 rebuyeva,najbolje da cu da mu bacim 9ke:)

kasnije sam bablovao,kud sam ostajao budan:)

@moyo

poceo sam ja pre 15ak dana,a imas i Acu koji je tamo vec dugo regular:)

@skrimke

e vidis,mogao bih da ga pitam :)))))))

Edited by gruja

gruja novi alen

jeste matoro al ja nisam gledao ranije :D Zasto kenjaju u komentarima da je njena greska? Ovo je dilerova greska.

Inace dok sam gledao klip vidim sastrane ovo. I klip a i prvi komentar [roflmao] [roflmao] [roflmao]

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

ispao sam pred finalni,imao sam najbolesniji 15minutni downswing u zivotu

mrzi me sad da pisem,raspisacu se posle posto je sve to prilicno urnebesno bilo,bio sam chiplider turnira:)

gruja novi alen

samo da pohvalim grbitja koji je zabo danas drugo mesto na turu u meridijanu:)

ja sam naravno ispao pred babl,bez karata sam se triplirao u prvih sat vremena posto sam imao najlaksi sto svih vremena,posle su krenule i da dolaze karte,ali sam onda pred finalni izgubio ruku za masivni chiplid kada me je lik chekrejzovao all in sa ak na q107 rainbow boardu,a ja sam imao 77,river je j,i umesto chiplida,spustio sam se na above average.Dogiljao sam do finalnog i onda sam flipovao kq vs a4,nisam se unapredio iako sam imao i gutshot izlaz i to je bilo to..

gruja novi alen

Treba me prebiti. Neko je jos davno rekao da pijan ne treba igrati poker al nevredi. Anyhow ruka na koju sam sprzhio ceo bankroll:

Ja J9 suit

Flop J93

Random player bets

Ja all in

On K10

turn 10

river 10 :tf:

a to sto sam na turniru gde je prvo mesto bilo 300e ( vegas365 je u pitanju tako da je to jedan od jachih turnira) ispao 5. sa QQ vs 55 gde je retardu sa peticama izasla runer runer boja, to necu ni da komentarisem. Uglavnom odo da spavam, jebe mi se za poker [xx(]