LESkOpoz Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 i?i?i? a ja danas pikam nba,malo nesto cituckam za fax,malo slusam muziku,i takooo :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Gde si stavio pirsing ? "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 pa u salonu ,pise ti!1 Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 HAE? "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 sad sam se cuo sa ortakom kog nisam video godinu i po dana,i neko okupljanje kao,pa da ga ja obavestim...kad ono,covek ima svinjski grip! Mislim,bice on ok i sve to opusteno,nego mi bas bilo cudno kad mi je rekao... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Uh, odradio trcanje jos jedno vece...bas me krenulo...samo da ne pada kisa i bice lepo...mozda i prezivim do proleca...:) I tako... sranja sa svih strana.... drugaru zena uzela dete i odvela ga i ne da mu da ga vidi...krenule pretnje tuzbama, advokatima, imovina, ciji je stan, sta je cije, ko vise voli dete, ko manje, sta je ko kome rekao....tuga...:( sacuvaj me boze...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Jel vidiš kolko si ti zapravo srećan čovek, zamisli da se tako nešto tebi desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Stavio na obrvu, niotkud :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Koliko su cene hardvera otišle u nebesa, to nije normalno :\ Da sad moram da kupujem komp, smorio bih se ekstremantno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Stavio na obrvu, niotkud :D Sto ja nikad ne zalutam tako negde niotkud :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Sutra će dve nedelje kako imam 37 gotovo non stop, i dalje kašljem kao konj, a odem danas kod lekara da mi protumače rezultate vađenja krvi, i oni mi kažu, super su, idi kući pij sirup za iskašljavanje i vitamin C. Ja ne znam, da inženjeri rade ko lekari, i dalje bismo okretali telefon na kurblu i koristili samo jednosmernu struju :( Pazi, ta temperatura hoce i od nervoze (podsvesne), pricam iz iskustva. Iskuliraj, ne tripuj da si bolestan, zivi normalno i proci ce. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Pazi, ta temperatura hoce i od nervoze (podsvesne), pricam iz iskustva. Iskuliraj, ne tripuj da si bolestan, zivi normalno i proci ce. Nema nista od toga Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Sto ja nikad ne zalutam tako negde niotkud :D A jbg brate samo moj mozak moze to da uradi :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 i kako covek da ne popizdi? nabijem ''beograd put'' na kurac i sve njihove radnike,koji ne mogu da zakrpe kratere po ulicama. malopre sam uleteo u jedan takav i prvo pomislio da sam unakazio i felnu i gumu... a odma zatim toga je usledio zvuk drljanja gume u felnu! srecom,onako odokativno,felna nije isrkrivljena. takodje,poserem se na ''kit za reparaciju'' gume,koji ni posle 2 pune boce ne moze da pomogne. sutra u najavi ceo dan sa vulkanizerom =/ Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 u ovom trenutku,imam osecaj kao da NISTA ne valja...pu,al' sam se smorio,jebem ti sunce... ne mogu ni da spavam,pa idem da zmurim malo pa mozda i upali... laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Nema nista od toga :))) 'piši propalo' :D ja mislim da je u pitanju ovo sto je elvis rekao, sry vudu :( The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Dobro vam jutro. kisa je smorila. zacrto sam da idem u teretanu na trcanje i to ali najteze je biti redovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 p0zz ppl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 skontao sam da sam vec neko duzhe vreme jutarnji car,ali me mrzi da postujem :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 edeste e 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Sutra će dve nedelje kako imam 37 gotovo non stop, i dalje kašljem kao konj, a odem danas kod lekara da mi protumače rezultate vađenja krvi, i oni mi kažu, super su, idi kući pij sirup za iskašljavanje i vitamin C. Ja ne znam, da inženjeri rade ko lekari, i dalje bismo okretali telefon na kurblu i koristili samo jednosmernu struju :( 96te sam vukao 37.2-3-4-5 nekih par meseci. Isao sam kod lekara, nista mi nisu nasli. Proslo je samo od sebe (trajalo je preko 3 meseca ako se dobro secam). Cudna stvar je da su simptomi bili kasljucanje i non stop preznojavanje (nije bila ni upala pluca) a da sam se osecao bolje nego ikad, pun i prepun energije :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Jutro! Kolokvijum danas, sutra i prekosutra, repeat sledeci vikend. Fak jea! ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 edeste e edesi nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Koliko su cene hardvera otišle u nebesa, to nije normalno :\ Da sad moram da kupujem komp, smorio bih se ekstremantno... A, koliko cujem, opet ce vratiti PDV na 18% za racunare...:( Drzava je postala pomahnitali razbojnik....:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Juce sam ukapirao kako je raditi u velikoj drzavnoj firmi nesto najbolje sto se coveku moze desiti :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts