`Dr. Nick Riviera` Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 GL Dunja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 znam da sam vas hejtovala prosle nedelje, ali sutra bih zelela da budete uz mene u mislima, polazem poslednji ispit... eh, da je sada Kole tu, on bi napisao neshto 'meine frau i te fore' :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Komadi krompira, piletina i slaninica, poredjani u plehu, zacinjeni vegetom i dobro zapeceni rerni... Boze sto volim caletovu kuhinju Edited January 26, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 brate, kevi rodjendan sutra, ja se neplanirano dekintiro, a bas bi teo nesto da joj poklonim...skonto sam da naslikam nesto, al onda mi treba sve vreme na svetu do sutra popodne, sto znaci da nema kupovanja platna i sranja nego odma da krenem da radim sa cim stignem. to znaci da treba da smislim kako da naslikam nesto na necemu sitnom i budjavom, a da to bude kul brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 d-moll :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 car univerzuma 1 car univerzuma 2 covek ubija :) lep dan, ocekujemo sneg! vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 brate, kevi rodjendan sutra, ja se neplanirano dekintiro, a bas bi teo nesto da joj poklonim...skonto sam da naslikam nesto, al onda mi treba sve vreme na svetu do sutra popodne, sto znaci da nema kupovanja platna i sranja nego odma da krenem da radim sa cim stignem. to znaci da treba da smislim kako da naslikam nesto na necemu sitnom i budjavom, a da to bude kul Oslikaj joj tanjir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Learnig to play bass online za sada napredujem dosta dobro :) Sajt koji apsolutno razvaljuje http://www.studybass.com/ preporucujem ga svim basistima koji uche a i onima koji sviraju vec neko vreme. Sve je lepo razradjeno i objashnjeno po lekcijama i sto je najbolje apsolutno je besplatan ! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) imao sam ispit iz informatike, nisam znao neko govno o skenerima, haha Edited January 26, 2010 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 gl gl! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 brate, kevi rodjendan sutra, ja se neplanirano dekintiro, a bas bi teo nesto da joj poklonim...skonto sam da naslikam nesto, al onda mi treba sve vreme na svetu do sutra popodne, sto znaci da nema kupovanja platna i sranja nego odma da krenem da radim sa cim stignem. to znaci da treba da smislim kako da naslikam nesto na necemu sitnom i budjavom, a da to bude kul Pospremi gajbu, napravi rucak i oženi se i napravi unuče :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 kad vidim ovako zajebane hakere, ne mogu a da ne pomislim na kilija cara :D example of how destructive hackers are :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 car univerzuma 1 car univerzuma 2 covek ubija :) lep dan, ocekujemo sneg! Lik je stvarno car, slushao sam ga pre par dana, sabija! Inache, kuci sam, na kevinoj hrani u narednih 15ak dana. Devojka,teretana,ozderavanje,wow. To mi je otprilike ceo dan! Life is good! ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 ^ gledao sam ovog majstora pre. Decko je carina. @etf topic :D hvala na ohrabrenju :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Evo ti jos jedno, i to empirijski potvrdjeno xy puta: ima da najebes, kol'ko ja vidim, jer mi se cini da ne shvatas neke stvari onako kako bi trebalo. Sedi, (posteno) prodji kroz predavanja i vezbe, izadji, polozi, dalje. Svako ko prica drugacije, sere, to je sve sto treba da znas. (za oet posebno :D) Mada, ne znam ni koji ce ti zbirka iz bilo cega, osim mozda ona ispitna iz oet-a, a i za to bese postoje kopije sa uradjenim zadacima. Pola knjiga koje sam kopirao su bile bacanje para. :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 doslo je do velike zabune. Lose sam se izrazio u prvom postu. Naime isao sam da uzmem zbirku iz mate da vezbam za prijemni, jer tek trebam da se odlucim sta cu da studiram :D A i te price otpasce ti bulja etc. imaju slabog utiska na mene :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Ah, ok. :D Al' te price bolje da ipak pustis da imaju efekta na tebe, realno, bar u startu. Plus mozda ukinu uslov u sledecoj godini, a to je jako dobar razlog da se useres u gace vec sad. :D I ucini uslugu sam sebi ako budes krenuo na etf, nemoj da se previse oslanjas ni na koga sa pricama "e ova godina je najteza a ova je laka, ovo je zajebano, a ovo i nije", to je mozda tacno za njih, al' ne i za tebe. Sam ces izvaliti sta i kako, no moraces da zapnes malo u startu, ipak si na novom terenu. Vremenom je sve podnosljivije i lakse za postici, to mi veruj na rec. :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Napio sam se sinoc kao pseto i dalje mi nije dobro... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 :D http://www.youtube.com/watch?v=OYvHQXpFeRo У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Napio sam se sinoc kao pseto i dalje mi nije dobro... smrdis na zlo?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Learnig to play bass online za sada napredujem dosta dobro :) Sajt koji apsolutno razvaljuje http://www.studybass.com/ preporucujem ga svim basistima koji uche a i onima koji sviraju vec neko vreme. Sve je lepo razradjeno i objashnjeno po lekcijama i sto je najbolje apsolutno je besplatan ! nema nista bolje nego skidati ovakve linije: http://www.youtube.com/watch?v=6E2frbS_1nM :) upravo sam skinuo stvar i mega sam zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Jea takve "linije" su mega fun :)) Bash je fanki ! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 nesha japanac jebiga :) mega basista :) i ovo je njegova linija: http://www.youtube.com/watch?v=wuaVHjhPvSw ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts