Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Štapići od belog luka iz Naše Pekare su i dalje odlični, jedino što posle kao da si stvarno jeo beli luk :)

U međuvremenu sam pobacao kojekakvih gluposti iz kuće, neke raspale patike (ali baš raspale, ja inače volim sve da čuvam :)) neke fejk medalje, pojma nemam odakle mi ... svašta nešto. Pa ako vidite cigose u raspalim Konvers patikama sa blingom oko vrata, ja sam im to darivao!

ups, pa i ja po ceo dan zvonim ljudima na interfone! oh wait

kad već kenjamo o nevaspitanju, meni je u poslednje vreme postalo neverovatno iritantno kad vidim nekoga kako pljuje na ulicu. kapiram da ću se jednog dana potući sa tako nekim likom, i dobiti batine :D

Štapići od belog luka iz Naše Pekare su i dalje odlični, jedino što posle kao da si stvarno jeo beli luk :)

šta/gde je naša pekara?

šta/gde je naša pekara?

"Naša Pekara", tako se zapravo i zove pekara, sa sve "politika" fontom, a nalazi se na početku Kajmakčalanske, na onom "skveru" gde je kafić Skver, gde su svojevremeno bile dve kafane a sad su jedna kafana + Zaplet.

Pekara radi svim danima sem ponedeljkom (ludo radno vreme) i ima svašta, ali je najpoznatija po ovim štapićima u širem kraju. Eto recimo Nidža iz Jajinaca dolazi ovde samo da bi njih jeo :)

Bonđorno štapići su takođe kul, mada mi nekako deluje da ih je pre napravila ova pekara jer je tu već sto godina, ali opet, to je ono "kokoš ili jaje".

Protiv nasilja igrom "Udri Kucku" [roflmao]

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=21&nav_category=78&nav_id=393973

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Puk'o mi upaljac u dzepu. Sedim, kuliram u dnevnoj sobi. I pukne i krene da mi cvrci jebeno. Istripovao sam se da je baterija od mobilnog. Ostacu zbunjen sta se desilo...

Btw. opet sam sabio bilijare veceras. Imam upalu misica od prcanja+hevi baskete+trcanja za autobusom sinoc. Nova meme rec izmisljena veceras 'konanisati'. Fial.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

daj igricu bre! :D

@pricam bio u bioskopu sa ortakom(majku im jebem 300din karta...pa jebem mu mater,bas ga preterase),gledali 2012...onako,jednostavan film poprilicno,sa mnogo efekata i Kjuzakom kao novim Dzon Meklejnom...

Ne mogu samo da nadjem Boletov post,u kom je rekao da "ne idemo da gledamo ovaj film,ako ne zelimo da ukljucujemo mozak",ili tako nekako...ali,tek sam sad shvatio da je bio ironican :D.

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...