jasamnepismen Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Bash ne volim ljuto, nekako mi unishti ukus hrani, nemam osecaj shta jedem. Al' zato moj matori sabija, nije zdravo koliko jede ljuto i tek kad se preznoji onako svetski moze da kaze da je ljuto. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) Ljuto je moj teren... Jedem ljuće od većine ljudi koje znam, ali vasabi sos... To se najčešće jede uz suši, neka vrsta japanskog rena je koliko sam čuo... To ubija koliko je ljuto! Volim i ovaj naš domaći ren, sa njim mogu da pojedem kilo prasetine... Otvara apetit nenormalno i nema problema sa sinusima posle, zagarantnovano, izbija ljutina na nos, samo vatra fali! Drugarica iz Meksika mi je jednom prilikom donela ovo: Probam ja oprezno... Kad ono, razočaranje... pa.. pa... koji kurac se kurče ovi Meksikanci, pa ovo ništa nije ljuto... Napravim ja sendvič sa piletinom, i poređam odozgo celom dužinom te papričice iz konzerve... Negde na pola sendviča kada sma došao.... Ijaoooo... sine Mitre... kao da sam u usta stavio žar. Te meksičke imaju tu neku zadršku u delovanju, ali kad krenu da deluju... teško onom na koga deluju. Konkretno to što sam ja dobio, to je meksički ljuti specijalitet. Jalapeño papričice se dime!, ali se ne puštaju baš skroz da se isuše, nego ostaju prilično mesnate, a onda se potope u neki sos na bazi paradajz pirea i sirćeta (ali krajnji proizvod nije nešto kiseo, što mi se sviđa) i onda se tako zatvore u konzervu i moraju da stoje, najmanje 6 meseci. Za to vreme, svi ti sastojci se nekako prožmu, tako da nisam imao utisak da je onaj sos okolo paradajz, već mi je delovao isto kao paprika, taj ukus, kao pire od paprike, SJAJNA stvar! Edited November 13, 2009 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Nisam neki ljubitelj ljutog. Vishe volim kiselo. Ali, domatji ajvar i kevin pindjur obozhavam. Nije bash da je ultra ljuto, ali je brutalno za jesti. Isto tako obozhavam ljutenicu, ali da je umereno ljuta. To mi je odlichno kao prilog uz svaki sendvich. I ren mi je skroz okej u ovo doba zime i slavlja kad ide uz hladnu prasetinu i jagnjetinu, al inache ga ne preferiram neshto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Punz Klinac koliko si gaća morao da baciš kada si završio sa tom konzervom ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 ja sam video vasabi u merkatoru svojevremeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 vasabi MC Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Mislis pasta, jer ono sto je drug donosio iz francuske je pakovano kao tempera ili pasta za zube. Probao, ljuto ne volim ali ovo zahteva drugaciju definiciju od "ljuto". Da da na to sam mislio,bash imam veliku zhelju da probam :) Ovaj unka najgori. xD To nije lepo znash... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Samo ću reći... trebalo je gaća i sedenja u lavoru sa ladnom vodom! :D Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 @prota nisi ti probao ljutenicu i trljanicu moje babe. Usro bi se kolko je dobra :D @tema Mogu da tvrdim, da ko pojede vise ljutih stvari od mog caleta, stavljam kitu na panj. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Pazi sta pricas. Inace, ne volim ljuto. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) trljanicu moje babe To ljuto čudo definitivno nema baš najsrećnije ime! Edited November 13, 2009 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 ne znam,ja vise volim zeljanicu... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 trljanica ubistvena. Prava stvar kad jedes pechenje :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 trljanicu moje babe NISI TI PROBAO KURAC MOG DEDE !!!11 AHAAAA !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 proto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Jebi protooooooooo :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Al me zajebao Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 volim ljuto, tj dotle da svaku hranu koju spremam moram da zaljutim al se trudim da bude umereno il ce zeludac da me jebe Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ja više volim da uzmem ljutu papričicu "pored" i onda je onako sitno seckam sa svakim zalogajem, ali to samo kad u ponudi vidim ljutu papričicu, inače se ovako nikad sam ne setim da je uzmem :) Baba je (leskovac) svojevremeno sve šta pravi pravila ljuto, međutim pošto drugi nisu baš mogli da jedu, batalila je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dM - qba Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 delicious Quote "i am from holland and i say eastern europa is epic win . cheap beer, blonde chicks & lots of guns." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Ubija kako je ljuto! Ljuto da se usereš! Edited November 14, 2009 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ne volim ljuto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Shta je to mean beanz? Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts