Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

tesko da ce je igde naci jer je zabranjen i uvoz i prodaja do daljnjeg

inache, odradio trening, bolje mi je nego pre, samo sto sam zaradio plik na palcu pa jedva hodam.... i josh da objasnim jednoj budali da kondicija nije samo stanje duha nego i tela i da be mogu da radim odmah koliko ko i on "samo ako to hocu"

Nije valjda da Milic trci vise od tebe? On je bre 13ti ratnik!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

' jutro.. Skoro mi se nije desilo da ovako lako ustanem, cim sam otvorio oci odma sam skocio na noge. Danas shljaka do pola 5, posle kod ortaka da mu sredim komp. Pa ce se iskombinovati neka bleja veceras.

btw. sinoc sam bio na sajmu, maltene nas isterali: "ajde momci idite zatvaramo". Hostese se presvlace da idu kuci (sto je imalo svojih prednosti :D), itd...

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Link to comment
Share on other sites

grlo i nos jos zajebavaju,bas me smara to. Oko mi je poluzatvoreno,da li je cmicak ili sta,ne znam,ali jako se nerviram. Na sred cela mi je izasla takva bubljica,da imam osecaj kao da bih nozem mogao da odsecem taj deo glave,i da bi me manje bolelo... ALI ZATO MORAM DA IDEM NA FAX,NEMA IZVLACENJA! SUPER! :( :@

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

Deste ljudi!

Jutros sam ustao baš lagano, probudio se pola sata pre budilnika, onako fino odmoran i tako ... baš super. Valjda neće da me "sa'vata" sad tokom dana neki umor :)

Juče sam bio do Makaa, i mogu vam reći, nije uopšte toliko skupo kad se sve presabere, ispao me je račun za dve osobe 940 dinara. Piće + klopa + pirinač po osobi. OK, jeste da je bila neka "alternativna" hrana, tipa Tofu u mlevenom mesu (koliko to apsurdno zvučalo) i povrće sa kikirikijem, ali eto. Plus mi je kod "Makaoa" :) super to što svaki sto ima soja sos i onaj ljuti sos, pa se dotera lepo taj pirinač :)

Mada ono što me suštinski zanima, iako je u toj kineskoj hrani kao dosta povrća itd, kakav je u suštini onaj sos, koji deluje baš masno. Ne bi me čudilo da je ta jedna porcija veće ubistvo nego pljedža sa kajmakom :)

Pomešao si nas s nekima koji klikću na youtube linkove na forumu :)

Zapravo je bilo u "Ovo me je oraspoložilo", linkovao je čini mi se Stija ... a možda bi i ti mogao nekad da gvirneš u taj topic :)

Link to comment
Share on other sites

i ja tripujem da je kineska hrana daleko masnija i kaloričnija nego što deluje, al nije da je jedem svaki dan pa da me to tangira. mada, sigurno nije gora od pljeke sa kajmakom :D

Link to comment
Share on other sites

po kom principu funkcionisu pokretne klime :D ? gde odlazi topao vazduh ?!

po istom kao i split sistemi, da, morash da imash izlaz napolje, i manje je efikasna nego split, mogu i u detalje ali to te ne zanima;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Link to comment
Share on other sites

:D hehe :) znaci ima neku cev koji treba da izbacis napolje :) Ili ne ?:)

khm khm moje podrucije :D da ide cevcuga(precnik izmedju 5 i 10 cm napolje ako se ne varam) napolje(kroz zid uglavnom) ... i iskreno da ti kazem puno bolja investicija ti je obicna klima ... cale mi ima servis i malo malo donose te pokretne klime na opravljanje tako da kvalitet nije bas najbolji ... i kud joj je kapacitet puno manji( moze manji povrsinski prostor da ugreje/ohladi) tako da ...

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...