Jump to content

EU ukinula vize za građane Srbije

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja blago meni u pariz u februaru za :

70e karta iz Temisvara do Paris Beavais, koji je 89 km od Pariza - znaci plus neka kinta, necu lupim do Pariza :)

Prevoz do Aerodroma u Temisvaru - plin 20e u oba pravca + blejkanje u istom.

Smestaj u apartmanu u Parizu, jutros potpisivao ugovor i slao pasose, 150e za 7 noci.

ukupno 70e + 20e + 150e = 240e + = 7 noci / 7 punih dana.

zaboravih da napomenem, ovo je po osobi :)

Ovde imas cene karata za metro http://www.ratp.info/touristes/index.php?langue=en i aerodrome, samo sto ne vidim taj aerodrom. Pusa

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

vidim pozitivno da necu morati da vadim vizu, ali ne vidim kako cu sada putovati svuda i stalno

Na primer, ja nisam putovao jer nisam želeo da čekam vize. Prosto neću

Neću ni sad jer sam matori smorko, ali to nema veze sa činjenicom da sad možeš da sedneš u auto i odeš u neki ghay klub i da se provedeš xee xee

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne kazem da nije lakse lol, samo mi je neverovatno da neko nije putovao jer nije hteo da se iscima za vizu.

dakle super je sve ovo, ali su reakcije kao da su svima uplaceni put i smestaj :)

Ja sam putovao, ali me muka hvatala od tih nedelju dana pripreme pre odlaska za predaju vize. Plus sad barem ne moram da planiram šest meseci unapred put, mogu da se smislim nedelju dana pred neki događaj.

Moraces da pojasnis zasto moras da skupljas muda da izvadis pasos, jel zbog gripa?

Zato sto ne volim redove i ne volim iste koji stoje u njima.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Kvalitetnom konverzacijom sa kraljicom mozes dobiti te informacije u zamenu za googlewave invajt.

Ako qrwa ne da, uvek može da je gurne niz stepenice.

Ja sam putovao, ali me muka hvatala od tih nedelju dana pripreme pre odlaska za predaju vize. Plus sad barem ne moram da planiram šest meseci unapred put, mogu da se smislim nedelju dana pred neki događaj.

Ma daj. Koliko samo veselih sećanja imamo iz redova ispred konzulata.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Zato sto ne volim redove i ne volim iste koji stoje u njima.

Shto nisi odma lepo rekao da si snob da svima bude jasno?

Najzad smo dobili ono shto smo vec odavno zasluzili i to vishe od Bugara, Rumuna i Hrvata zajedno. Srecan sam zbog toga.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

ne kazem da nije lakse lol, samo mi je neverovatno da neko nije putovao jer nije hteo da se iscima za vizu.

Evo ja

I svecano izjavljujem ponovo :"Gamadi Irska poduvajte mi"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ovde imas cene karata za metro http://www.ratp.info/touristes/index.php?langue=en i aerodrome, samo sto ne vidim taj aerodrom. Pusa

pogresio sam jer sam iz glave pisao, evo ga kopi pejst Paris - Beauvais

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Ovo je odlichna vest za mene, jer sada mogu da odem do Shvabije da iznapushavam likove koji su mi duzni pare :) Vaditi Shengen kao Srbin koji zivi u Rusiji je bilo zaista smorno...

Eh, setio sam se sada 80-ih i putovanja po Evropi dok je bio onaj stari crveni pasosh [:D]

А в чем сила, брат?