Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kupio sam si neku novu podlogu za misha i sad sam sretjan. :)

Josh tju da odem da se pochastim nekim brutalnim hasom, pa da upotpunim dan.

Sutra blejkanje u bg-u. Odlichan vikend u najavi.

Zabranjeno Pushenje [8D]

Neam opciju za kola, a treba mi shto jeftinija varijanta, tako da mi preostaje voz jedino. S obzirom da nikad nisam bio u NS-u, neam pojma ni gde je zeleznichka. Mozesh da mi potvrdish adresu(Jaše Tomića 4)?

Jeste, jeste. To je adresa zheleznichke.

Koliko sad vidim na internetu, sviraju u Tremi. To ti je na pozorishnom trgu, u centru grada. Lako se nadje.

Ako otjete busom, odmah tu hvatate chetvorku, ili mozhete taksijem, ali nikako na taksiste na parkingu u obliku potkovice, nego taksiste koji imaju ime udruzhenja na tabli. Tipa, novus, nash taksi, i sl.

isao sam u poslednjih mesec-dva nekoliko puta vozom,i mogu da ti kazem da odlicno funkcionise...

Ja ovo u zhivotu nisam primetio. :D

Ishao sam puno puta vozom za Beograd i nazad i nikad nije trajalo ispod 2 sata. Chesto skoro i 3 sata ...

najsigurnija moguca.

sestra juce putovala, pokvario se voz 200m od indjije, 2h blejali ko debili, CEKALI MAJSTORA :)))))

a jbg,ona je zabola neku malercinu...isao sam 3-4 puta u poslednja 2 meseca,i tamo i nazad nikad problema nisam imao :).

Ja ovo u zhivotu nisam primetio. :D

Ishao sam puno puta vozom za Beograd i nazad i nikad nije trajalo ispod 2 sata. Chesto skoro i 3 sata ...

pa kad namestas turnire!

2ch4bup.jpg

то није јеврејски рејв, то је рејв. Израелци су измислили тренс.

:)

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...