Guest Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 ako nekog zanima, mali buda je pokušao da postuje sliku korpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 e poz! bio na faxu,upisao neku ocenu,kupio podlogu od ortaka(XTRAC KAMAN!),pa onda bio na s(h)is(h)anju,i u 11 igram neki fudbal u balonu u Zemunu...hm,nije tako los dan :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Igrate fudbal u 11 uveče, koja nebriga prema sopstvenom tijelu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 mmm meni su ove imba http://twistedsifter.com/wp-content/uploads/2009/12/adidas-stormtrooper-star-wars-shoes.jpg auuu za te tike krv dajem mora da postoji nacin da se to nabavi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 e poz! bio na faxu,upisao neku ocenu,kupio podlogu od ortaka(XTRAC KAMAN!),pa onda bio na s(h)is(h)anju,i u 11 igram neki fudbal u balonu u Zemunu...hm,nije tako los dan :). Balon Argentina? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Igrate fudbal u 11 uveče, koja nebriga prema sopstvenom tijelu :( ovo mi je prvi put da igram tako kasno,tako da videcemo :)). Balon Argentina? nemam pojma...mene zvali na fudbal,ja reko ajde :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 auuu za te tike krv dajem mora da postoji nacin da se to nabavi :( dupe bi dao za ove druge :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Danas sam posle posla, toliko bio gladan, da se ne sećam da sam imao takav osećaj ikada u životu. Razmišljao sam šta sve moram da uradim i kako ću to uraditi ofrlje ako budem i dalje bio gladan, i morao sam da stanem na prvom mestu sa hranom, a to je nažalost bio Forneti :( :) pijeo sam neki forneti duo sa piletinom, i ono, u tri zalogaja ... strašno. Onda sam odradio to šta sam imao, pa onda sređivao životni prostor, pa čisto kola od snega koja ne vozim jer imaju letnje gume, i tako to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 i definitivno iskusio sam na sopstvenoj kozi sve su jebeno iste. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 ovo mi je prvi put da igram tako kasno,tako da videcemo :)). nemam pojma...mene zvali na fudbal,ja reko ajde :D. Ako je na zadnjoj stanici 18ice i 83jke to je taj, 1500 dinara je termin do 3 sata popodne, posle 2500 dinara, al je krs, tepih, mali teren, prokisnjava, nema grejanja... Igramo tu jer je jeftin jedino. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 jel to onaj gde sam te video,kreki drugu ? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Da, ima bazen ispred balona. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Dobar je teren,samo sto je ladno :S Izgorese mi pluca kad sam igrao onomad,jeftino je,to je najvaznije :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Mnogo je hladno, ako jednom padnes, deres kozu sigurno, a u nekoliko coskova je i mokar tepih. Al' dobro, za te pare i ne moze bolje. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 eee,kamo srece da sam tu igrao...ovaj je kostao 5200din termin,jebo sam im mater! Ajde bar da je bio dobar fudbal,pa da znam sta sam i zasto sam platio,nego ovaj ortak doveo neka 2 imbecila koja ne znaju da trce...popizdeo sam! :\ neka,sad malo blejkica,manji has,pa na spavanjac :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 neka 2 imbecila koja ne znaju da trce...popizdeo sam! :\ :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 \o/ :DDD EEEhaahheehahe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 hahahaha :D nije isto Reki,ovo je trebalo da bude "ozbiljan" fudbal...a ono je bilo drugarski,i potpuno je bilo nevazno to :)). DRUG BRE! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Alkohol > poz :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 poz, opet nisam spavao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 deste drugari, dobro jutro! Volim kad vikendom ustanem u isto vreme kao kada preko radnog dana idem na posao, uvek me razgali ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Mrska navika za rano ustajanje... Elem u drugim vestima idem do banke pa u teretanu pa da kupim malo gadget-a i tako. A vi kako ste ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 poz, opet nisam spavao :( poz brate! nisam ni ja spavao... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 dobro jutro, drugari. ja sam spavao 2h duže no obično, i to je isto vrh. krule, jesi iskopao slinu? statore, šta kupuješ, ipad nije još stigao? :D lale, odličan je onaj vic za vuka i pandura, iako je jedan od onih iz novina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts