f4ts0 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 DAMAGE !! Jel ovaj skroz napered onaj sto repuje sa napoleonom one klinacke pretnja-pesmice? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 nije :) haha, ali pazi dokle je došlo kad je mali kreki ima muda da me zajebava a juče je flomasterom napisao "spqr" na bicepsu i dičio se time :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 ma daj, sprdamo se (tj. bar ja) :D ali kad smo već počeli, GDE SI VIĆO, DAJ SLIKU SA MATURE MATORI Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 nije :) haha, ali pazi dokle je došlo kad je mali kreki ima muda da me zajebava a juče je flomasterom napisao "spqr" na bicepsu i dičio se time :) Salim se ja malo Doco :* Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Sta znaci spqr? Sprco Qrvu? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Igore, uvredio si me :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrvitza Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 <3 <3 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 ma daj, sprdamo se (tj. bar ja) :D ali kad smo već počeli, GDE SI VIĆO, DAJ SLIKU SA MATURE MATORI Kako beshe, belo odelo i narandzasta koshulja? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 jel ono mitch u pozadini sa Barni majicom? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 nije Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Mogao bi Mitch da baciš neke slike sa Maldiva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Grčka, '02. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 desi kreki :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 brate alfa nabudzi podlakticu sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 desi kreki :D potpuno identican post sam hteo da ostavim, preduhitrio si me :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 brate alfa nabudzi podlakticu tesko je to,nama krakatima Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 ma kakva podlaktica ! samo grudi biceps !:D ko te jos pita za podlakticu Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 vudu gay. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Vudz na ovoj slici izgledas kao glavni baja siledzija u odnosu na ostalu decu :D E, POZ! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 ma kakva podlaktica ! samo grudi biceps !:D ko te jos pita za podlakticu sa tobom se ne upustam u diskusiju,ima da me spamujes sa konspirisi filmovima za steroide i suplemente :D ps.vudu car. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 potpuno identican post sam hteo da ostavim, preduhitrio si me :) Jbg Vlado, vise srece drugi put Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 desi kreki :D isto sam pomislio :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Nemoguce, ja sam lepsi i jaci! I ne nosim dukserice do k....olena! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Aj ne kenjaj, ostavio sam ti tu duksericu u amanet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 a i realno,nick ti je Kreator,nije Skazi ili Dino Psaras! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts