bjela Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Poker nije kocka, gtfo :D grujo, ne kapiram :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 kad covek cita ovaj topik, pomislio bi da niko nikad ne pobedjuje ovde, svi su u "story of my life" fazonu kad god kukam na ruru krene mi. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Poker nije kocka, gtfo :D grujo, ne kapiram :( jeste kocka, hteli mi to da priznamo ili ne :) jedino sto skill i te kako moze da ti pomogne, ali kocka je i dalje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 kad god kukam na ruru krene mi. :) Dobio si 3,5$ ? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 (edited) nisam puno igrao ovog meseca, ali sam zadovoljan pa da se pohvalim :) edit: na 4 razlicita sajta Edited June 18, 2011 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Dobio si 3,5$ ? edesi logichar nesto te nema Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 hhahah slatko me nasmeja, od srca stvarno :)) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Poker nije kocka, gtfo :D grujo, ne kapiram :( pa hocu da kazem da si i dalje mikrolimitash,iako mozes da igras jache:)carski. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 pa hocu da kazem da si i dalje mikrolimitash,iako mozes umes da igras jache:)carski. krucijalna razlika, koju uglavnom svi shvate na tezi nacin, posle nekog vremena i neke kolicine para :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 hhahah slatko me nasmeja, od srca stvarno :)) :* pa hocu da kazem da si i dalje mikrolimitash,iako mozes da igras jache:)carski. e o tome razmisljah malopre. igrao sam pre 2 meseca $30 sng. i onda sam presao na $5.5. i igranje mi je fino palo, izgubio dobio, nije kao da cu nesto preterano da pizdim, jebiga dobitak $20, dok je na drugoj strani $120 na ovom od trideset. i tako sam se zakucao na 5.5 i nema nekih vecih svingova, danas imam $800 ako imam los dan eventualno $750 i to je to. tako da mi je lakse da igram manje limite, jer svingovi pocnu da mi smetaju, i menjam igru cim pocnem da gubim. i onda bankroll u stilu crvenog oktobra. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Pa poenta je sto znam da ne mogu da pobedjujem na visim limitima. Sve pare sto imam sam napravio igrajuci sng, 6max cash nisam ni pipnuo. Prvu sesiju me ubise zelje da bacim K8o sa buttona, A8s sa CO itd. :) Polako se prilagodjavam, citam, ucim itd. Tako da moram da krenem od pocetka. Dobro, mozda sam mogao i NL10 odmah, ali jednostavno zelim da naucim barem osnove, pa da predjem na visi limit. Link - ako vas zanima odakle ucim :D plus naravno ps.com EDIT: I ovo sto je Formi rekao, ne zelim za ucenje da platim 200$, za te pare mogu bolje coaching da platim :P A ne zivim od pokera pa da moram da zurim. Edited June 18, 2011 by bjela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 nocas sam bio u meridianu posle 3 meseca i bio jedan buntovnik koji je pukao 150+ e za vreme dok sam ja igrao... i par puta mi trazio time posle mojih 10 sekundi razmisljanja, prvi put sam iskulirao, razumeo ga, ali drugi put me bash gadno iznervirao i suzdrzao sam se da ostanem dosledan... mislim koja je fora to, ni diler ga nije opomenuo... a vidim poznaje sve, neka lokalna propalica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 divljaci u meridijanu, kaubojska igra :D nesto tipa 1500-3k buy in, 10-20 igra, a preflop igra ide do 500-1k 6 minimum zove samo da vidi flop, uzas, bukvalno svaki flop je neko all in, teraju na konstnat ribaj. Moze lepo da se uzme ako se pametno odigra. Al opet, jedan sto, i cekanje ruke celo vece je banana, ubio je ovaj internet live game. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) Extra je divlja igra na 10-20 , mozete da pricate sta hocete :)) Ili ce neko da me usere sa nekim nebulozama ili cu da se dvadesetodupliram. Bolje nego da sedne 8 tajtera i da se lomatam celu noc za dve-tri iljade. Edited June 19, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 prilicno je smesna igra u meridijanu,ali je mirnija od one u leoneua i mene u meridijanu uzasava sto ljudi sedaju za 1000 dinara,da mogu za 500,i za toliko bi sedali... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 naisao malopre na ovaj klip lol Lik natrcao sa straight flushom na jaci straight flush i otkljucao 1.2$ miliona Bad Beat Jack pot bonus On dobio 400k $ ovaj sto je dobio ruku 200k a svi ostali za stolom po 40k . Osim nesretnika koji je sit outovao lolololol Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 evo islidur lesi nekog na ps :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 ahhaha, da mi je samo videti chat posle saznanja za jackpot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 igram turnir na stars lik ide all in ja ga pratim sa AA on A 10 i pogodite sto mu izlazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 KQJ? Nego koja je fora sa ovim Party Pokerom? Nailazim na gomile poker sajtova koji daju free 50$ bez depozita. Evo recimo ovaj http://pokerworks.com/free-party-poker-bonus/ Navodno samo treba da dl Party Poker sa njihovog link ,registrujes se sa njihovim bonus codom i dobijes 50$. Jel neko probavao ovo? Ako je tacno u cemu je fora? Jel traze kopiju licne karte ili tako nesto ko pokerstrategy? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) ne brate na flop mu izlazi 10 10 turn i river 66 hahahhahaha sad idem all in ja A8 lik Aj izlazi na flop A i na river meni 8 hahah sledeca ruka ja JJ izlazi na flop AK lik dize ja all in pokazuje K meni na river J sa turnira ispadam sesti AA vs 99 i na river ovom 9 Edited June 19, 2011 by feller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 sad sam imao suckout veka:)))))))))))))))))))) imam set dvojki,lik naravno set kraljeva,all in smo na turnu,i izadje mi poker ahaaahahahahahaha Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 i naravno sve se vratilo na 4.000 guaranteed sam ostao do zavrsnice,iako sam opet gubio qq protiv ak (izadje liku ful na flopu),gubio sam ak protiv qj,kk protiv 88,i to su sve neke situacije bile gde sam se otprilike pitao za trecinu-cetvrtinu steka u trenucima kad se vec uslo u lovu,bas sam igrao mnogo dobar poker,bukvalno sam sve ispravne odluke donosio,i na kraju ispadnem sa a8 suited koje dobijem na blajndu,i izadje mi triling osmica,a lik sa qq mi gurne all in,i ufuli se na riveru...41 mesto i 15 dolara...jebote osedecu od ovog interneta,nikako ne mogu da se naviknem da je sve toliko ruzno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 pravis zrtvu od sebe grujice Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 kako mrzim ove spance na poker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts