Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovo je toliko tužno da bih se ja na Axelovom mestu sakrio u neku rupu i ostao tu do kraja života. Suze mi na oči idu kad pomislim šta je kretenčina uradila od nečega što je nekada davno mogao da bude najbolji bend na svetu.

Sa druge strane, ne kapiram uopšte ove što bacaju flaše. Po meni bi bilo logično da su pravi fanovi ostali kući a da na koncert odu klinci koji su čuli da je GnR nekada bio do jaja bend.

@GNR

koncert kasnio sat vremena, i onda imitiranje slash-a od strane onog njihovog gitariste je iziritiralo publiku... nekako i razumljivo... ja da sam gitarista prvo bih se pred pocetak izvinjavao publici sto cu da sviram ono sto je master nekada svirao... a i fanovi su ocigledno platili da dodju i da im jebu sve po spisku iz svog glasa, ocigledno....

kakva tuga na sta je spao nekada najbolji bend...

fallout_table.gif

GNR su LOL bili i ostali sa tih par godina sto su svirali. Axl je pevao ko da ima kitu od 50cm u buljsonu. Fimlska muzika majka! =p

It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...