fatboy Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 jedna tabla, to mu dodje 4-5 kocki aa? pa pricha je da je debela keva nekom liku dok je bio klinja cepala stripove i kenjala sto cita ta sranja a kada je mali odrastao postao je slavan i priznat crtach stripova a od zaradjenog novca je kevu preparirao i postavio u svojoj kancelariji pored svih trofeja, diploma i sl... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ili mu keva radi u nekom Superhero fast food restoranu :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 preparirao kevu, najssss :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 mora da bude univerzalan, dakle, bez omg dajte duletu rakije tripova:) poz imenjace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Napravi strip od "Da si biomed 4 pila, u autobusu bi bila", to će biti hit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Ili nešto tipa "ko puši, zdravlje ruši", kad lik popije kaznu zbog pušenja na javnom mestu, pa ga zbog toga napušavaju ukućani jer nemaju za leba, i onda njega nesrećnika trevi šlog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 [soba, fotelja i lampa. Mesecina obasjava deo sobe. Unutra je covek.] Moja smrt mora da bude vizuelno lepa. Necu da patim. Brzo i estetski. Cisto. Ovde to ne mogu da uradim. Ovde samoubistvo nije drustveno prihvatljivo. Mozda na istoku, u Japanu? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Nacrtaj vudua kako bilda, i dolazi mu riba i kao de si macane, on taman da sprca, budi ga burazer iz sna, kaze ajde ustaj loguj se u igru svi te cekaju, i vudu "fuuuuuuu" Ili jos bolje sto se desilo meni i ortaku, tek upisali fax i pricamo u teretani o nekom zadatku iz matematike kako se resava, i dolazi jedan od bildera "ovde se prica samo o tegovima i o picki" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 bole: bio je vec slican:) ali kul je, mada mislim da se bas trazi neki skroz konkretizovani panclajn strip, dakle, pocetak, sredina, kraj sa panclajnom, zato mi je i tesko da smislim kad mi se ne smislja:) vudu: interesantno:) fala drugari:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 sjajno je ovo, eto, sto ja ne mogu da smislim nesto tako...tj, ovo i nije fora u smisljanju, ovde je rezija odlicna... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 izvalio sam da se desilo, nego kazem za reziju stripa, kadrovi, ritam itd. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Zato sto si lenjo prase. Tip lazerno seta ulicom. Hvata se za stomak. Utrcava u javni toalet. Masivna eksplozija iza nega, znaci samo njegova glava u grcu i "splosh". Pere zadovoljno ruke i odlazi. Crtez usranog toaleta od poda do plafona. Par ociju koje se otvaraju sa siluetom koja se tresuci odvaja od pozadine. E sad, mozes 2 razrade. Silueta je musko dete malo a na sledecem panelu on kod psihijatra kako se trese. Ili mala devojcica sa kikama, isto psihijatar kao punchline. Verovatno plagijat, nastao iz prepricavanja sta bi bilo kad bi bilo situacije sa ortakom. Prvobitno smisljeno kao serija stripova o maloj devojcici sa kikama koja je razvila seriju fobija jer je bila matletirana totalno slucajno od strane 2 lika, od kojih je jedan taj sto mu se prisralo. Drugi strip o njoj je kad u borbi izmedju njih dvoje ona biva iskoristena kao nunchake jer lik B trazeci oruzje da se odbrani od lika A nasumicno zgrabi nju za kikice. Isto punchline sa psihijatrom. edit: Naravno, panel sa psihijatrom, ona je odrasla ali i dalje ima kikice ali je sva otkacila. Edited June 10, 2010 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 HAHAHAHAHA FANTASTICHNO! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 ahahahaha dobra su ova dva! nazalost, u medjuvremenu sam vec krenuo sa necim svojim, neki sizofreni decak koga tuce cale:) jebiga, nisam svracao, al sjajno je ovo:) mozda uradim za svoju dusu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 ili strip o pekaru koji stavlja lsd u svoje bureke a onda ide za mušterijama i snima ih kamerom prerušen u komodo zmaja pančlajn je sledeći ko si ti ja sam komodo zmaj šta radiš ovde snimam te okej Ahahahahh ovo bi bilo ekstra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 sprcko sam nesto, odvratno je, al ne mogu nesto da radim, jebe mi se, pa evo, ako nekog zanima... a pekar je vrh, mozda ga 'ekranizujem' properli kad budem imo vremena:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 haha super podesca me na goofy time sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 zar nije ovo vec vidjeno negde? :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 oujea: i mene je podsetilo dok sam radio, zato sam caletu dao kais:) al nisam polazio od gufija, setio sam se na pola:) vlada: sto posto je vidjeno, al ja nisam video, mozda sam nesvesno marnuo, a mozda sam i sam smislio... starbak: neam pojma ko je, aj pogledacu:) btw, ja ne znam da crtam ovakve tripove, tj jos uvek sam level nula, znam da crtam realisticno, tako da cu verovatno promeniti petsto stilova dok se ne skontam... hvala vudzi, to je zeljena reakcija:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 ahaha, jel ovo ono sto si mi pricao da ces da crtas, do jaja je:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 pa, iz toga sam izvuko ideju, da:) mada to sto sam pricao je dosta duze... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Hah super je ;) U fotoshopu uradjeno jel tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Meni vise deluje ko da je radjeno vodenim bojama i flomasterima lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts