absolute Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Zaucio sam se posle posla :o :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 poceo lepo dan, predavanje na public speakingu, lika uradio speech o 2012 i onim majama i apokalipsi. i decko lupa 15 minuta i ja pokusavam da se ne smejem, i zakljucak je sledeci "i ok, sad mozemo da se preselimo na drugu planetu, ali ako ne budemo to uradili, zivite svoj zivot najbolje shto mozete u naredne tri godine" Ja naravno tu padam u komu. Ne znam da li nas decko zafrkava ili je ozbiljan u svakom slucaju -- koma. I profesor tu uleti i zamalo me izbaci sa predavanja. Lolchina koja debilna nacija Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74 Objasnjavanje za gg. Zaboravio sam koliko volim ovu pesmu. Hvala ti neo care! Idem da spavam. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Jao, nisam nista plodno uradio od kad sam vam se poslednji put javio, al' sam zato bash fino izblejkao k'o car! E da, jao srece, izasla je nova IDMf kompilacija, to vas sigurno sve zanima! Jao, lepo je imati net, CAOSKE! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ovaj,uradio sam wallpaper za rur :$ Pa recite sta mislite.Nije nesto imho. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 yhoig btw betoven je komponovao brdo simfonija dok se nije usudio da jednu nazove prvom! misli o tome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 leško, gde si bio na kineskoj? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Pin Up se zove,u Strahinjica Bana 44(znam kako ti zvuci zbog lokacije,ali nije na tu foru :D). atmsofera bas opustena,muzika lagana,a cene skroz lepe...devojcica i ja uzeli po porciju,po pirinac(sa nekim sastojcima,otkud znam) i po pice = 1200din. Ja inace ne volim bas da eksperimentisem sa hranom,ali stvarno mi se ovo jako svidelo...sve preporuke! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 zapali cu PES i Velikog Brata ! ! ! pored toga... vozila sam "nedozvoljena sredstva" ... i malopre me zaustavili panduri da duvam... :p step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ne mogu da verujem, Futurama se daje na nashem Sci Fi kanalu. Ovo je pobeda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Cuo sam za taj pinup ali nisam bio, rek'o mora da je skupo imajuci u vidu lokaciju. Sto se wallpapera tice, zupcanik nije bas okrugao, am i right? I morash da poradish na fontu tj. ispisu. I nesto ste svi aktivni i imate neke svoje price na ovom pricajte, bash zanimljivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Rade mi ortaci dostavu u Pin Up-u, jedino seru shto ne nose van Dorcola/Centra (tj. nose ali 200 din. dostava) ali su inache skroz dobri. Prokleti Ming kuvar, ne zna nishta srpskog, samo psuje neshto na kineskom kad se pojavim. :D Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ne mogu da verujem, Futurama se daje na nashem Sci Fi kanalu. Ovo je pobeda! ima i neka socijalna serija sa jesikom albom :D gde se u scenama nista ne desava sem punog kadra nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Pin Up se zove,u Strahinjica Bana 44(znam kako ti zvuci zbog lokacije,ali nije na tu foru :D). atmsofera bas opustena,muzika lagana,a cene skroz lepe...devojcica i ja uzeli po porciju,po pirinac(sa nekim sastojcima,otkud znam) i po pice = 1200din. Ja inace ne volim bas da eksperimentisem sa hranom,ali stvarno mi se ovo jako svidelo...sve preporuke! :) jedem tu veoma često, rekoh da nije neko provalio neko novo dobro mesto :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ima i neka socijalna serija sa jesikom albom :D gde se u scenama nista ne desava sem punog kadra nje. nije valjda Dark Angel ? To sam gledao samo zbog nje, prelepa serija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Dobro jutro drugari... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 devojcica i ja uzeli po porciju,po pirinac(sa nekim sastojcima,otkud znam) i po pice = 1200din. Bas je jeftino! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ima i neka socijalna serija sa jesikom albom :D gde se u scenama nista ne desava sem punog kadra nje. ceo kanal je socijalan :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Dobro jutroo, ruzno vreme totalno... Mora da se uchi, danas dosta obaveza u shkoli... a za tri dana na ekskurziju u Prag \o/ Ako je neko bio tamo ( a bio je sigurno ), neka mi ostavi par utisaka kako je tamo... ? Poshto sam video da im je kruna valuta, koliko euro ima krune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Dobro jutro... Sivilo i kisa "fajtalica"... i komarci krajem oktobra.... :( I zilj deca oko mene u busu...:) I nema jutros Ivketa...bice da je pravio wallpaper...:) Treba izgurati danas...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Bas je jeftino! loše se Leško izrazio. Piriniač ti je 80 kinti, jelo od 380-440 din mala porcija, a od nje se ja prekinem, tako da ovaj kombo jeste jeftin. Piće je standardno, kisela oko 100ke, koca više i sl 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Tezak dan. Teska godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 odličan je taj pin up, preporuka i od mene. hajliju je pet metara od gajbe, opet će da se ugoji :D inače, idem kod lekara danas, i tako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 sta ti je, ivke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 loše se Leško izrazio. Piriniač ti je 80 kinti, jelo od 380-440 din mala porcija, a od nje se ja prekinem, tako da ovaj kombo jeste jeftin. Piće je standardno, kisela oko 100ke, koca više i sl Za te pare ZENA MI SKUVA SUPE SAS GOVEDINU DA IZJEDEM 5 DANA! Salio sam se malo, samo sam bacio ovlašni trol, jedan ekran je da trolujem, drugi da kucam dokumentaciju :) Hehe You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts