exile Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Cao drugari, ja stigoh sa Kopaonika lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 bio danas na 2 rodja,bilo kul skroz :D. sad mi dolaze drugarice da gledamo neki film,i tako,bleja :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Ma da. Posle da bude kome je otishlo 10k od uplata. ENO IH KOD PROTE ? PROTO DI JE NASH HLTV ! E pa kurac. I ti ima kazhesh boli me kurac necu da radim za dzabe! i to je to... mogu da se sagnu :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Jebote, preko dana igrao Thief trojku, posle oko osam zabo da igram warcraft na bnetu 5-6 sati. Oci mi isaple od gledanja monitora, a vrat mi se usinuo od nepomeranja :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Pojeo sam ogroman nar i usvinjio se i isprskao sve oko sebe. Postoji li neki finiji nachin da se jede nar? I da, isto pitanje za alvu? Muka mi je da kopam po onim plastichnim pakovanjima, koja obichno uspem da polomim. ;/ Josh malo pa cu na spavanje. poz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 deste jutarnji drugovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 dobro jutro, i srećan početak nove radne nedelje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Dobro jutro radni narode. Jbm ti krs vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 kad ce leto, kenja mi se od ovog snega brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Fak jea, nemam nikakve obaveze sledecih 10 dana sem da ucim! \o/ poz carevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 peeetaaaaaak :)))) dobro jutro pobratimi, smucila mi se zima! ocu sunce, ocu prolece! reki, si naucio ona pitanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 dobro jutro, i srećan početak nove radne nedelje! ffffuuuuuu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 dobro jutroooo! :) poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Dobro jutro drugari, dobro jutro ... danas, ne znam šta pre nemam da uradim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 poz nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 idemo milivojeee :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 e, odo ja malo da se vozikam!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 idi preko gazele :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 kal1, razmisljao sam se didem preko gazele, autokomande, slavije, srpskih vladara, pa kroz tunel, brankov i gajbi, al nekako se bojim sam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 E da, dajte neki infoz za Gazelu/Brankov, sta su to uradili? Sta se menja? ty http://24sata.rs/vesti.php?id=67631 mendzi sine :D sta ces danas da vozis bolje peske da ides brze ces ici :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 upravo doruchkovao, puter i domaci dzem, mmm odoh shkoli, da popravim jedinu slabu sa polugodishta u uzivancijaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Bila je strašna gužva na Slaviji sad kad sam išao na posao, ali posle na Gazeli i nije bila toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 p☼z drugari :) Odoh da rucam nesto, mrtav sam ... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 p☼z haha, vrh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts