Jump to content

iPad

~JungleBoY~

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Does Apple’s iPad Prove We’re Too Gullible?

http://www.digitaltrends.com/talk-backs/does-apples-ipad-prove-were-too-gullible/

If you take a great deal of pleasure from having one of the first high-profile products in the market, then buying one of the first iPads is likely worth it and no other product will have the initial excitement that this offering will have. But let’s be honest: People line up to see Paris Hilton as well, and I’m sure some fully enjoy the experience while others would be just as happy to stick a fork in their own cornea.
Edited by trooper

• 3 weeks later...

Gogo, ako nisi u stanju da skapiraš WinMo7, onda je vreme da potražiš pomoć profesionalaca [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ipad-release.jpg

"MAGICAL" [roflmao]

Izgleda da im je Lag radio kampanju :D

Oh bože, Jobs je ovo zaista rekao, sa sam se nadao da je ovo neka zajebancija na njegov račun -_-

The iPad is "our most advanced technology in a magical & revolutionary device at an unbelievable price," Jobs said

Sledeći je iLamp koji će magiju i revoluciju paljenja vatre čuniti još magičnijom i revolucionarnijom.

• 2 weeks later...

na leto izlazi iphone sa multitaskingom i podrskom za third party aplikacije lal

sta znachi ovo third party aplikacije? mislim na iphone app shopu si sve vreme mogao da kupish third party aplikacije, sto znachi da ce sada moci da se instaliraju aplikacije i bez kupovanja (ili skidanja za dz) preko iTunes-a

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• 1 month later...

so true

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Koliko su uzasni apple funboys toliko su uzasni i ovai drugi.

Strategija fokusiranja na samo par osnovnih funkcija uredjaja koje bi trebale dobro da rade i naknadno dodavanje ostalih nije samo tipicna za Apple.

Google je to uradio sa Androidom, secate se da upocetku nije radio ni BT i Gtalk na njemu a bogami ni snimanje filmcica, jer jednostavno nisu imali vremena da to odmah ubace.

A ako pogledate i ovaj windows 7 series phone windows 7... i on ce isto izaci osakacen za mnogo napredne funkcije jer zele sto pre da izbace operativan apart.