gruja Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 odlicno,vidimo se u subotu u 12 tamo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Bicu i ja tamo momci, imam brda slicica, pa se nadam da cemo nabasamo jedni na druge. Aj uzdravlje. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 I od trenutka svechane primopredaje nalazimo se na koti 8. Hotje li subota biti dan D? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 tesko, posto je maraton, kontam da nece biti toliko ljudi, ali zato nedelja :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 80 i nesto. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ja 40tak, ali imam kod sebe tipa 300+ duplikata... Sutra jeste maraton, tako da ko bi dolazio sa NBG, nece doci (sem mene koji cu doci da bodrim drugare)... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 brate, zato postoji bajk :)) BAJKOM NA MENJAZHU !!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ili lepo busom u 08:30 sa drugarom, on trci, a ja cirkam u Moskvi :D Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 vidimo se sutra u 12h ispred moskve :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 ja dolazim u nedelju. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Danas je maraton, ne verujem da će biti neko menjanja ispred moskve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 jao da, maraton. :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Ja popunio. Par ljudi je bilo u parku, par kod moskve. Kisha je pochela da pada u trenutku kada sam svehcano podigao #81! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 bio si?! da znam kako izgledas iscimao bi te :D pa i ja sam bio i nisam zadovoljan, posto sam samo 40 zamenio :/ poterala me kisa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Ja skupljao za 2 drugara i mene... Njima ostale po 2 da popune, meni 8 :) 60 vise nego dovoljno za dan :) Bilo ljudi sa dosta slicica, otprilike si mogao svasta da nadjes... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Full menjaza danas bila.. Ja zavrsio posao.. Drugaru ostala jedna... Trazi se slicica 521, unapred zahvalan! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
neki018 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Neka se javi neko iz Nisa za menjazu ;-( imam oko 150 duplih! Edited April 21, 2008 by neki018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 danas u 17h ispred cesme menjaza!! ako pada kisa, bezistan- ispred bioskopa kozara.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 Ko me jebe kad se probudim pre pola sata... Ae javljaj kad imaju menjazhe :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekra Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ja sam iz Novog Sada, i ovde nema jos nikakve menjaze (kad se setim menjaza za svetsko prvenstvo, zaplace mi se) . Ako niko jos nije predlozio, evo ja predlazem: Svako ko skuplja Euro 2008 slicice (Panini, naravno), neka dodje kod katolicke porte (kod fontane) subotom i nedeljom od 10 ujutru (cini mi se da je to bio termin menjaze kad je bilo svetsko prvenstvo), mada su te menjaze umele da traju i do 14 casova. Ako ste voljni, mozemo i radnim danima da organizujemo menjaze, ali bi bilo lepo da za pocetak bude prva menjaza u subotu u navedenom terminu. U Beogradu je to odlicno organizovano. Govorite svima koji su iz NS, da dolaze na menjaze, kako bi smo lakse popunili album. Ako zelite da mene kontaktirate, mozete na mail: milosbekric@sbb.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dex Dexter Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Počeo sam da skupljam, eto me za vikend kod česme!!!! kakva je atmosfera, bio sam 2006., bilo je ludilo, od 7-77 god. 12 kesica jedan duplikat, ne žalim se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 moram da prokomentarishem da je ovaj chovek sa ovim nickom teshka faca! de se seti dinastije bozhe moj =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 36 mi fali :))) nadam se da cu na sledecoj menjazi zavrsiti sve!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 104,126,232,250,376,384!Duplikat anyone ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 250 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts