grb1tj Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 dobar dan, sad ce skola a dotle uzivajte ahhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Skabo maestro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 evo je jos jedna :) dobra ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 kako je lepo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Jebem ti zivot, celu noc sam sa cimerima odpusavao zapusene odvode po kupatilu nekom sajlom i stonom kiselinom, sad ovaj smrad kanalizacije i kiseline sa mene nece da se skine ni za vjek vjekova :( Sta smo sve izvukli iz onih cevki, tri puta mi je riga bila na vrh grla :((( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 zelim da verujem da si mislio na sonu kiselinu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 fail ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 fatso, jel se secas ko ti je predavao hemiju? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 skabo maestro,u drugoj su uzeli refren od grobara :) poz,divan dan. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 xexexexexeeeeexex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 koliko nemam pojma šta ta slika predstavlja sem sprdnje na njihov račun Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Brate ja mrzim fudbal pa znam sta predstavlja ... ne kenjaj ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 ne kenjam, poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Onda si brate glup ako nisi cuo za zuti karton, crveni karton, gol i autogol ... poz OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 fatso, jel se secas ko ti je predavao hemiju? :D Plava ne secam se imena, tu u kraju zivi Pa onda milkica sipic, neki rtrd. Ako gadjas Jucu, nije mi predavala, ali je bilo jako puno dogadjaja u kojima sam glavni akter a ticu se jadne zene :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 pojma nemam ko je juca, mi sad imamo kostadinku, a pre toga 3 milice, i jedna od njih je mozda ta tvoja plava :D samo mi doslo ovako da pitam, bzvz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Odem danas u games da reklamiram misha. Zaglavio mi se mouse6 na xai-u. Prvo me decheka retardirana svadja izmedju 2 retardirane radnice, pa sam glumio da gledam igrice za xbox dok to ne stane. I onda sam im dao mish i napishe mi revers i sve to i kazhe kao verovatno za vishe od mesec dana tje biti gotov. I ne daju mi zamenu na korishtenje do tada. Koma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 jachi nego ikada... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 jachi nego ikada... http://www.youtube.com/watch?v=nS4giqtbRBM&feature=fvst Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 proto realno ako si imo para da kupish xai imash para da kupish i novog misha zato stfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 proto realno ako si imo para da kupish xai imash para da kupish i novog misha zato stfu man with point :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Ali realno, ja bih se osetio baš frustrirano da na mišu od 100 eur nešto ne radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 hunt the hare and turn her down the rocky road and all the way to dublin whack follol de rah The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 raskantovao sam komp skroz ...sad je gotov stvarno don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts