G!!! Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ja ne znam o kakvoj crnoj liniji pricha ovaj kali na orageu :D oslepeo od belog :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 vi nemate crnu liniju izmedju postova ?:) kad dodjem kuci pokazacu vam !!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 mnogo ti belih i crnih linija vidis, znash :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Da bre gde su tu zute! Jesi iz bloka il nisi! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ja imam zute don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 nemke, kao sto vitja kaze, vozim jurgena (YUGO-a) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Pa, ne, kojim povodom...sto bas bez.kosa... Oces na trcanje? :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 kupio CD Lily Allen i uzivam... To nesto novo ili kao support the artist i te varijante? cao lesko!:d pozpoz :))) joj lilly alen, so gay :D OK SHEFE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 @lilialenovci fegeti. Pa, ne, kojim povodom...sto bas bez.kosa... Oces na trcanje? :) pa upisao sam voznju, juce sam vozio na bezaniji, kapiras sada? :) a trcim u kraju, po keju, al hvala u svakom slucaju na pozivu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 @mendzi hrvat. in other news...JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ \o/ \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Ovaj Dark 2 skin je dobar, samo malo da se doradi... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Crko sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 potroshio sam 40e na ruletu, a keva ako sazna to ( sto ce se i desiti ), prosto ce me ubiti... to mi cale dao za farmerke... ne znam.. debil sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Jesi. Ja da sam ti ćale išao bi na ulicu da deliš papiriće dok ne zaradiš te pare opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 vudu je malo nervozan :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 U pravu si, vudu, ali ako mi cale sazna ne bi mi dao dinar do kraja godine... poshto chovek zna svaki dinar gde daje i za shta daje...a shto je najgore zakunuo sam se da necu se kladiti ( posto ne znaju da se kockam, po malo ) ali to je jache od mene, kao da uzivam... ne znam... Imam josh 10e, ishao bih opet ali se neckam... Ubija me griza savesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 nhf, ali u kakvim bre vi ti porodicama živite kada vas jedan roditelj pokriva kod drugog pa je fazon "jao samo da ćale ne sazna"? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Pa u patrijahalnim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 grbitj, sacekaj vikend i sve gruni na neki dubl, recimo milan+a.madrid :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Pa u patrijahalnim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 U pravu si, vudu, ali ako mi cale sazna ne bi mi dao dinar do kraja godine... poshto chovek zna svaki dinar gde daje i za shta daje...a shto je najgore zakunuo sam se da necu se kladiti ( posto ne znaju da se kockam, po malo ) ali to je jache od mene, kao da uzivam... ne znam... Imam josh 10e, ishao bih opet ali se neckam... Ubija me griza savesti... bices u govnima do guse ako se navuces, znam kako je jer sam jedno vreme sve trosio na poker, odvikni se sto pre od kockanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) znam dobro jednog lika, '91 godiste je, prolazi mu tipa po 5 hiljada evra nedeljno kroz ruke, igra rulet, pozajmljuje pare, dobija, gubi i tako u krug...a pritom nije sin nekog budzovana pa da kazes da ga finansiraju roditelji i da ga boli kurac...zlo Edited October 22, 2009 by vlada` MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Jbt uzmesh 5k evra, i igras samo singlove za po 500-1000e na kvote 1,1-1.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 U pravu si, vudu, ali ako mi cale sazna ne bi mi dao dinar do kraja godine... poshto chovek zna svaki dinar gde daje i za shta daje...a shto je najgore zakunuo sam se da necu se kladiti ( posto ne znaju da se kockam, po malo ) ali to je jache od mene, kao da uzivam... ne znam... Imam josh 10e, ishao bih opet ali se neckam... Ubija me griza savesti... Pa idi kod kineza/buvljak i kupi farmerke za 10e i reci da su kostale 40e. :) The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 SRECA, SRECA, RADOST!!!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts