leisure Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 dobro jutro naspavao sam se najzad kao car idem sada da jedem predobar burek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Dobro jutro, juce sam (ponovo) krenuo u teretanu i umirem sada. Skapirao sam da jedno 4-5 puta godisnje "krecem" u teretanu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Jutro! 20 dana cu na repeat biti. Moram se pohvaliti da mi teretana bash lepo ide i da se gojim prilichno dobro, bez ikakvih dodataka. JEBALA VAS HEMIJA, NISTE TR00!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) VOLIM PARTIZAN VOLIM CHELZI, JEBACEMO MATER DAVIDOVOJ ZVEZDI!! Edited March 30, 2010 by Tiger21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 he he he sto volim kada skontam da nema tople vode a vec sam krenuo da se tusiram heh eh heheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 ja imam slican problem ovih dana.Nesto mi se sjebao pritisak,pa dok dodjem do tople vode cure tri kapi,jebeno dok sperem sapunicu sa sebe,kao da me je bukakovao ceo rur! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Poceli da sudaraju pri velikim brzinama... LHC QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 dobro jutro vredni narode don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 gud mouning! :) idem sad na faks,zavrsavam oko 1,pa bih voleo da nadjem neko drustvo za trcanje posle...ako ne,onda ce da padne neka blejkica... :) A SAD NISI TUZHNJIKAV A?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 :o Riki Martin priznao da je gej QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 To se nije znalo i pre? Da... Nego bre... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! E sad sam ok,morao sam negde da se ispraznim Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Znate li nekog ko oce da kupim apartman na zlatiboru :)? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 hocu ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 drug ne zezaj me, ozbiljno pitam sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 ne zanima nas ni koje patike kupuješ, a kamo li apartman na zlatiboru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Znate li nekog ko oce da kupim apartman na zlatiboru :)? wtf, kupuješ ili prodaješ ? Ako prodaješ ko je vlasnik ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 De ste, nisam imao struje od 9 jutros, i sad me čeka sav zaostali posao, blago meni.Kad sam već tu, da pitam, koja banka (ili pošta?) uzima najmanje mesečno za održavanje tekućeg računa? Intesa uzima valjda 300, mislim nije mi za 300 din nego što mi ih uzmu BANKARI :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) prodajem(o) . jedno dodatno m ima :( Vlasnik je moj otac. Edited March 30, 2010 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 aj da ne otvaram topic, jel znate mozda gde ima da se kupi mrezica za kos, i kolko kosta otprilike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 De ste, nisam imao struje od 9 jutros, i sad me čeka sav zaostali posao, blago meni. Kad sam već tu, da pitam, koja banka (ili pošta?) uzima najmanje mesečno za održavanje tekućeg računa? Intesa uzima valjda 300, mislim nije mi za 300 din nego što mi ih uzmu BANKARI :c e imas tu kod sisa onu efg, ja otvorio dinarski tekuci nema odrzavanja, ali ako ne uzimas nikakve one kartice plastice. znaci sam racun ti je za dzabe. aj da ne otvaram topic, jel znate mozda gde ima da se kupi mrezica za kos, i kolko kosta otprilike? u bilo kojoj sportskoj radnji, sport impuls itd... od 300 pa do soma i dvesta koliko kosta metalna poz KOI SAM INFORMA.... nesto jbg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 ma otvori topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) KOI SAM INFORMA.... nesto jbg :D INFORMATORI Sranje mi je ta EFG banka, ova ovde ekspozitura mi deluje ciganski, a obezbeđenje kao da je došlo direktno sa stadiona. Edited March 30, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Uradio vezbe, dalje ne znam sta cu. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 INFORMATORI Sranje mi je ta EFG banka, ova ovde ekspozitura mi deluje ciganski, a obezbeđenje kao da je došlo direktno sa stadiona. brate, jel ti bitno kako izgledaju radnici obezbedjenja ili ti je bitno da ne placas mesecnu nadoknadu??? koi si ghay!jel ne mogu da dignu 100 iz bencha matori a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts