Jump to content

Aleksandar Stojanovic

dvnityCker

Recommended Posts

To je to o čemu vam pričam, nije on džabe na RTS-u i ma koliko ga vi mrzeli, drugi ga fanatično vole.

vidi ovoga. jel znas ti troje ljudi koji ga fanaticno vole? svi s kojima sam ja pricao irl i online ga ne podnose :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

izvini molim te, ajde onda nam ti prenosi fudbal, o veliki poznavaoce igre izmedju dva kaznena prostora!

mene interesuju te price, kao i, verujem, vecinu ljudi... jednostavno je monotono prenositi samu utakmicu, komentarisanje dodavanja pasova izmedju dva vezna igraca.

unosi covek draz u prenos tekmi, ali to verovatno ne dolazi do mozga vrlim poznavaocima fudbalske igre....

hocu sto da ne, al bojim se da tipovi kao ti nece nista razumeti

kao sto se da primetiti vecinu ljudi koji se ozbiljnije bave fudbalom u bilo kom smislu iritiraju njegove smaracke prichice, nek komentarise postavku taktiku sustinu fudbala (koju ne poznaje te opravdano i ne prica o tome) a ne ko je kakvu silikonjaru jebao

covek je smarach nevidjen i uziva u glavnoj ulozi dok traje prenos

fallout_table.gif

isto tako vam kovinjalo smeta, koji 90% toga sto kaze u prenosu je vezano za sam fudbal i komentarisanje igre dva tima.

takodje covek gresi, normalno da gresi, pa jebote i vama se desavaju lapsusi i greske, niko nije savrsen.

aca unosi draz u prenose fudbala i nije monoton kao vecina komentatora.

vidi ovoga. jel znas ti troje ljudi koji ga fanaticno vole? svi s kojima sam ja pricao irl i online ga ne podnose :)

Ma daj bre dvini, to je kao ono "niko ne sluša narodnjake". Jednostavno nije "kul" da kažeš da gotiviš čoveka, pa ga "niko ne gotivi".

isto tako vam kovinjalo smeta, koji 90% toga sto kaze u prenosu je vezano za sam fudbal i komentarisanje igre dva tima.

takodje covek gresi, normalno da gresi, pa jebote i vama se desavaju lapsusi i greske, niko nije savrsen.

to sto nam je vecina komentatora losa ne cini acu dobrim komentatorom 

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Da li ste culi onog retarda koji je komentarisao Spanija - Shvajcarska. Kaze covek:

"I Pique sada shutira bazen sa vodom" a ono jebeni kamerman sedi okruzen nekim plavim strunjacama da neko ne polomi glavu ako tu padne...stvarno su nam komentatori ubitacno loshi...

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Mendzi i Laki su pogodili poentu, i ja se apsolutno slazem sa njimaa. Ali naravno, misljenja ostalih su drugacija. Sto ne znaci da niste u pravu, sto imate svoje misljenje, ali meni je takodje interesantnije da cujem neku dogodovstinu/situaciju nekog igraca, (i plus Aca unosi neku emociju i draz, kao sto mendzi rece) nego da cujem samo dal' je Tevez dodao loptu Mesiju, sto i sam vidim... Ali dobro shvatam da ima ljudi koji to ne vole, pa i ne moraju da gledaju RTS. Jer u ovo doba kablovske i satelitske televizije postoji mnostvo kanala na srpskom(bosanskom, hrvatskom) jeziku, kao i stranih sto se moze iskoristiti...

Mislim da je i kal1 u pravu, doslo je do zasicena prenosa fudbala, pa je i svaka sitnica postala iritantna.

Vratite Milojka! :D

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Milojko je svima bio zanimljiv zbog neverovatnih gluposti koje je on pricao.

Cak ih se i ja secam. A i imao je najjaci glas ikada !

I nije bas da imamo izbor u ovo doba kablovske televizije, jer je sve sto nije rts sremblovano.

Meni je onaj GOUEUEURKUF baja pobednik. Mislim da je ti isti lik koji je rekao da je Enke povredjen.

kazem meni je aca najveci udav, iritantan glas ima, prica gluposti i ne razume se u fudbal... najgora mi je opcija od svih

draz i atmosferu mi ne pravi voditelj vec sam fudbal i stadion... ali okej, nekima treba ocigledno i vise od toga da se prime na tekmu, postujem to

fallout_table.gif

kazem meni je aca najveci udav, iritantan glas ima, prica gluposti i ne razume se u fudbal... najgora mi je opcija od svih

draz i atmosferu mi ne pravi voditelj vec sam fudbal i stadion... ali okej, nekima treba ocigledno i vise od toga da se prime na tekmu, postujem to

ok, ovo je bilo jako nisko, nisam to ocekivao, iskreno.

ako tako mislis onda stvarno nemamo vise uopste rasloga da polemisemo.

I nije bas da imamo izbor u ovo doba kablovske televizije, jer je sve sto nije rts sremblovano.

Ne znam o cemu pricas, ja pored rts-a imam jos 4-5 kanala koji prenose svetsko prvenstvo, a imas i live streaming prenose na dosta jezika...

@mendzi ne vredi polemisati sa njim, sta god mi napisali on u sledecem postu uvek tera svoje :D ali sva sreca izmislio neki lik ono 'mute' dugme na daljinskom, a organizuje i rts na sajtu radio prenos, pa eto... mozete iskombinovati... :D ili pisite peticiju Tijanicu :D

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Ne kontam sto napadate G!-ja, čovek je lepo izneo svoje misljenje, rečenica "nekima treba očigledno i više od toga da se prime na tekmu, postujem to" mi uopšte ne zvuci kao hejt, nego naprotiv, pomirijući nekako, a vi ga napadate, jebem mu miša, stvarno nije u redu...

ma Aca budala je sampion , epski momenat kad je presudio covek da je vaznije da nam komentarise utakmicu koja nije bila na prenosu , jer je to bitnije za tabelu,i prica lik o nekim akcijama i desavanjima koji se ne vide na TV. A takodje sam slomio daljinski kad je jednom rekao :,, ... je posvetio ovaj gol svojoj nedavno preminuloj baki''

bas skoro je bio u fajront republici i kaze za tu tekmu da nije znao da je bio u programu :D

A to za baku placem i dalje :)))